A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    A 11500 HUF sok,vannak jobb lehetőségek is.A Livekodok éppen tegnap jelezte nekem e-mail-ben,hogy lesz Béta kód,most tárgyalnak az árról.Azt mindenképpen megvárom,tavaly kedvezményt is adtak,ha rajtuk keresztül vásárolt valaki. De az is biztos,hogy mindenhol drágult,és 6800-ért már nem lehet hozzájutni,mint a 14-hez.A legolcsóbb,amit eddig láttam,az 8200 HUF,de orosz VPN kell hozzá, amit én nem vállalok.Még akkor sem,ha multi languages,EU-s,és szájbarágósan leírják (magyarul),hogy kell átverni a Steam-et.

A bugok pedig nekem sem adnak semmiféle indokot,hogy hónapokig ne játsszak.A mendemondákkal ellentétben egyáltalán nem volt játszhatatlan még a 14 Béta sem.Tucatnyi,néhány hónapos,fél éves teszt karriert játszottam abban a két hétben.Mérgelődtem is,de visszanézve,nem többet a Bétával,mint a kész játékkal.Voltak idegesítő dolgok,de semmi olyan,ami karriert veszélyeztetett volna.A két karrier pedig,amit bug miatt hagytam félbe valamikor június,júliusban,a kész játékkal történt.Abból annyit szűrtem le,hogy az "Add-Remove Leagues" opcióval utólag hozzáadott országokban többé nem vállaltam munkát.Hajmeresztő sorsolásokat,karrier statisztikákat produkált a játék néha, mikor egy 10+ év után berakott országba mentem.

Egyébként a kivárás nálam sem rúg labdába(hogy stílszerű legyek).Egy évem volt rá,hogy félretegyem az árát,és megtettem.Nem mellékesen a frász jönne rám,olvasgatva itt a jobbnál jobb karriereket,miközben malmozok.