A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Néhány érdekesség.
    A B team menedzser megbüntetett egy játékost,mert kiállították a tartalékcsapat meccsén(a 3.percben).Erre rám lett mérges.A traccspartin még neki állt feljebb,mondván teljesen alkalmatlan vagyok menedzsernek.Mindez egy 19 éves selejt játékostól.Most listán elmélkedik,öt okos haverjával együtt,akik melléálltak a lázadásban.
    A másik meg az,hogy egy győztes kupameccs után megalázó vereséget írt az inbox.Megjegyezte a főnök is,hogy nem happy emiatt a "vereség" miatt.Persze továbbmentünk,várjuk a következő ellenfelet.
    Azt sem értem,hogy miért elégedetlen a keret fele az erőnléti edzés alacsony színvonalával,mikor messze az a legjobb kategória.Jelenleg különben sem tudok edzőt igazolni,elméleti kérdés az egész.
    Egyébként nem izgat,két hét múlva lelépek.Már Huszti is listán van,érdekes módon arra csak két ember kapta fel a vizet.Már az első keretből is 5 ember listán van.Bekeményítettem,kevesebb is lett az ugató ember.
    Amikor pedig egyenként végignéztem hogy pontosan ki és miért elégedetlen,az első helyen az áll,hogy nem elég erős a keret.Ehhez képest a 3.helyen állunk,3 pontra az elsőtől.Az elvárás pedig a középmezőny lenne.Normális esetben ilyenkor mindenkinek fülig érne a szája.Abba bele sem merek gondolni mi lenne akkor,ha a 13.helyen lennénk.
    Szóval zajlik az élet,és pontosan emiatt nem kezdtem a Bétával éles karrierbe.Sok helyen finomítanak még ezen a kész játékban.