A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #98160 Én ugyanezt tapasztaltam.Amiket pedig említettél,kivétel nélkül fenn vannak az SI bug fórumon.Benne vannak a 40M-s ifik,a csapatonkénti 20 elégedetlen játékos,a mellőzésre panaszkodó sérültek,a leigazolás után két nappal már távozni akaró ember(honvágy),és reggelig lehetne sorolni.
Szabadságra is öngyilkosság menni,mert egy tucat dúló-fúló ember fogad,hogy ignoráltuk a vélt,valós sérelmeiket.És mivel akkor már nem lehet reagálni a bánatukra,garantált a palotaforradalom.Mert az elégedetlenség ragályos mint a pestis,egy ember viszi magával akár az egész keretet is.
A "nyerő" taktika pedig nálam abból állt,hogy mindenkinek nekiestem,ellenféltől függetlenül,még idegenben is.Ez majdnem mindig elég volt,hogy bármelyik középcsapattal fél szezon alatt 10+ pont előnnyel vezessem a bajnokságot.
Én már befejeztem a Bétát,megvárom a kész játékot.De ha valakinél ezek a bugok nem jönnek elő,akkor az már most a világ legjobb játékával játszik.Nekem sajnos várnom kell péntekig.Remélem csak addig.