104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Sysfox
    Én is innen vettem meg eddig mindig. Ha jó lesz, szerintem megint megrendelem.
  • zavbal
    A fene! Mindegy, azért köszönöm hogy ránéztél!
  • zyndar
    Hivatalosan kijelentem, hogy 48 FM-mentes nap után eléggé ki vagyok éhezve. CD Galaxisból lesz a dobozos, szóval nem gyilkolom az idegeimet a bétával :)
  • geo91
    bemutatom az amerikai (DL) - izraeli (DC) - kanadai (DC) - kínai (DR) hátvédsorom :D
  • geo91
    meg is vettem, nehogy már a mentés aktuális legjobb játékosa ne az enyém legyen :D

• Volcanor
    Nincs benne a játékban.
  • gojoci
    Nektek is lassú, ha jobb gombbal egyesével jelölitek ki a kezdőt/cseréket?
  • zavbal
    2057-ig mentem el fm 12 vel 11 különböző csapattal és 21 válogatottal (itt volt amit kétszer vettem át)

Ha lehet én is kérhetek egy képet? Martin Ödegaard a Strömszomszemszom... na szóval a Strømsgodset játékosa Norvégiában.IRL nagyon futtatják a srácot megnézném a játékban hogy néz ki.
  • Darthmushroom
    virágboltból most küldik a bétát a futárral :D este lesz is időm kipróbálni, hát kíváncsi vagyok azért mivel kb. november végén vagy decemberbe tudom megvenni a játékot :D
  • Zenszkij
    defenzív nem létezik a bétában, all out attack van, arra mész, hogy több gólt lőj mint a másik, néha pedig érkezik a kés is :D
  • dartonite
    Egyebkent ha a hibakat javitjak, eddig ez lesz szamomra a legszorakoztatobb FM.
    A 3d mozgasok mar sokkal latvanyosabbak es realisabbak.
    Valaki probalt mar defenzivebb taktikat, kontrara jatszani stb?
    A vidivel vegigvertem a magyar mezonyt aztan nagy mellennyel kialltunk a Dnipro ellen.
    Hazai palyan 0-4...

Szal lehet tenyleg eleg realis a dolog ha nekirontasz egy jobb csapatnak? :)
  • korbin555
    Csak az utolsó oldalt találtam.De a 100 év alatt csak a Vidi volt bajnok.Már csak így van ez,ha szabadság is van,meg be sincs töltve egy liga.
    De ha valaki kíváncsi,megnézheti az összeset,amit feltöltött.
  • korbin555
    Ez nem karrier.Másfél hónapjába került,mire előrepörgette szabin a 100 évet.Én már korábban leszedtem ezt a mentést,a mérete 382mb volt. Elég jó gépem van,de még akkor is köhögött,mikor kiszórtam egy csomót,és meghagytam 7 ország 8 ligáját.
    Elmentettem az NB1 Past winners-t,ha megtalálom,feldobom.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.10.28. 10:43:14
  • LasDen #98057
    egyik sem. Múltkor Miles mondta, hogy 100 után megáll a számláló és nem öregszik az edződ tovább. De játszani addig játszol ameddig akarsz....
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.28. 10:10:42
  • Darthmushroom
    valami olyasmi van elméletileg a játékba h visszavonultat egy bizonyos kor/idő után, de utána hozzáadsz új managert és folytatod.
  • zyndar
    Ahha, akkor ez egy 100 éves karrier. Ilyenkor a manager meg 130 éves? Az már kicsit necces, a valaha élt legidősebb ember Jeanne Calment volt, ő 122 évesen halt meg.
  • LasDen #98054
    La Liga korábbi győztesek 2113-ig (FM14)
  • Darthmushroom
    a taktika és tesztje
  • Darthmushroom
    az én taktikám ha a footballmanager.hu taktika teszt rovatából van :)
  • zaki
    Kinek mi a rekord? En 2046-ig toltam a Juventussal az FM 2014-ben. Aztan toroltem a mentest :D 2040-es evek elejen meg rolam neveztek el az uj stadiont. Hu de varom mar a kovetkezo FM-et. Mindig megfogadom, hogy tobbet nem jatszom, inkabb massal b@szom el az idomet, aztan ujra visszaesek. Tiszta fuggoseg ez mar :D
    Valaki belinkelt ide egy sajat taktikat, ami iszonyat jo lett, csak mar elfelejtettem mi volt az. 4-2-3-1 volt asszem, szelsok nekul, 3 tamadokozeppalyassal (shadow strikerek voltak asszem), es kb 3-as golatlagot siman hoztam vele minden kiprobalt csapattal, pl Diosgyorrel elso evben siman bajnok lettem... Vkinek remlik a taktika esetleg? Koszi.
  • Darthmushroom
    ahogy nézem a külföldi fórumokat idén is a szélsők játék lesz a szörnyeteg mód a játékban.. 30-40 gólos Depay/Sterling meg hasonlók már megjelentek pedig alig jött ki a béta.
  • kosheen
    üdv. kis segítség kellene ill. tanács. fm 12, és behalt a góllövő gépezet. Bajnokságban valami 1,5-ös gólarányom van meccsenként, ami siralmas, 1-0-ás meccsk jönnek zsinórban. 4-3-1-2-es felállás van.
    wb-cd-cd-wb
    mc-bwm-ap (s)
    trequartista
    tm-poacher felállással

most variálgatni próbálok téli szünetben az edzőmeccsek alatt a taktikán (amihez vagy 2 szezon óta nem is nyúltam). A kapusból söprögetőt csináltam, szerencsére világklasszis a kis drága. Próbálom jobban felpörgetni a játékot. Helyzetek megvannak, de az csak szerintem gáz, hogy 25 lövésből 5 találja el a kaput és 3 gól egy nagyon gyenge kiscsapat ellen?
    Korábban azért akadtak jó meccsek amikor a valós erőviszonyok szerint 5-6-7 góllal hazaküldtem a kiesőjelöltet, de most már bárkivel játszok, szinte biztos lehetek benne, hogy 3-nál többet nem rúgok, miközben a Bl cimért küzdök szinte minden évben.
    szóval - mivel lehetne javitani a helyzetkihasználáson? A csatárok jók, a taktikával lehet valami gebasz. Ötlet?
  • LasDen #98048
    ultimate cheater...
  • geo91
    sic transit gloria mundi...

11 sorozatban behúzott aranylabda után, idén nem sikerült neki :( pedig azok a statok...

• Darthmushroom
    vicces h mindenki EGY új stadionról ír :D csak itt nem az volt a kérdés :D
  • horrorpops
    én még a Tatabányával értem el olyan 2022-2024 között, hogy új stadiont húztak fel (FM11 v 12)
  • korbin555
    A leghosszabb karrierem 27 év volt,és 8 év után építettek új stadiont.Tehát 19 éves volt már az "új" is.Közben kétszer bővítették,ami miatt az állapota mindig is nagyon jó volt.Lehet hogy várhattam volna még 10-20 évet,mire még egyet építenek.De egy 30-40 éves karrierben minden további nélkül el tudom képzelni,hogy felépül még egy.
  • gojoci
    Meglepődve olvasom a sok bugot. Nálam max a kapusöngólok vannak. Nincs sok sérülés, sok lap, sem sokgólos eredmények. Idegenben becsúszott sokszor 0:0 is. Pedig már egy szezont letoltam. Igaz a Bayern-nel voltam, lehet minél kisebb kisebb csapattal vagyunk, annál szürreálisabb tud lenni az egész. Crash dump még egyszer sem volt. A játékoskommunikáció is tökéletes, páran nyafogtak a kevés játék miatt, de nem volt durva morálvesztés, nem volt klikkesedés. Taktikába mindig belenyúlok többször is meccs közben, általában beválik, azonnal érezhető a különbség. Szóval nálam pont az ellenkezője minden, mint amiket itt olvastam.
    A mentés tényleg rohadt lassú.

Most megvettem a Genie Scoutot is, ha már lúd, legyen kövér...
  • Darthmushroom
    van esély rá ha jól emlékszek volt valakinek egy St, Etienne karrierje (fm13 ha jól emlékszek) és olyan sokáig elment h már a második új stadiont húzták fel róla elnevezve.
  • Gerdzso
    Colchester United-del FM 2012-ben 7 BL cím után(egymás után) 2029-ben építettek egy újat, ha jól emlékszem 105 ezres volt alapból.
    Fm2014-ben szintén a ColU-van 2036-ban egy 80 ezrest ha minden igaz.

De ez egy 3. osztályú csapat és nem is nagy városú, egy nagyobb város klubjával szerintem hamarabb elérhető.
  • Sysfox
    FM2012-vel 2023-ban járok, de elutasították nálam az új stadion építését, azóta nem is lehet választani. Pedig minden hazai meccsen telt ház van.
  • geo91
    azokat kérdezem akik már voltak egyetlen csapatnál 20-30 éveket: hány év után van arra esély (ha egyáltalán van e) hogy a már a játékban kapott új stadion helyett egy még újabb épüljön? mert sajnos a jelenlegit már nem tudom bővíteni, mert a helyi tanács minden fejlesztést visszautasít...
  • zyndar
    Azoknak, akik szeretnek taktikai elméletet olvasni.
  • Volcanor
    Máris elkészült egy skin, ami ikonokká alakítja a bal oldali sávot.
  • korbin555
    Vagy beizzítom egy kicsit a frissen beszerzett fm07-et.900 HUF-ért vettem az Ebay-en.Anno azt még virágboltin toltam,az volt az utolsó,amit nem vettem meg.
  • korbin555
    Jó tudni,köszönöm.Ebben az esetben továbbállok egy-két újabb rövidke tesztelésre,amíg kijön a kész játék.
  • bakkerman
    ez még csak béta srácok,olyan hibák vannak,amik nagyon kirívóak,ezek biztosan javítva lesznek,én nem aggódok :) Arra viszont kiváncsi leszek,hogy a teljesben is marad-e ez a taktikai bug a játékban,hogy azzal ér el sikert az ember,ha csapat tudásától függetlenül attackingba nyomja. Teszteltem egy kicsit ezt a bugot,és Fradival,MU-val,Bilbaoval,Siófokkal 4231-es hadrendbe támadó mentalitással 10 bajnoki alatt otthon kurva sok gólt lőttem,és általában győztem,idegenben 4-5 gólos meccsek tömkelege,és csak a gyengébb Siófok,és Bilbao csapatokkal kaptam ki többször,mint ahány győzelmet szereztem. De a vereségek is ellenféltől függetlenül szorosak voltak.
  • dartonite
    En ugy indultam, maxos reputacioval.
    Semmi kulonbseg sajnos.
    Mondjuk arra jo hogy 1-2 teruletet az edzesnek el tudod latni Te is.
  • korbin555
    Korrigálni fogják az említett hibákat,és igen jó lesz ez a rész is.Én nagyon bizakodom.
    Most pedig úgy döntöttem,hogy újra nekifutok a kínai kalandnak.De ezúttal világklasszis menedzserként,minden tekintetben messze a csapat fölött állva.Reputációban,értékekben,mindenben.Ha úgy is kritizál,visszapofázik az utolsó senki is,akkor ott mindenképpen lesz mit finomítani.
  • Zenszkij
    Nálam is hasonlóak a gondok. A ManU-val a katasztrófális szezont követően amit Moyesnek köszönhetünk, idén már a 31. fordulóban bajnokok lettünk. A második Chelseare 21 pontot vertem, és 94 ponttal pontrekordot döntöttem. Erre a fél csapat unhappy. Voltak óriási fiaskók is. 5.0-ra lenyaltunk a Chelseatől idegenben a Fa kupában, de ugyanazzal a taktikával és kezdőkkel két hét múlva ismét idegenben 5-4re nyerek. A training miatt mindenki unhappy, arról nem is beszélve, hogy folyamatosan ilyen senkiházi tartalékcsapatos játékosok lázongásai miatt a fél csapat hónapokra bedühödik. Kapusöngólok nálam is vannak. Ez szerintem apró hiba, mert észrevettem, hogyha a kapus vetődésnél még ujjbeggyel beleér a labdába, de gól, azt is öngólnak veszi. Védekezés, mint olyan abszolút nem működik, teljesen random, mikor kapsz gólt. Menni kell előre mint az őrült, hogy több gólt lőjj, mint a másik. Viszont van ami tetszik. Végre lehet 2 gólos hátrányból fordítani. Működik az is, hogy totális támadásba megyek át és beállítom a take more risket is, és folyamat betalálunk. Továbbá végre én is szerzek gólt a 90. percen felül, nem csak a gép. Észrevettem, hogy a kisseb csapatok nagyon mennek, úgy a 70. percig, aztán elfáradnak és én dominálok, majd bedarálom őket. VÉGRE KI LEHET FÁRASZTANI AZ ELLENFELET. Döbbenetesen izgalmas volt az a meccs is, amit az Arsenal ellen vívtam. 3-1re vezettek a 70. percben, de észlelhetően elfogyott a szufla a londoniakból, és fordítottam, egy 92. percben lőtt átlövéssel lett 4-3.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.27. 11:23:42