A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zenszkij
    Szerintem mi nem egy játékkal játszunk, pár meccsből ne vonj le következtetést, a kapusok, amit művelnek katasztrófa, a sok unhappy játékos idegesítő, a rohadt sajtót már a meccskezdésnél is az orromba nyomják. Ez a sajtó a legdühítőbb, kábé semmi értelme nincs, ugyanazokat a sablon dumákat tolom. Teljesen mindegy miket válaszolgatsz, mivel semmi értelme nincs, kábé fél évig direkt a storm outot választottam, és semmi következménye nem lett. A meccs közbeni játékosnak bekiabált, nyugodj le, legyél kreatívabb és hasonló baromságok is súlytalanok, következményük nincs, még egy játékosom se nyugodt le tőle. Idegesít, hogy minden meccs között holidayre kell mennem, mert a sok idióta játékos conversation és sajtókérdés miatt kábé egy hét alatt 50szer áll meg a játék.

A scouting is hulladék még, hot prospectet egyet se talál évek óta a scoutom, pedig egy három csillagost nem lenne túl nehéz. Jah meg van olyan scoutom, aki már egy éve készül a bevetésre, közben az orrom elöl halásszák el a jobbnál jobb fiatalokat bagóért a riválisok. Ha én venni akarok valakit aki 16 éves, az meg 33 meg 40 millió euro, még egy hulladék Genktől is. VICC. Ha ez így marad ebből Gscout lesz, nem fogok vele szenvedni.

A taktika kábé annyi, hogy direct passzal és attackinggal mész előre, és belövöd a labdát az ellenfél védelme mögé. Komoly változtatásra szorul a béta. Jah és még valami. Vannak olyan szalaghírek, amik folyamatosan újra és újra megjelennek. More time to keep Rafael promise pl hetente jön fel, holott Rafael már nem is a csapat tagja. Rengeteg az öngól, lesgól. 11-est nem lehet védeni és sorolhatnám. 20 ponttal vezetem a ligát, majd a tökutolsó Wes Brom vág nekünk 6-ot. Hagyjuk....
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.03. 12:24:24