A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #97997 Egyenlőre tényleg lassú,a mentésektől kezdve a játékmenetig mindenben.A mostani kínai mentésem 18 ezer játékossal is lassabb, mint 80 ezer emberrel a 14.
A gól szintén rengeteg nálam is,sorban jönnek a 4-3,3-6(ez fájt),6-4-es vízilabda eredmények.
A kölcsönhöz még nincs elég tapasztalatom,de most 7 tartalékom volt kölcsönlistán,3 el is ment.
A vezetőség nekem sem volt partner,mikor tanfolyamra akartam menni,nem engedtek el.De ezt betudtam annak,hogy még csak 1 hónapja voltam a klubnál.
Az utolsó perces gólok jó szokás szerint most is megvannak,nyertem,és veszítettem is 90+ perc után esett góllal.
Ezt már korábban leírtam,de abban nincs semmi életszerűség,hogy egy játékossal normális hangnemben lefolytatott tárgyalás után a teljes keret abnormális morállal reagál.Ráadásul két hónap sem volt elég,hogy rendbe tegyem őket.És mi a garancia,hogy mikor rendben lesznek,nem jön egy másik egy mondvacsinált indokkal,és kezdődik elölről az egész?Abban is mi a realitás,hogy a klubhoz frissen érkező játékos az első héten felelősségre von,mi több,fenyegetőzik ha eladok valakit?Túllőttek a célon,remélem korrigálják.
A pályán haldokló 50%-os játékosok nálam nem fordultak elő(eddig).A két felfutó WB ugyan hajlamos hamar lemeríteni az akkut,de ez szerintem normális.