104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Sajnos nem vicc.Én is el akartam hozni egy 18 éves (messze nem wonderkid) brazil srácot.Az értéke 470k,és 91M-t kért érte a Cruzeiro.Ami érdekes,hogy ezt a bugot az update elméletileg már javította.Ezek szerint mégsem.
    Van még néhány hasonló,az Arsenal meg lehet hülyülve,mert mástól is 181M fontot kértek egy tehetségért.Link.Majd megoldják ezt is,nem kerülhet többe egy no name ifi,mint CR7+Messi együttvéve.
  • Peti2400
    azért ez elég vicces...
  • bakkerman
    semmi új,14-ben is elkértek irdatlan összegeket az ifi wonderkidekért. Várd meg amíg felnőtt játékos lesz,és negyedéért elhozod,akárhogy játszik
  • Peti2400

Ez mi?
    Utoljára szerkesztette: Peti2400, 2014.11.05. 19:20:41
  • korbin555
    Olvasgatom az SI fórumot,és találtam egy gyöngyszemet.Valaki beírt,hogy egyfolytában sír egy rakás játékosa a kevés játéklehetőség miatt. Beküldte a mentést kivizsgálásra,és következő választ kapta:"A felnőtt keretben 12 kezdő,és 12 kulcsjátékos van.Teljesen logikus,hogy aki nem kezd,az elégedetlen." Utána még figyelmeztették,hogy a 15-ben már nem fog menni fűt-fát ígérgetve igazolgatni a játékosokat.
  • Peti2400
    szerencsére sikerült elsimítani a gondokat.de igen:(
  • korbin555
    Az update után is?Ne ijesztgess ilyenekkel.
  • Peti2400
    az mi hogy kiállítják az egyik játokosom és 1 hét fizu megvonás büntit kapott és utána az egész csapat felháborodott?:D
  • zyndar
    Van értelme taktikát classic módban tesztelni? Az ugye sokkal gyorsabb játék, de nem is annyira reális. Viszont azt hiszem direktben nem is lehet betölteni FMC taktikát a rendesben, igaz?
  • bakkerman
    még nincsen,de szerintem nagy csodára nem érdemes várni,teljesen más az alap szerkezete az ideinek,nem fognak tudni hozzányúlni a modderek szerintem
  • zaki
    Ehh, ez a kezelofelulet... Nincs valami skin, ami a 14es stilust visszahozza?
  • korbin555
    Már nem akartam játszani a bétával,de az update miatt megint belekezdtem egy tesztelésbe.A helyszín most Argentína,és az Independiente. Nem világverő csapat,de jó a tapasztalt játékosok,és a tehetséges fiatalok aránya.A média a 9. helyre vár,12 forduló után az 5.helyen állunk. Kis szerencsével előbbre is tarthatnánk,de Montoya kapus két érthetetlen hülyesége miatt elbuktunk pár pontot.Most a padon elmélkedik. Nagyjából eltűntek a vízilabda eredmények,de szerencsére az elégedetlen emberek is.Kettő itt is akad,de az belefér,és végre nem állok hadban az egész kerettel.A morál is jó,a helyezésünknek megfelelő.Amit nem nagyon értek,hogy az edzés miatt itt is morognak jó néhányan, pedig volt rá lehetőségem,és sokkal jobb lett mint korábban.De a lényeg az,hogy a moráljukon ez nem nagyon látszik.Két sérültem van csak, helyenként még jól is játszunk.és először sikerült egy kimondottan defenzív taktikával kibekkelnem egy meccset.Az első Boca otthonában játszottunk egy 0-0-at,ami nekünk jó eredmény.Itthon azért mindenki ellen támadok,ebből nem engedek.Idegenben meg kontra,többé-kevésbé ez is működik.Többé-kevésbé,mert mindkét vereségünket idegenben szedtük össze,a River ellen 1-3,a Lanús ellen 0-1.
    Még lesz itt pár meccsem,aztán megyek Európába,egy hasonló tesztre.Svéd,svájci,vagy osztrák csapatban gondolkodom,még nem tudom melyik lesz.
  • LasDen #98178
    tökéletesen.
  • korbin555
    Aha.Végül is a játékot kipróbálni az is elég.
  • LasDen #98176
    PL van és annyi...
  • korbin555
    Még nem játszottam demóval.Mennyire limitált a komplett játékhoz képest?
  • LasDen #98174
    nah a demót azért én is kipróbálom :P
  • Volcanor
    Lehet tölteni a Demo-t Steamen.
  • bakkerman
    ha már valamelyik nap szóba került a srác itt a topikban:

Odegaard a Realnál járt az apjával,most épp legutóbb,ha hinni lehet a híreknek korábban már jártak a Barca edzőközpontjában,és az Ajaxnál is. Persze a papa,meg mindenki tagad,és csak annyit mond "nincs eldőlve semmi"...Szerintem a jövő évi FM-be már valamelyik gigásznál fogunk vele találkozni az ifiben
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.04. 16:57:07
  • bakkerman
  • zyndar
    Nyomi gmail spambe pakolta. Le is adtam a rendelést :)
  • gojoci
    Rengeteg mindent javítottak. Szinte majdnem minden (itt a fórumban is leírt) hibát.
    Utoljára szerkesztette: gojoci, 2014.11.03. 21:30:37
  • geo91
    fél órája jött a mail a cd galaxistól, már megrendelhető pénteki bolti átvétellel
  • korbin555
    Megnéztem én is az egyik mentésemet, és az eddigi 16 unhappy emberből csak 3 maradt.Kettő nemrég került listára,minden okuk megvan rá.A harmadikkal elbeszélgettem,és pozitívan reagált.Szóval alakul ez.Ha egy nyafogó embernek már nem lesz ráhatása az egész csapatra, akkor ez több mint biztató.
  • Zenszkij
    - Improved balance of the ease at which a player can be talked around when they are unhappy
    - Improved balance of the amount of teammates who support players in their unhappiness
    - Fixed issue where players would ask to leave for first team football before they simply asked for more first team football

Hirtelen már senki se unhappy.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.03. 17:23:56
  • Volcanor
    Itt van egy lista a változásokról.
  • Petteri
    frissít most nekem valamit a steam, mit tud ez a cucc, mitől lett több?
  • Csacsi
    www.footballmanagerstory.com oldalon találtam linket.
  • Mor3llo
    Srácok, ez a verzió egy open béta. Se több, se kevesebb. Más játékoknál az open béta még ennyire sincsen összerakva.
    Az a baj, szerintem ti ezt úgy kezelitek mintha a teljes játék lenne. Az, hogy a játékosok dúlnak-fulnak, kb pár óra alatt (lehet annyi sem) javítható, és javítani is fogják.

Nem véletlen írtak már majdnem 40 oldalnyi feedbacket a hivatalos oldalon. Ezeket figyelembe is fogják venni, és javítják is, ez egészen biztos.
  • Mor3llo
    hol vetted meg?
  • korbin555
    Én ugyanezt tapasztaltam.Amiket pedig említettél,kivétel nélkül fenn vannak az SI bug fórumon.Benne vannak a 40M-s ifik,a csapatonkénti 20 elégedetlen játékos,a mellőzésre panaszkodó sérültek,a leigazolás után két nappal már távozni akaró ember(honvágy),és reggelig lehetne sorolni.

Szabadságra is öngyilkosság menni,mert egy tucat dúló-fúló ember fogad,hogy ignoráltuk a vélt,valós sérelmeiket.És mivel akkor már nem lehet reagálni a bánatukra,garantált a palotaforradalom.Mert az elégedetlenség ragályos mint a pestis,egy ember viszi magával akár az egész keretet is.

A "nyerő" taktika pedig nálam abból állt,hogy mindenkinek nekiestem,ellenféltől függetlenül,még idegenben is.Ez majdnem mindig elég volt,hogy bármelyik középcsapattal fél szezon alatt 10+ pont előnnyel vezessem a bajnokságot.
    Én már befejeztem a Bétát,megvárom a kész játékot.De ha valakinél ezek a bugok nem jönnek elő,akkor az már most a világ legjobb játékával játszik.Nekem sajnos várnom kell péntekig.Remélem csak addig.
  • Csacsi
    Hát a direkt passzot nem ismerem, mert nem használom. Nálam is csinál hülyeségeket....azért Béta...én most itt a taktikai javulásra értettem....hogy végre használ az amit beállítok.

Jah és nálam senki sem unhappy.
  • Zenszkij
    Szerintem mi nem egy játékkal játszunk, pár meccsből ne vonj le következtetést, a kapusok, amit művelnek katasztrófa, a sok unhappy játékos idegesítő, a rohadt sajtót már a meccskezdésnél is az orromba nyomják. Ez a sajtó a legdühítőbb, kábé semmi értelme nincs, ugyanazokat a sablon dumákat tolom. Teljesen mindegy miket válaszolgatsz, mivel semmi értelme nincs, kábé fél évig direkt a storm outot választottam, és semmi következménye nem lett. A meccs közbeni játékosnak bekiabált, nyugodj le, legyél kreatívabb és hasonló baromságok is súlytalanok, következményük nincs, még egy játékosom se nyugodt le tőle. Idegesít, hogy minden meccs között holidayre kell mennem, mert a sok idióta játékos conversation és sajtókérdés miatt kábé egy hét alatt 50szer áll meg a játék.

A scouting is hulladék még, hot prospectet egyet se talál évek óta a scoutom, pedig egy három csillagost nem lenne túl nehéz. Jah meg van olyan scoutom, aki már egy éve készül a bevetésre, közben az orrom elöl halásszák el a jobbnál jobb fiatalokat bagóért a riválisok. Ha én venni akarok valakit aki 16 éves, az meg 33 meg 40 millió euro, még egy hulladék Genktől is. VICC. Ha ez így marad ebből Gscout lesz, nem fogok vele szenvedni.

A taktika kábé annyi, hogy direct passzal és attackinggal mész előre, és belövöd a labdát az ellenfél védelme mögé. Komoly változtatásra szorul a béta. Jah és még valami. Vannak olyan szalaghírek, amik folyamatosan újra és újra megjelennek. More time to keep Rafael promise pl hetente jön fel, holott Rafael már nem is a csapat tagja. Rengeteg az öngól, lesgól. 11-est nem lehet védeni és sorolhatnám. 20 ponttal vezetem a ligát, majd a tökutolsó Wes Brom vág nekünk 6-ot. Hagyjuk....
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.03. 12:24:24
  • Csacsi
    Csak még egy utolsó.....Általában nagy pressinggel játszom, de tényleg élvezetes nézni....ahogy egyik középpályásomnak be van állítva, hogy ne támadjon le...és látni meccs közben ahogy a két másik középpályás...letámadja az ellenfelet....addig ő már hátrál is vissza..és zárja le a területet.
  • Csacsi
    Hát ez emberek brutál jó lett.

Az összes eddig általam hiányolt dolog belekerült. Végre mindennek súlya van. Én még egy FM-ben sem tapasztaltam, hogy ennyire "szót fogadnak" a játékosaim.

A letámadást tényleg megcsinálják. Okosabban is kell bánni ezzel, mert könnyen emberhátrányt alakíthat ki hátul egy rosszul kivitelezett pressing.

A legkisebb változtatások is hatalmas különbséget jelentenek...és meccseket dönthetnek el.

Eddig nem volt 2 ugyanolyan meccsem. Mindegyiken egy "alap" felállással futottam ki....de finomhangolni kellett minden meccs közben és mindig mást.

Idén ha ez így megy tovább, nem lesz plug and play taktika....van egy olyan érzésem. Ami nem baj...mert ha nincs..az azt jelenti, hogy taktikailag hatalmasat fejlődött a játék.
  • Zenszkij
    ez vicc, 4. év lesz, hogy kölcsönveszem Falcaot, az első évet leszámítva, csak a fizetését állom, most meg majd lejár a szerződése és jön ingyen, hülye Monaco, hülye bug :D
  • Mougrimm
    Még az előző szezonban olyasmi hírek jártak-keltek a csapatunk játékosai között, hogy ha lefényképezzük az idegenbeli és hazai mezünket, majd azokat elküldjük valahova, akkor a csapatunk bekerül valamiféle menedzseres játékba. Na most én a megyei első osztályban játszom és arra lennék kíváncsi, hogy ez megvalósult-e, avagy sem. Ha igen, akkor ebben a játékban, vagy esetleg egy másik ilyesfajta stílusban utazó játékba került bele. Amennyiben a válasz nem, akkor viszont fátylat az egészre :D
    Utoljára szerkesztette: Mougrimm, 2014.11.02. 21:20:17
  • Csacsi
    Már meg is van...tárgytalan :)
  • Csacsi
    Sziasztok. Hol érdemes most megvenni a gamet? Bétázni akartam volna este :)
  • Gerdzso
    Köszi! Már meg is vettem! :)