A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• dartonite
    Most igy 10-12 ora utan azt kell mondanom eddig elkeserito amit lattam.Legalabbis a magyar ligaban.Teszt jelleggel inditottam egy fradit es kicsit sugar daddy-sen szereztem penzt is hozza hogy az atigazolasokban is aktiv tudjak lenni.Sokat igazoltam, de a legtobbet posztra.Magyar valogatott szintu jatekosok vannak most szinte minden pozicioban.
    Azt kell mondanom nem sok minden valtozott a 2014-hez kepest.
    Pro es kontra eddig szamomra:

Tetszik hogy a meccsek sokkal latvanyosabbak, latszik hogy a motion-capture-el rengeteg uj fajta mozgas van, a labdaatvetelek, cselek, vedesek stb sokkal eletszerubbek.
    Tetszik az uj bal oldali ikonsor ahol egy kattra el lehet erni ami fontos.Az is jo otlet hogy a tutoring-ot a training almenuben egy kattintassal el lehet erni, a jatekosokkal valo interakcio is sokkal gyorsabb.

Es akkor ami nem:
    Rohejes hogy megint nem lehet sem eladni sem kolcsonadni csak vert izzadva. 0 forintert felajanlott(akar kolcsonbe is,szinten 0-0%-ert) Somalia, Csilus, Holman, Dilaver stb nem igaz hogy legalabb egy-ket nb2-es klubot ne erdekelne.De total kuss van minden atigazolasi idoszakban.
    Vicces vizilabda eredmenyek.A legutobbi meccseim:
    7-4
    5-6
    6-4
    4-3
    Elkepeszto goleros minden csapat, nem ritka hogy 20-30! golt rug minden tamado minden csapatban!
    Par pelda:

Kiss
    Keno
    Varga
    Ok jelenleg az nb1 golkiralysag varomanyosai.

De nem ritka hogy valami noname csapat(ergo nincs betoltve, nincsenek benne jatekosok) ellen is olyan golfesztival szuletik hogy csak nezek.Es sirok:
    Magyar kupa

A mentes nagyon lassu a tavalyihoz kepest.(csak 1 liga van betoltve)
    Botrany hogy ugy kell a jatekosok lelkere vigyazni mintha himes tojasok lennenek.Mateost nem engedtem el Nantes-ba 250 millio forintert,erre cirka 26 jatekos kelt a vedelmere es teljesen osszezuhant a moral hetekig.Nevetseges ahogyan a jatekosuralmat szimulalja.Vagy szandekos?Ketlem.
    A vezetoseget hiaba kerem es fenyegetem hogy legalabb plusz edzoket hadd hozzak a klubhoz ha mar milliardos beveteleket produkaltunk.Igaz cheat-el, de ez most irrelevans.Sosem egyeztek bele, szerintuk nincs szukseg edzes specializaciora.
    Valamiert egy-ket poszton pillanatok alatt elfogy az ero, nem ritka hogy a 60.percben mar csak 50-60%-os a jatekos.Mindez egy kokemeny fitness pre-season utan, anelkul hogy serules tortenne.Igy ezek a cserek peldaul rogton adjak magukat, nem sok varialasi lehetoseg marad.
    Ha a vezetesunk birtokaban visszahuzodom az utolso 10-15 percre akkor a gep valahogy mindig kitalal valamit amitol az addig very low formaban levo 5-os finishing-el es techel biro csatara rug egy mesterharmast negy perc alatt ugy hogy atviszi a labdat mindenkin.

Egyelore ennyi.
    Szoval szep-szep de azt hiszem ez meg tenyleg nagyon beta.Remelem lesz par bugfix es nagyon remelem hogy ezek egyedi problemak a kisebb ligakban mert ennel a tavalyi verzio 500% eletszerubb.