A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Már nem akartam játszani a bétával,de az update miatt megint belekezdtem egy tesztelésbe.A helyszín most Argentína,és az Independiente. Nem világverő csapat,de jó a tapasztalt játékosok,és a tehetséges fiatalok aránya.A média a 9. helyre vár,12 forduló után az 5.helyen állunk. Kis szerencsével előbbre is tarthatnánk,de Montoya kapus két érthetetlen hülyesége miatt elbuktunk pár pontot.Most a padon elmélkedik. Nagyjából eltűntek a vízilabda eredmények,de szerencsére az elégedetlen emberek is.Kettő itt is akad,de az belefér,és végre nem állok hadban az egész kerettel.A morál is jó,a helyezésünknek megfelelő.Amit nem nagyon értek,hogy az edzés miatt itt is morognak jó néhányan, pedig volt rá lehetőségem,és sokkal jobb lett mint korábban.De a lényeg az,hogy a moráljukon ez nem nagyon látszik.Két sérültem van csak, helyenként még jól is játszunk.és először sikerült egy kimondottan defenzív taktikával kibekkelnem egy meccset.Az első Boca otthonában játszottunk egy 0-0-at,ami nekünk jó eredmény.Itthon azért mindenki ellen támadok,ebből nem engedek.Idegenben meg kontra,többé-kevésbé ez is működik.Többé-kevésbé,mert mindkét vereségünket idegenben szedtük össze,a River ellen 1-3,a Lanús ellen 0-1.
    Még lesz itt pár meccsem,aztán megyek Európába,egy hasonló tesztre.Svéd,svájci,vagy osztrák csapatban gondolkodom,még nem tudom melyik lesz.