A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #98031 Nálam is hasonlóak a gondok. A ManU-val a katasztrófális szezont követően amit Moyesnek köszönhetünk, idén már a 31. fordulóban bajnokok lettünk. A második Chelseare 21 pontot vertem, és 94 ponttal pontrekordot döntöttem. Erre a fél csapat unhappy. Voltak óriási fiaskók is. 5.0-ra lenyaltunk a Chelseatől idegenben a Fa kupában, de ugyanazzal a taktikával és kezdőkkel két hét múlva ismét idegenben 5-4re nyerek. A training miatt mindenki unhappy, arról nem is beszélve, hogy folyamatosan ilyen senkiházi tartalékcsapatos játékosok lázongásai miatt a fél csapat hónapokra bedühödik. Kapusöngólok nálam is vannak. Ez szerintem apró hiba, mert észrevettem, hogyha a kapus vetődésnél még ujjbeggyel beleér a labdába, de gól, azt is öngólnak veszi. Védekezés, mint olyan abszolút nem működik, teljesen random, mikor kapsz gólt. Menni kell előre mint az őrült, hogy több gólt lőjj, mint a másik. Viszont van ami tetszik. Végre lehet 2 gólos hátrányból fordítani. Működik az is, hogy totális támadásba megyek át és beállítom a take more risket is, és folyamat betalálunk. Továbbá végre én is szerzek gólt a 90. percen felül, nem csak a gép. Észrevettem, hogy a kisseb csapatok nagyon mennek, úgy a 70. percig, aztán elfáradnak és én dominálok, majd bedarálom őket. VÉGRE KI LEHET FÁRASZTANI AZ ELLENFELET. Döbbenetesen izgalmas volt az a meccs is, amit az Arsenal ellen vívtam. 3-1re vezettek a 70. percben, de észlelhetően elfogyott a szufla a londoniakból, és fordítottam, egy 92. percben lőtt átlövéssel lett 4-3.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.27. 11:23:42