A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    nb1-es vitézek - egy olyan kérdésem lenne, hogy pénzügyileg sikerült már valakinek a világ leggazdagabb klubjává tenni magyar csapatot? most 12 szezon után azt már elértem, hogy tényező vagyok európában (2 bl győzelem, idén ráhajtok a cimvédésre), de anyagilag kicsit szomorú, hogy egy Malaga szinten vagyok a Fradival. 101 millát ér a klub, de addig nem hagyom abba ezt a mentést míg a Real 984 millját utol nem érem.
    ráadásul hiába a komoly reputáció növekedés (miattam már 2 csapat indulhat egyből bl csoportkörben) egyszerűen nem nő a játékosok értéke. Megvettem egy csatárt 18 millióért, 1 évvel később ér hármat ha épp jó formában van. Értékesíteni se nagyon tudok igy, mert csak azt viszik aki épp piszok jó szezont fut, őt meg feleslegesnek érzem eladni, annyira nem akarom felpörgetni, hgoy mindig újabb és újabb fekát hozzak, aki 1 év után dobbant. (vannak akik hosszú évek óta ott vannak, az alap középhátvédem meg a mentés kezdete óta, de őt is csak 10-15-ért tudnám eladni jó esetben, pedig volt szezon mikor a meccsenkénti 0,5-ös gólátlagot is hozta hátvéd létére)
    A 3 legdrágább játékos, akit nem épp most vettem, mindegyik 6 milliót ér kb. Ez bug lenne? El nem tudok képzelni ilyet, hogy ne menne fel drasztikusan a valóságban az ára egy olyan csapatnak amelyik ilyen eredményeket mutat fel.
    Most megdöntöttem az eladási rekordot, egy 25 éves, 30x-os válogatott, 2x-es bl győztes dán hátvédet elvitt a Juve 9,5 millióért. Nevetséges. Kis túlzással több pénz folyik be a BL-es győzelmi prémiumokból, meg olykor a továbbértékesitési záradékokból (vagy 30 játékosnál várom hogy mikor adják már el őket)
    sajnos igy erősíteni is nehéz, ha hozok egy fiatalt, annak kell 2 év mire használható lesz, közben ha megnézek egy real, mu, arsenal keretet, ott a padon is vannak olyanok akik 80 ezres fizukkal ücsörögnek. Nyilván amig bl-t nyerek nem annyira gáz, de jó lenne már a "kis ügyeske" szerepkörből átváltani a "mamutklub" szerepre.
    Első lépés megvolt mondjuk, bővitették az Albert stadiont, most már 27150 fős a létesitmény, remélem pár év és ismét kinövöm
    sorry a hossz miatt