104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Az nálam is előfordult,hogy jött az ürge,hogy ö most át akar igazolni x klubhoz(a sajtó feldobta,hogy érdeklődnek utána).Mondom neki,hogy nem is kereste senki(tényleg nem).De ő akkor is oda akar menni.Mondtam,hogy elengedem,ha keresik.Látszólag meg is nyugodott.De két hét múlva már lázított,felhergelte a fél csapatot,hogy megszegtem a szavam,mert nem engedtem el.Hogy a francba engedjem el,ha a kutya sem érdeklődik utána?

Azt meg az SI bug fórumon olvastam,hogy egy brazil klubnál az egyik játékos után a Benfica érdeklődött.Egyből menni is akart a BL-re hivatkozva,ami nem meglepő.De ami igen,hogy a beszélgetésnél a válaszok között volt olyan,hogy miért mennél oda,mi is indulhatunk a BL-ben.Brazíliából.Ja persze.
  • dartonite
    Tovabbi erdekessegek:

Magyar bajnoksag nem kirivo abbol a szempontbol hogy ha amator ellenfelet kapsz.A BL eloselejtezoiben rengeteg erdekes eredmeny szuletett.Ahol nincsenek generalva jatekosok, csak a nagy feketeseg van, ott nyugodtan elkezdhetsz rettegni hogy a ciprusi,luxemburgi stb kupacsapatok siman kepesek hozni egy nyugat-europai kupaindulo csapat szintjet.Nem ritkan 3-4 gollal verve a profi ellenfeleiket.

Tegnap epp egy brazil 24 evest jatekost figyeltem meg a vidi scoutjaval amikor a faszi bejelentette hogy tekintettel hosszu es sikeres palyafutasara visszavonul az aktiv jatektol. 24 evesen...

Nem mukodnek az OI-k.Tehat hiaba allitod be hogy letamadas, szoros emberfogas, kemeny belepok 1-1 jatekosnal stb.Nincs semmi ertelme, sot ha nem allitasz be semmit akkor altalaban jobban szerepel a csapat.

Rengeteg a serules, minden csapatnal.Nem ritka hogy 6-8 alapember dol ki honapokra.Pedig minden egyes edzesi faktor mediumon porog, szal semmi tul nagy kemenyseg vagy keves edzo nem lehet az oka.A lapokat is ugy osztogatjak a birok mintha cukorka lenne.

Ha egy jatekos nyafogni kezd hogy keveset jatszik, akkor kezdhetsz aggodni.Az egy dolog hogy megigered neki hogy kezdeni fog parszor, sot meg is teszed es jatszatod a faszit neha.Latszolag megnyugszik de ha kimarad utana 1-2 meccs utan ujrakezdi a nyafogast, egyre kovetelozobb hangnemben.A vege vagy buntetes, vagy kirugas vagy TL/kolcsonadas minden esetben.Sot nem ritkan ugye a csapattarsak is az o partjat fogjak, na akkor aztan vege a csapatmoralnak.

A scout-ok ertetlenek es ostobak.Hiaba allitom be neki hogy 'marpedig mostantol csak a hot prospecteket listazd nekem ide a k. anyadat....!' siman jonnek tovabbra is a riportok a 33-36 eves jatekosokrol.

A jol jatszo embereid mar az elott! elkezdenek nyafogni mielott hivatalos atigazolasi ajanlat erkezik ertuk.Olyankor van egy csomo opciod hogy mit valaszolsz, de nem nagyon ertem mi szukseg volt erre.Ez olyan mintha en maris megmondanam a fonokeimnek hogy 'De ha a General Motors megkeres, akkor azonnal szeretnek felmondani es szeretnem rogton kikerni a papirjaimat,ajanlasaimat.'

A meccsmotor hibas.Olyan szintu hibak vannak benne ami az FM14-ben sem volt az elejen.Kapusok a labda melle ugranak, a vedok setalva figyelik ahogy a labdat elviszik mellettuk, visszafutasnal lelassul a vedo, a tamado pedig 20-30 meteres hatranybol is lefutja oket.Ongol is nagyon gyakori,volt amikor 4 ongollal nyertunk, abbol 3 a kapuse volt :/

A mediaval valo kommunikacio is kimerul kb ugyanannyiban mint a tavalyi verzioban.Annyi kulonbseggel hogy elofordult hogy 3x tettek fel ugyanazt a kerdest egy riporton belul.

(Mindez kb 2 teljes ideny alatt, es csupan a magyar bajnoksagot kiprobalva)

Viszont.
    Meg mindig a legjobb manager jatek a vilagon, szoval baromira remelem hogy ezeket kijavitjak.Es talan hihetetlenul hangzik de mindezek ellenere baromira jol szorakozom mikozben Nikolics a 28 bajnoki goljat lovi :)

Utoljára szerkesztette: dartonite, 2014.10.27. 10:38:47
  • korbin555
    Néhány érdekesség.
    A B team menedzser megbüntetett egy játékost,mert kiállították a tartalékcsapat meccsén(a 3.percben).Erre rám lett mérges.A traccspartin még neki állt feljebb,mondván teljesen alkalmatlan vagyok menedzsernek.Mindez egy 19 éves selejt játékostól.Most listán elmélkedik,öt okos haverjával együtt,akik melléálltak a lázadásban.
    A másik meg az,hogy egy győztes kupameccs után megalázó vereséget írt az inbox.Megjegyezte a főnök is,hogy nem happy emiatt a "vereség" miatt.Persze továbbmentünk,várjuk a következő ellenfelet.
    Azt sem értem,hogy miért elégedetlen a keret fele az erőnléti edzés alacsony színvonalával,mikor messze az a legjobb kategória.Jelenleg különben sem tudok edzőt igazolni,elméleti kérdés az egész.
    Egyébként nem izgat,két hét múlva lelépek.Már Huszti is listán van,érdekes módon arra csak két ember kapta fel a vizet.Már az első keretből is 5 ember listán van.Bekeményítettem,kevesebb is lett az ugató ember.
    Amikor pedig egyenként végignéztem hogy pontosan ki és miért elégedetlen,az első helyen az áll,hogy nem elég erős a keret.Ehhez képest a 3.helyen állunk,3 pontra az elsőtől.Az elvárás pedig a középmezőny lenne.Normális esetben ilyenkor mindenkinek fülig érne a szája.Abba bele sem merek gondolni mi lenne akkor,ha a 13.helyen lennénk.
    Szóval zajlik az élet,és pontosan emiatt nem kezdtem a Bétával éles karrierbe.Sok helyen finomítanak még ezen a kész játékban.
  • korbin555
    Szívesen.Egyébként a 18.helyre várják őket.
  • Darthmushroom
    köszi szépen. úgy látom azért vannak hiányosságok, pl. Boruc kölcsön nincs megcsinálva, Howienak meg mintha tavaly jobb értékei lettek volna. a játékosok meg a háttér hasonló mint tavaly (bár szerintem lehetne jobb). tavalyiba Rantie meg Ritchie nagyon állat volt a második vonalba és ők hasonló szinten is maradtak.
  • korbin555
    Tessék:
    AFC Bournemouth
    Keret
    Háttér
    Mr.Howe
    Rantie
    Stanislas
    Ritchie
    Smith
    Surman
    Wilson
    Gosling
  • Darthmushroom
    Valaki dob majd nekem képeket a Bournemouthról? (keret, háttér, Eddie Howei ő a manager,meg pár játékoról: Tokelo Rantie, Junior Stanislas, Matt Ritchie)

idén is szerintem a második vonalból ők lesznek nálam a befutók egy karrierre, közbe IRL is szépen fejlődnek, hétvégén 0:8ra nyertek Birminghamben. remélem idén összejön nekik legalább a playoff ha már tavaly újoncként alig maradtak le róla.
  • Zenszkij
    Zavar, hogy nem lehet egyszerűen rámenni a betöltött ligákra, nekem eddig ez az UI nem jön be. Kár volt túlbonyolítani. A taktikai beállítás is zavaró, ha valami működik mért kell megvariálni.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.26. 16:38:38
  • bakkerman
    ma már harmadjára dobott ki crash dumpal...
  • bakkerman
    messze a legjobb ár jelenleg
  • AdaKiller
    link

itt €25, igaz nincs béta hozzáférés
  • bakkerman
    Di Maria tipikusan az a játékos,aki rosszkor volt rossz helyen Madridban. Kis túlzással. Voltak nagyon jó meccsei,de neki is alákellett magát rendelnie CR-nek,edzőtől függetlenül. A valódi tudása kb 80%-át tudta kihozni,vagyis hozhatta ki magából. Nagy kérdőjel hol tartana most a pályája,ha képzeletben kivesszük CR-t a Madridból,és ő lett volna úgymond a helyében. Szerintem most aranylabdás lenne. De még lehet persze :)

off vége
  • G.Freeman
  • G.Freeman
    Lehet azért jönnek elő nektek ilyen hibák mert túl erős (vagy pénzzel tunningolt) csapattal játszotok. Nekem néha van sok gólos meccsem, az általános inkább csak 2-3 gól. FM14el is volt ennyi sok gólos meccsem amikor nagyon jó volt a keretem a ligához képest.

20 forduló:

Mondjuk nem is vezetem a tabellát, csak 8. helyen állok :( Lázadás egyszer volt csak még rögtön a játék elején, Krul el akart igazolni, mondtam neki, hogy nem mehet erre mellé állt az egész csapat. Összehívtam egy csapatértekezletet, megmondtam, hogy engem nem fog egy játékos sem ugráltatni, erre 1 kivételével mindenki pozitívan reagált és azóta kuss van
  • korbin555
    Remélem is.
  • LasDen #98015
    ez egy hülye kép...:D
  • Zenszkij
    Di María viszont hatalmas játékos, nem okoskodik, nem lázong, kimegy a pályára, és tudása legjobbját adja. A csapat legnagyobb világklasszisa. Ő akkor is jó, ha a csapat vacak. Olyan egyéni megmozdulásai vannak, hogy öröm nézni a meccsmotort, cselez, fut, robotol, zseniális assistokat ad.

Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.26. 10:22:27
  • LasDen #98013
    ezért béta...
  • Zenszkij
    Nálam Balanrta lement a tarcsiba, kölcsön nem kellett senkinek, tehát ott fog pihenni, amíg jobb belátásra nem tér, viszont a fél csapat unhappy, de nem gond, az eredményeken nem látszik. A lázadók, mint pl Rooney, Carrick, Fellaini, Vela meg játszik a kupában ilyen Gillinghamek ellen :D. Ha nekik ilyen fontos Balanta szerződése, akkor szívnak.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.26. 10:15:11
  • korbin555
    Ugyanez nálam is.Az egyik hátvédem új szerződést akart,de nem kapta meg.Erre 9 másik ember is azonnal összezuhant.
    Nem lesz ez így jó.Ha döntéseket hozok,valakinek biztos nem tetszik,a sleppje meg rögtön lázad.Az igaz,hogy nem állítottam be magamnak világklasszis reputációt,a csapattal egy szinten vagyok.De olyan játékosuralom van,hogy az nem normális.
  • bakkerman
    tényleg fölösleges kisérletezni a taktikákkal,kell egy alap 4-4-2 vagy 4-2-3-1,attacking mentalitás,instrukcióknál more direct pass + exploit the flanks,és ha jó a keret akkor otthon jönnek a győzelmek,idegenben meg a gólgazdag meccseken vagy győzelem vagy vereség,nincs értelme előnyben visszább venni,úgyis az történik amit a gép kikalkulált
  • Zenszkij
    hah, fél éve van itt Balanta kéne neki új szerződés, elutasítom, erre a fél csapat belázad, a team meeting után is vannak páran, akik sértődöttek, többek közt Rooney is...lehet menni az U21 edzéseire
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.26. 09:04:51
  • Gerdzso
    Nagyon tetszik az új FM, viszont ezek a vízilabda eredmények elég kiábrándítóak... :/ De ami tetszik, hogy sokkal jobban nyomon követhető egy játékos fejlődése.
  • Zenszkij
    Rojo, Blind nem MU szintű játékos a gameben, ráadásul állandóan sérültek Shawval egyetemben, Vela meg Valencia helyére kell, hisz annak sincs cseréje, Januzaj még nem egy kiforrott játékos, és már az is körvonalazódik, hogy Falcaora semmi szükség, legalábbis az FM-ben
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.26. 08:23:07
  • Darthmushroom
    Vela meg Sandro igazolást nem nagyon értem :D Velától jobb Di Maria a szélen, sőt még Januzaj is. Sandro meg szerintem felesleges mikor 3n tudnak alapból a posztján játszani (Rojo,Shaw,Blind), am az eredmények szépek bár a Pool veresség biztos fájó.
  • dartonite
    Miutan 8 fordulo utan pontot sem veszitettunk a Videotonnal...
    ... gondoltam egy teljesen amator csapat ellen palyara lephet a B keret is.

Az MI nem egeszen igy gondolta:

Ozd-Vidi

Egeszen nevetseges eredmenyeket hoz ha total ismeretlen, vagy amator csapatok ellen lepsz palyara.
  • Zenszkij
    Féltáv a PL-ben. Utcahosszal vezetünk. A tactic all out attack.

Meccsek.

Taktika.

3 embert igazoltam, Balanta, Carlos Vela és Alex Sandro, mindegyik UFO.

• korbin555
    Szívesen.Egyébként eléggé meglepett,mikor megláttam az értékeit.Nem gondoltam volna,hogy ennyire jó a srác.Ha van benne még tartalék,a játék legjobb magyar játékosa lehet belőle.(Ami nem túl nehéz,sajnos)
  • Gaxx
    Köszi!
  • korbin555
    Lehet benne valami.Múlt hónapban kétszer is erősebb csapat ellen vezettünk idegenben,az utolsó fél órára beálltunk bekkelni.El is vesztettük mindkettőt,az egyiken ráadásul 4 gólt kaptunk a 84.perc után.Ha meg nem variálok hanem támadok,akkor meglepő győzelmeket is szerzünk.
  • Zenszkij
    lassan körvonalazódik, hogy a bétában felesleges beállni védekezni, a MU-val megyünk előre mint a hatökör, direct pass, attack idegenbe is, és jönnek az eredmények, érdekes, javíthatnának a védekezésen, ugyanis ha beállok egyből lenyalok
  • korbin555
    Kalmár Zsolt
    A potenciálra várnod kell,amíg kijön a teljes játék.Azt csak az editorban lehet megnézni.
  • Gaxx
    Sziasztok.

Kalmár Zsoltról tudna valaki valami infót küldeni?Potenciálja érdekelne leginkább. köszi
  • korbin555
    Egyenlőre tényleg lassú,a mentésektől kezdve a játékmenetig mindenben.A mostani kínai mentésem 18 ezer játékossal is lassabb, mint 80 ezer emberrel a 14.
    A gól szintén rengeteg nálam is,sorban jönnek a 4-3,3-6(ez fájt),6-4-es vízilabda eredmények.
    A kölcsönhöz még nincs elég tapasztalatom,de most 7 tartalékom volt kölcsönlistán,3 el is ment.
    A vezetőség nekem sem volt partner,mikor tanfolyamra akartam menni,nem engedtek el.De ezt betudtam annak,hogy még csak 1 hónapja voltam a klubnál.
    Az utolsó perces gólok jó szokás szerint most is megvannak,nyertem,és veszítettem is 90+ perc után esett góllal.
    Ezt már korábban leírtam,de abban nincs semmi életszerűség,hogy egy játékossal normális hangnemben lefolytatott tárgyalás után a teljes keret abnormális morállal reagál.Ráadásul két hónap sem volt elég,hogy rendbe tegyem őket.És mi a garancia,hogy mikor rendben lesznek,nem jön egy másik egy mondvacsinált indokkal,és kezdődik elölről az egész?Abban is mi a realitás,hogy a klubhoz frissen érkező játékos az első héten felelősségre von,mi több,fenyegetőzik ha eladok valakit?Túllőttek a célon,remélem korrigálják.
    A pályán haldokló 50%-os játékosok nálam nem fordultak elő(eddig).A két felfutó WB ugyan hajlamos hamar lemeríteni az akkut,de ez szerintem normális.
  • Zenszkij
    osztom, otthon agyonverek mindenkit, idegenben meg kikapok
  • bakkerman
    a beta meg a demo az ilyen,vizilabda eredmények jönnek ki,én Barcaval otthon 5-0-ra tudtam verni a Realt,idegenben meg folyamatosan 4-5 gólos meccseken vagy nyerek,vagy kikapok
  • dartonite
    Most igy 10-12 ora utan azt kell mondanom eddig elkeserito amit lattam.Legalabbis a magyar ligaban.Teszt jelleggel inditottam egy fradit es kicsit sugar daddy-sen szereztem penzt is hozza hogy az atigazolasokban is aktiv tudjak lenni.Sokat igazoltam, de a legtobbet posztra.Magyar valogatott szintu jatekosok vannak most szinte minden pozicioban.
    Azt kell mondanom nem sok minden valtozott a 2014-hez kepest.
    Pro es kontra eddig szamomra:

Tetszik hogy a meccsek sokkal latvanyosabbak, latszik hogy a motion-capture-el rengeteg uj fajta mozgas van, a labdaatvetelek, cselek, vedesek stb sokkal eletszerubbek.
    Tetszik az uj bal oldali ikonsor ahol egy kattra el lehet erni ami fontos.Az is jo otlet hogy a tutoring-ot a training almenuben egy kattintassal el lehet erni, a jatekosokkal valo interakcio is sokkal gyorsabb.

Es akkor ami nem:
    Rohejes hogy megint nem lehet sem eladni sem kolcsonadni csak vert izzadva. 0 forintert felajanlott(akar kolcsonbe is,szinten 0-0%-ert) Somalia, Csilus, Holman, Dilaver stb nem igaz hogy legalabb egy-ket nb2-es klubot ne erdekelne.De total kuss van minden atigazolasi idoszakban.
    Vicces vizilabda eredmenyek.A legutobbi meccseim:
    7-4
    5-6
    6-4
    4-3
    Elkepeszto goleros minden csapat, nem ritka hogy 20-30! golt rug minden tamado minden csapatban!
    Par pelda:

Kiss
    Keno
    Varga
    Ok jelenleg az nb1 golkiralysag varomanyosai.

De nem ritka hogy valami noname csapat(ergo nincs betoltve, nincsenek benne jatekosok) ellen is olyan golfesztival szuletik hogy csak nezek.Es sirok:
    Magyar kupa

A mentes nagyon lassu a tavalyihoz kepest.(csak 1 liga van betoltve)
    Botrany hogy ugy kell a jatekosok lelkere vigyazni mintha himes tojasok lennenek.Mateost nem engedtem el Nantes-ba 250 millio forintert,erre cirka 26 jatekos kelt a vedelmere es teljesen osszezuhant a moral hetekig.Nevetseges ahogyan a jatekosuralmat szimulalja.Vagy szandekos?Ketlem.
    A vezetoseget hiaba kerem es fenyegetem hogy legalabb plusz edzoket hadd hozzak a klubhoz ha mar milliardos beveteleket produkaltunk.Igaz cheat-el, de ez most irrelevans.Sosem egyeztek bele, szerintuk nincs szukseg edzes specializaciora.
    Valamiert egy-ket poszton pillanatok alatt elfogy az ero, nem ritka hogy a 60.percben mar csak 50-60%-os a jatekos.Mindez egy kokemeny fitness pre-season utan, anelkul hogy serules tortenne.Igy ezek a cserek peldaul rogton adjak magukat, nem sok varialasi lehetoseg marad.
    Ha a vezetesunk birtokaban visszahuzodom az utolso 10-15 percre akkor a gep valahogy mindig kitalal valamit amitol az addig very low formaban levo 5-os finishing-el es techel biro csatara rug egy mesterharmast negy perc alatt ugy hogy atviszi a labdat mindenkin.

Egyelore ennyi.
    Szoval szep-szep de azt hiszem ez meg tenyleg nagyon beta.Remelem lesz par bugfix es nagyon remelem hogy ezek egyedi problemak a kisebb ligakban mert ennel a tavalyi verzio 500% eletszerubb.
  • kombány
    egész bajnokságot szoktatok játszani egymás ellen?
  • bakkerman
    nekem az egész játék lassabb mint a 14,főleg a beállításoknál,meg a főmenüben lassú,remélem ez csak a béta miatt van,nemhinném hogy a gépem lenne kevés neki
  • Volcanor
    Nagyon jó újítás ez a beszélgetés, miután átadólistára tettem egy játékost. Arbeloa például azonnal egyetértett velem, hogy a karrierje érdekében el kell igazolnia.

Amúgy másnál is ugyanolyan lassú továbbra is a mentés? Pedig elvileg azt javították tegnap patch note szerint.