104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fordjee
    Sziasztok!

Hol találom a transfer centre-t a 15-ben? Egyszerűen sehol sem találom.
    Illetve a játékosok értékeinél ha olyat látok, hogy 13-15, az mit jelent? Scoutolni kell még, hogy pontosabb képet kapjak a játékosról?
    Utoljára szerkesztette: fordjee, 2014.11.07. 20:38:14
  • Mor3llo
    10 rugó
  • ggbuffon
    hol tudnám megvenni a játékot még holnap? Ahogy látom galaxisékról lecsúsztam mert szombaton nincsenek, steamen meg 15rugó, ami offos.
  • Mor3llo
    srácok másnak is van olyan, hogy ha gólt szerzel, akkor a becsukott információs panelek (match stats, ratings stb) kinyitódnak? :D
  • Zenszkij
    Milánnal én is tervezek, sok sikert, jó játékot!
  • bakkerman
    fasza boritó,jó játékot én izzítom a Milant,ez az első játékom a full verzába,nem állunk valami fényesen 7 forduló után 2 győzelem 4 döntetlen 1 vereség (Napoli elpicsázott minket 4-1-re idegenben),a célom a 3. hely,nehéz lesz,sajnos már csak a nevében olasz nagycsapat ez a Milan,a játékoskeret az nemzetközi szinten gyenge,de még hazai szinten se bomba,tényleg nagyon maximum a 3. hely az elérhető
  • korbin555
    A 14-ben egy kulcsjátékosom sem hisztizett soha,pedig minden csapatomnál ment a rotálás.Majd kiderül itt hogy viselik.A Bétából nem indulok ki,mert ott eleve diliház kinézete volt a keretnek,mindenki dühöngött valamiért.
  • Mor3llo
    Ez a "játékos-uralom" dolog nekem is tetszik.
    Valahol olvastam/valaki írta, hogy mostmár nem lehet dobálózni a kulcsjátékos/kezdőjátékos szerepkörökkel, mert ha nem teljesíted, akkor jön a kemény hiszti.
    A korábbiakban, mikor már jól ment az adott csapatomnak, és akartam hozni a cserepadra jobb játéksokat, simán beajánlottam a kulcsjátékos szerepet, és szó nélkül elfogadták általában. Hogy utána nagyrészt a cserepadon ücsörgött? Az már senkit sem érdekelt...
  • korbin555
    Hát a Béta kicsit elbizonytalanított,főleg ezzel a ragályos elégedetlenség dologgal.De úgy tűnik visszavettek belőle,ha meg nem is szűnt.Igen észnél kell lenni,kinek mit ígérget az ember,mert balhé lesz belőle.Egyértelmű,hogy sokkal nagyobb szava lett a játékosoknak.De szerintem jó lesz ez is,mint a többi.Túl sok tapasztalatom sincs,5 csapattal tesztelgettem,42 órát.(Tavaly a megjelenés napján már 120 óra közelében jártam)

Egyébként is itt az idő,hogy valami értelmes elfoglaltságba kezdjek.Valami angol alacsony ligás klubra gondoltam elsőnek,de képtelen vagyok dönteni.Kedvencem nincs,majd valamelyikre rábökök.Holnap ünnepélyes bejelentést teszek,ki lett a szerencsés nyertes.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.11.07. 14:18:22
  • Mor3llo
    Ja, és sziasztok!
  • Mor3llo
    Jens Mustermann :D ez volt a Titán neve :D

• Darthmushroom
    nem mind1 melyikre válaszolok? :D

am milyen a játék? így a patch/ek után? sajnos én csak később tudom idén megvenni.
  • korbin555
    Ezt most komolyan nekem mondod?
    Nem akartam ilyen jelentéktelen apróságokat kiemelni.
  • Darthmushroom
    egy két kivétel azért akad, pl. LvG nem adja a nevét a játékhoz, úgy ahogy régen Kahn se adta. meg ugyebár a német meg japán válogatott is szürke, mondjuk egyszerűen meg lehet oldani h ne legyenek azok.
  • korbin555
    Itt minden valósághű,az orvostól a tulajdonosig.A játékosok főleg.
  • dezfafara81
    Sziasztok! Beruháznék az új FM-re, de lenne egy fontos (lehet hülye) kérdésem vásárlás előtt. Nyugtassatok meg, hogy az új játékban a topligák csapataiban a valóságnak megfelelő játékosok vannak... Mert úgy az igazi... Legutoljára az FM 2010-el játszottam, ott még pl. a Juventusban is azok voltak a kerettagok, akik a valóságban is... Előre is köszi a választ!
  • Mor3llo
    Már korábban ment rá a kedvelés, szóval a továbbiakban sok sikert!
  • duderanch
    Sziasztok!

Én egy kezdő független fejlesztő vagyok és nemrég készültem el Global Soccer Manager című focimanager játékommal, melyet a Football Manager, vagyis inkább elődje, a Championship Manager inspirált.
    Rövid leírás:
    A játékban nincs semmilyen korlátozás, bárkit irányíthatunk a világon.
    Ez annyit jelent, hogy 205 választható nemzet, valamint több, mint 5800 választható klub szerepel a játékban.
    Csak a játékoson múlik, hogy honnan indul, kit szeretne irányítani.
    Kezdheti a játékot akár a brazil vagy angol válogatott menedzselésével, de megpróbálhat mélyről a csúcsra jutni.
    Mivel egyidőben az egész világ szimulálva van, bármikor átugorhatunk mondjuk Trinidadból Ugandába, vagy Japánba, esetleg Lettországba edzősködni, feltéve persze ha van szabad állás, és ha elegendő ismertségünk van az adott munkához.
    Közel 150.000 játékost tartalmaz az adatbázis, így akár csak a való életben, alaposan körül kell néznünk, ha meg szeretnénk erősíteni keretünk.
    Licenszek híján a játékban szereplő csapatok és játékosok nem valós adatok alapján lettek megalkotva, de egy mellékelt szerkesztő program segítségével bárki kedvére módosíthatja a használt adatbázisokat.

A játék már készen van, de csak akkor kerülhet kiadásra, ha elengendő Igen szavazat érkezik rá Steam Greenlight-on, így ebben szeretném a közösség segítségét kérni.
    Minden egyes pozitív szavazat, kedvencnek jelölés vagy követés Greenlight-on és minden egyes kedvelés és megosztás a Facebook-on sokat segítene nekem, hogy megjelenhessen a játék, előre is köszönöm mindenkinek aki szán rá egy fél percet az idejéből.

A játék Steam Greenlight linkje:
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=333139560
    Valamint Facebook elérhetősége:
    https://www.facebook.com/pages/Global-Soccer-Manager/1510998819186804

A másik dolog, amiért írok, hogy ha van itt olyan, aki át tudná tervezni a felhasználói felületet, hogy jobban mutasson, írjon nekem bátran, bármilyen ötletet szívesen fogadok.

Köszönöm ha elolvastátok, üdv!
  • korbin555
    Na most minden kecmec nélkül be tudtam jelentkezni a social networks részbe.
    A Twitch live streaming jól működik.
    A Youtube upload is oké,de iszonyú lassú.Egy 58 mp-es videóval 15 percet tökölt(dekódolás+feltöltés).Közben persze játszani nem lehet.
  • bakkerman
    azért vannak még furcsaságok ebben a full verzában is,Milannal kezdtem egy játékot,Matteo Darmiant leigazoltam de úgy hogy visszakapja most kölcsönbe a Torino,és majd jövőnyáron csatlakozik,erre De Sciglio a csapatomból meg fellázadt,hogy ő nem érzi biztonságban a helyét a kezdőben Darmian érkezése miatt...pedig csak 1 év múlva jön. Ezek idegesitő bugok azért,és nem lehet neki ezt elmondani
  • bakkerman
    valósághű,ennyi. CR ebben az esztendőben 52 millió dollárt tehet zsebre év végére,ebben benne van az alap fizu,a BL győzelem,a temérdek gól miatt járó bónusz. És ezt csak a klubjától kapja,és akkor ott vannak még neki a személyes reklámszerződések.amik kb 25-30 millió dollárt jelentenek neki ebben az évben. Messi a klubtól idén olyan 42-t kap,plusz a nagyon komoly Adidas szerződés ami még egy 20-ast jelent :) És az a durva,hogy hozzájuk képest pénzügyileg teljesen kismiskák olyan játékosok mint Ribery,Falcao,vagy akár Neymar.
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.07. 07:27:11
  • korbin555
    Én sem értem.Az egy évre felszorozva 37-38M €.De aki velük játszik,majd megoldja.
  • zyndar
    Az ő fizetésük valami vicc? Hobbitka Szépfiú
  • Mor3llo
    hivatalosan is live a full :)
  • Zenszkij
    3-0-ról fordítók 30 perc alatt és győzök 4-3-ra! Ez az új FM! Ilyen sose volt a régebbiekben. VÉÉGRE
  • Sysfox
    Kipróbáltam a demot, a Manchester Uniteddel kezdtem egy próbakarriert, ameddig engedi. Első edzőmeccs: ManUtd - ManUtd U21 0:5...

Látszik, hogy kihagytam az FM2013-at és az FM2014-et.
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.11.06. 17:41:41
  • bakkerman
    az biztos :D amikor melóból hazafele azon töprengek most az aktuális csapatom hogy áll,kiket kéne igazolni...:D
  • fordjee
    Azonosító kód:xx-xx-xx-xx :) Átvehető péntektől
    Szegény gépem, kapni fog rendesen hétvégén:)
  • Mor3llo
    "Megrendelésed átadtuk a futárszolgálatnak, 1-2 munkanapon belül várhatod a csomagot."

Holnaptól viszlát való világ :)
  • korbin555
    OFF:A GeForce Experience része a Shadowplay.A GTX650 és az utána következő szériáik tartozéka.FPS csökkenés nélkül csinál Full HD mentést,a Twitch streaming is beépített. Szóval finom dolog,gyerekjáték kezelni,de egy jobb Nvidia videokari mindenképpen kell hozzá.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.11.06. 08:08:13
  • zaki
    IRL Balotelli a Poolban bajnokikon 8 meccs 0 gol
    Jatekban 4 meccs 10 gol

Realis :D
    Utoljára szerkesztette: zaki, 2014.11.06. 01:43:02
  • Petteri
    Mert e-mail címnek, valami a google szolgáltatások által generált vackot kellett megadni, nem azt, amivel mondjuk regeltél a YT-ra... :)
  • Peti2400
    tudsz letöltési linket adni?
  • korbin555
    A kész játékban lesz mentés,és Youtube upload opció.
    Nekem mondjuk a 14-ben nem működött.Nem engedett a játékon keresztül bejelentkezni a Youtube.De nem is érdekel,van Nvidia Shadowplay,1920x1080p-ben menti amit akarok.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.11.05. 22:47:38
  • korbin555
    Arra tényleg jobb a 2D.
    Én mondjuk nem nagyítózom a meccseket.A statisztikákat figyelem állandóan,főleg egy új csapatnál.Az alapján szűröm ki a gyenge láncszemeket.Kiről kapom a gólokat,melyik szélső nem tud beadni,melyik középpályás adja el a labdákat,hasonlók.Elég jól látni,hol vagyunk jók,hol gyengék.A kínai klubomnál is észrevettem,hogy a ferde szemű jobbszélső 15 beadásából 2-3 talál embert.Beállítottam,hogy "exploit the left flank",mert ott Huszti átlagban 20/16-os beadási pontossággal dolgozott.Amíg nem ismerték ki az ellenfelek,addig igen jól működött, Huszti szórta a gólpasszokat.Úgy 6-7 meccs után már odafigyeltek rá,fogytak a gólpasszok,akkor áttettem a jobb szélre,ott is igen jól ment neki.Később meg félidőben cserélgettem a két szélsőt.Hátul is kiszúrtam(nem volt nehéz),hogy a balhátvéd mellől szopjuk a gólokat. Beállítottam neki a "hold position","mark tighter" opciókat,plusz a jobban védekező CM-et átraktam az ő oldalára,BWM beállítással.Elég szépen betömtem a lyukat,utána alig kaptunk gólt arról az oldalról.
    Apró dolgok ezek,de élveztem,nem mellékesen meccseket nyertünk vele.Majd ha egyszer 20 klasszisom lesz valahol,akkor nem kell ennyit sakkoznom.Akik nálam nőnek fel,csukott szemmel is tudják a dolgukat.Akit igazolok az meg posztra jön,és a mentális tulajdonságaira is nagyon odafigyelek.
  • Peti2400
    azt akarom kérdezni hogy meccs összefoglaló videókat hogy lehet készíteni?
  • zyndar
    Örömmel látom ezt:
  • zyndar
    Nekem az sokkal jobban átlátható, mikor a taktika működését/hibáit figyelem. Lejjebb vettem High-ra és nem laggol a 2D...
    Utoljára szerkesztette: zyndar, 2014.11.05. 21:24:09
  • korbin555
    Eddig nem tűnt fel.De egy ilyen jó gépen miért 2D-ben nézed?
  • zyndar
    Nektek nem akadozik a kép meccs közben? Olyan, mintha kicsit laggolna. Pedig i5 dolgozik 8G rammal és GTX 750 vga-al. És ezt a 2D-re értem... :)
    Utoljára szerkesztette: zyndar, 2014.11.05. 20:51:07