Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az egyik 12 meccse, a másik 8 órája nem lõtt gólt :DA

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
komolyan, ilyet én még nem b@sztam FM-es pályafutásom során. Hiába változtatok, semmi eredménye. A meccsek 15. percében a helyzeteink alapján látom, hogy ugyanúgy nem fogunk gólt lõni, mint az elõzõ meccseken. Az ellenfélnek meg alig van helyzete. Így kb borítékolom a 0-0-át a meccs végére.
Iszonyat alibi támadásokat vezetünk, rohadt sok pontatlan passzal. És hiába baszom le õket a végén, hiába van mindenki feltüzelve, ugyanaz a fos jön ki a pályár a következõ meccsen is
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
6 meccse nem tudtunk nyerni (6 döntetlen, amelyen kõkemény 2, azaz 2 gólt lõttünk), erre lehozzák a hírekben, hogy a fantasztikus 6 meccs tartó veretlenségi szériánk van.
Én meg tépem a hajamat, mert Huntelaar, aki õsszel verte a gólokat, a tavaszi idényben még nem lõtt gólt, és szépen hozza a 6.0-ás osztályzatait meccsrõl meccsre.
Szalai meg impotens sz@r.
2014/2015
Igazolások.
Az elsõ 2 már korábban le volt fixálva sajnos, õk az elsõ csapat közelébe nem kerültek.
Kupában egy kört mentünk, majd az Atletico Madrid ejtett ki minket.
A tavalyi 3. hely miatt mehettünk a BL-be:
BL-csoportkör.
EL-kieséses.
Ajax ellen idegenben 4-1-re kaptunk ki, a csatáruk 4 gólt lõtt egy teljesen kiegyenlített meccsen. Gyakorlatilag ha belebotlott egyet a labdába, már szedhette is ki a kapusom a labdát a kapujából... Hazai pályán maximális tempó mellett, támadó felállásban mentünk ki, az elsõ félidõ nem hozott gólt, kaptunk egy pirosat, majd onnantól jöttek a góljaink. De a 3 kevés volt, mivel szerencsétlen Fabianski, mikor kint állt 12-14 méterre a kapujából, odapasszolta a labdát az elõtte álló csatárnak, védõ a közelben nem volt persze, az meg köszönte, és átemelte felette..... Ez volt az egész meccsen az egyetlen lövése a hollandoknak, mi meg vagy 30-at eresztettünk meg.
Bajnokság.
Megint 72 pontot szereztünk, és megint meglett a 3. hely. Tavasszal, fõleg az elején nagyon jók voltunk, 9 meccses veretlenségi szériát viszont a Betis egy laza 6-2-vel szakította meg, Fabianski itt elõbb kivitte oldalra, majd visszaívelte az üresen álló csatárnak, stb... Imádom az ilyen meccseket továbbra is.
Statok.
Di Natale.
Ighalo.
Holtby.
Finances.
Õsszel elkészül majd az újabb fejlesztés az utánpótlásra és az edzõközpontra, illetve 3 ezer hellyel bõvül majd a stadion is, a folyamatosan telt házas meccsek miatt.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Közben kiderült,hogy a belsõ winchester adta meg magát.Ezzel az újratelepítést megúszhatom,mert a rendszermeghajtó SSD-n van.De zsebbe kell nyúlnom,ami még rosszabb.Öt éves ez az 500 gigás WD,ennyit bírt.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Decemberben behalt a mentésem.Nem a játék hibája,leállt a Windows intézõ,és eltûnt a meghajtó,amire a Steam volt telepítve.Ezt már nem engedi visszatölteni,de van egy 4 hónappal korábbi mentésem,még átgondolom.
A nagyobb baj,hogy a hibát nem tudtam kijavítani.Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.Van valakinek tapasztalata a Win 8-al kapcsolatban?Már korábban is ki akartam próbálni,de most sajnos adja magát a lehetõség.Lépjek egyet elõre,vagy maradjak a Win 7-nél?
A Chezmicei név remélem mindenkinek leesett :DDD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Az fm 11 volt az utolsó,ahol még mûködött a magyar fordítás.De lehet hogy a 12.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A Coventry után én is egzotikus tájak felé veszem az irányt.
Mint látható van lehetõség dögivel, de nem jelentkezem sehova. Majd õk megkeresnek :D
vagy motorozni, ha ahhoz támad az embernek kedve.. :)
A Hammarbynak van egy laza 33 ezres stadionja, 1 éve használják.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
svéd Superettan
Én már gondolkodok a következõn, holland, belga vagy svéd elsõ vagy másod osztályok közül lesz valami. Eddig ezek totál kimaradtak, valamikor nagyon régen játszottam a Sparta Rotterdammal 3-4 szezont.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
-MK Dons: keret elég átlagos viszont a háttér nagyon egybe van, hasonló lenne mint a Bournemouth
-Brentford: keret osztály szinten kiemelkedõ, viszont a háttér egy rakás f*s még akkor is ha 16ra megkapom a stadiont.
-Lazio: nagy kedvenc a csapat szóval lenne bõven cél hosszú távra, új stadion,Lotito eltakarítása,válogatott olasz mag kialakítása, akadémiáról válogatott olaszt adni stb..
-Bastia: eszembe jutott h régen tervbe volt a csapat. Keret szerintem remek, de a háttér f*s
-Sochaux: remek háttér, sz@r keret de velük múltam van. akkoriban zseniális keretük volt Marvin Martinnal, Boudebouzzal, egy jó Bakumbuval stb..
Egy igazolás várható de azzal majd késõbb jelentkezem.
Cél:Bajnoki cím megnyerés
Bl:Kieséses szakasz
Kupa:Megnyerés