Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
hahaha, azt sem tudom, melyik fantasztikus góllövõmet rakjam be :DDDDDDDDDDDDDDDDD
az egyik 12 meccse, a másik 8 órája nem lõtt gólt :DA

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
jelentem, megvan a 7. is :D
komolyan, ilyet én még nem b@sztam FM-es pályafutásom során. Hiába változtatok, semmi eredménye. A meccsek 15. percében a helyzeteink alapján látom, hogy ugyanúgy nem fogunk gólt lõni, mint az elõzõ meccseken. Az ellenfélnek meg alig van helyzete. Így kb borítékolom a 0-0-át a meccs végére.
Iszonyat alibi támadásokat vezetünk, rohadt sok pontatlan passzal. És hiába baszom le õket a végén, hiába van mindenki feltüzelve, ugyanaz a fos jön ki a pályár a következõ meccsen is

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasDen
viszont 6 meccse nem kaptál ki. keresd a napos oldalt.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mor3llo
Vicces ez az FM.
6 meccse nem tudtunk nyerni (6 döntetlen, amelyen kõkemény 2, azaz 2 gólt lõttünk), erre lehozzák a hírekben, hogy a fantasztikus 6 meccs tartó veretlenségi szériánk van.
Én meg tépem a hajamat, mert Huntelaar, aki õsszel verte a gólokat, a tavaszi idényben még nem lõtt gólt, és szépen hozza a 6.0-ás osztályzatait meccsrõl meccsre.
Szalai meg impotens sz@r.

mocskosul utálom a játékosügynököket. amelyiket tudom, kirúgatom a játékossal mielõtt szerzõdést hosszabbítanék vele, de némelyiket képtelenség, és azokkal nagyon megszenvedek amikor a játékos új szerzõdésérõl tárgyalok. így nagyon nehéz spórolni a fizukkal... :(
Volcanor

2014/2015

Igazolások.
Az elsõ 2 már korábban le volt fixálva sajnos, õk az elsõ csapat közelébe nem kerültek.
Kupában egy kört mentünk, majd az Atletico Madrid ejtett ki minket.
A tavalyi 3. hely miatt mehettünk a BL-be:
BL-csoportkör.
EL-kieséses.
Ajax ellen idegenben 4-1-re kaptunk ki, a csatáruk 4 gólt lõtt egy teljesen kiegyenlített meccsen. Gyakorlatilag ha belebotlott egyet a labdába, már szedhette is ki a kapusom a labdát a kapujából... Hazai pályán maximális tempó mellett, támadó felállásban mentünk ki, az elsõ félidõ nem hozott gólt, kaptunk egy pirosat, majd onnantól jöttek a góljaink. De a 3 kevés volt, mivel szerencsétlen Fabianski, mikor kint állt 12-14 méterre a kapujából, odapasszolta a labdát az elõtte álló csatárnak, védõ a közelben nem volt persze, az meg köszönte, és átemelte felette..... Ez volt az egész meccsen az egyetlen lövése a hollandoknak, mi meg vagy 30-at eresztettünk meg.
Bajnokság.
Megint 72 pontot szereztünk, és megint meglett a 3. hely. Tavasszal, fõleg az elején nagyon jók voltunk, 9 meccses veretlenségi szériát viszont a Betis egy laza 6-2-vel szakította meg, Fabianski itt elõbb kivitte oldalra, majd visszaívelte az üresen álló csatárnak, stb... Imádom az ilyen meccseket továbbra is.
Statok.
Di Natale.
Ighalo.
Holtby.
Finances.
Õsszel elkészül majd az újabb fejlesztés az utánpótlásra és az edzõközpontra, illetve 3 ezer hellyel bõvül majd a stadion is, a folyamatosan telt házas meccsek miatt.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Lassan féltávhoz közeledek a Lazios karrierben. Tabella Meccsek
Köszi szépen.
Közben kiderült,hogy a belsõ winchester adta meg magát.Ezzel az újratelepítést megúszhatom,mert a rendszermeghajtó SSD-n van.De zsebbe kell nyúlnom,ami még rosszabb.Öt éves ez az 500 gigás WD,ennyit bírt.
Zenszkij
Teljesen jó a win8. Régóta használom gond nélkül, a játék se lassabb. A windows betöltés viszont sokkal gyorsabb.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Én úgy tudom, hogy az tabletre jó, nem a legjobb pc-re vagy laptopra.
OFF:
Decemberben behalt a mentésem.Nem a játék hibája,leállt a Windows intézõ,és eltûnt a meghajtó,amire a Steam volt telepítve.Ezt már nem engedi visszatölteni,de van egy 4 hónappal korábbi mentésem,még átgondolom.
A nagyobb baj,hogy a hibát nem tudtam kijavítani.Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.Van valakinek tapasztalata a Win 8-al kapcsolatban?Már korábban is ki akartam próbálni,de most sajnos adja magát a lehetõség.Lépjek egyet elõre,vagy maradjak a Win 7-nél?
Sziasztok! Folytatom a Lazio-s karrieremet. 2017 tavaszán vettem át a klubot, amikor kiestek az elsõ osztályból. Jelenleg állunk a kupában és vezetjük a Seria B-t. Tabella
LasDen
nah igye kell ezt :D gyors elõre lépés. amúgy Hollyval nem volt baj. Sok döntetlen, néhány gyõzelem és 1-2 vereség a rövid idõ alatt...
De ezzel már próbálok alkotni :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
En se, de a Bayernnel pont most lattam, hogy a nyaron koltoznek az uj 100390es Guardiola Parkba :ooo Pedig 2005ben epult a stadionjuk, 28 eves lesz csak, ha bekoltoznek.

zaki
Magyar bajnoksaghoz mely ligakat erdemes leginkabb bejelolni? A balkan, meg a kornyezo orszagokat szoktam, de ha van mas, amiket meg erdemes bejelolni, akkor adhattok egy-ket tippet :) Kezdek egy uj jatekot a Fradival, meguntam a Juvet 2033ban :D

A kép alapján Janus Pannonisra gyanakodtam. De a név, szégyenemre nem esett le. :)

LasDen
Azért remélem senki nem hiszi, hogy a Holly Hocknál akarok megöregedni. :D Amint lesz valami rendes klub, megpattanok :D

A Chezmicei név remélem mindenkinek leesett :DDD

Az jó lesz.Egy szezont legalábbis gond nélkül játszottam le a J1-ben a Kashima Antlers-el. Sikerült gólkirályt is csinálnom Forlán-ból is.
Darthmushroom
fm 12. sajnos azóta is sok karrierbe elértem az új stadiont de valahogy soha nem sikerült még egyszer h rólam nevezzék el. Mondjuk itt tényleg nem volt nehéz dolgom mivel maga az fm is egyszerûbb volt +ekkoriban hatalmas volt a Sochaux.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
én nem azt töltöttem le. fm-baserõl simán csak a japó ligát... nincs gond. eddig :D

Nem tudom, én a múltkor leszedtem ezt a 77 ország bajnoksága megapack-et, pontosan a japán liga miatt, de amikor betöltöttem minden csapatnál szürke volt a játékosállomány. Ki is szedtem rögvest a fájlt az editoros mappából.

Akkor ez a stadionos cucc biztos a 12-estõl lehet meg benne, én pedig attól kezdve voltam inaktív az FM-ben.

Pedig nem akkora ritkaság.Csak sok idõ kell hozzá,és némi szerencse.Velem is megtörtént ,legutóbb a 13-ban.
Az fm 11 volt az utolsó,ahol még mûködött a magyar fordítás.De lehet hogy a 12.
Zenszkij
kitartást, nekem a hasonló karrier 3 óráig tartott :D

Ilyet még nem is láttam: a menedzserrõl nevezik el a stadiont? Ez melyik FM, hogy még magyar nyelvû is?

LasDen
Ha szarakszik, még ott van a többi...

Mito Holly Hock?Ennél az Atalantában több lehetõség lett volna.És még imádkozhatsz,hogy a japán db rendben legyen.Mindenesetre sok szerencsét hozzá.
A Coventry után én is egzotikus tájak felé veszem az irányt.
LasDen
benne van, de lehet hogy nem :D

Zenszkij
kábé két nap és ráhagyod

jobb oldalt, az elsõ 3 "insecure job"-os cuccnál, nem kis nevek vannak... Tapia, Salas, Berizzo... :)

LasDen
kemény 2 és fél hónap után sikerül melót találni. hajrá :D

LasDen
Új játékot kezdtem munkanélkiliként, mert csak ide oda mentem cél nélkül. Brazil, Chile, Japán, Korea, Hong kong, Kína, Malaysia ligákkal. Aztán meglátjuk merre visz a sors...

Mint látható van lehetõség dögivel, de nem jelentkezem sehova. Majd õk megkeresnek :D

óóóhhh! :D

vagy motorozni, ha ahhoz támad az embernek kedve.. :)

Ha már Anglia... Bury FC-hez mit szólsz? Az egyetlen klub, amelyik mind a négy osztályban 1000 gól fölött jár. 2013-ban volt 111 éve, hogy utoljára FA kupát nyertek (6-0ra a Derby Country ellen, ami a leggólerõsebb FA kupa döntõ rekordját is tartja eddig).
zyndar
Áúcs. <#buck>

A Hammarbynak van egy laza 33 ezres stadionja, 1 éve használják.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Ott van például a Husqvarna.Elég nagy név,lehet velük mészárolni.<#smile>
Svéd másodosztályban van 1-2 elég jó nevû klub, legalábbis országon belül... GAIS, Hammarby...

svéd Superettan

Darthmushroom
Hollandiába csak a Feyenoord jöhetne szóba, ilyen belga meg skandináv országok meg hiába nagyobb kihívás úgy se köt le akkor meg felesleges ott kezdenem.

zyndar
Mennyé kisebb csapathoz (vagy kevésbé erõs bajnokság kisebb csapatához), mert ezt is megunod hamar :)
Én már gondolkodok a következõn, holland, belga vagy svéd elsõ vagy másod osztályok közül lesz valami. Eddig ezek totál kimaradtak, valamikor nagyon régen játszottam a Sparta Rotterdammal 3-4 szezont.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

én most a Prestonnal kezdtem.. :)

LasDen
Brentford v Milton

Darthmushroom
Még mindig nem sikerült döntenem sõt egy kicsit nehezítettem is a dolgom.
-MK Dons: keret elég átlagos viszont a háttér nagyon egybe van, hasonló lenne mint a Bournemouth
-Brentford: keret osztály szinten kiemelkedõ, viszont a háttér egy rakás f*s még akkor is ha 16ra megkapom a stadiont.
-Lazio: nagy kedvenc a csapat szóval lenne bõven cél hosszú távra, új stadion,Lotito eltakarítása,válogatott olasz mag kialakítása, akadémiáról válogatott olaszt adni stb..
-Bastia: eszembe jutott h régen tervbe volt a csapat. Keret szerintem remek, de a háttér f*s
-Sochaux: remek háttér, sz@r keret de velük múltam van. akkoriban zseniális keretük volt Marvin Martinnal, Boudebouzzal, egy jó Bakumbuval stb..

Úgy látszik a 11-es rúgások lassan a névjegyünk lesz.Elõzõ szezonban a Community Shield és a BL döntõ.Most megint a Community Shield,és az Európai Szuper Kupa.Ez most kimondottan izgalmas volt.Minden mezõnyjátékos belõtte,maradt a két kapus.Courtois kihagyta,Bardi berúgta,ez is megvan.
zyndar
Gratulálok, újabb szép szezon. Örülök, hogy folytatod, jöhet még beszámoló, ha lesz több szezonhoz kedved.

Éppen Amerikában vagyunk egy túrán,és a Kansas City csapatában kivel kell találkoznom?
Hát ez akkor nem lett horvát másodosztály. De azért sok sikert. :)

A csapatom a Dinamo Zargreb lett.Ahogy észrevettem Halilovic iránt sokan érdeklõdnek, a fiatal horvát tehetséget vinné a Barca,MU,Bayern,Dortmund is.Nehéz lesz megtartani.De ha jön egy jó ajánlat ám legyen vigyék de az ideiben még velem kell hogy legyen.
Egy igazolás várható de azzal majd késõbb jelentkezem.
Cél:Bajnoki cím megnyerés
Bl:Kieséses szakasz
Kupa:Megnyerés
Rendben,megpróbálom.
Kezdj ott egy karriert,és kíváncsian várom a véleményedet.Az tuti,hogy az ifik nagyon jók.Nálam a Rijeka,Hajduk,Dinamo szórja a világklasszis ifiket.Csodálom,hogy még nem nyertek VB-t a horvátok.