Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Én közben reaktiváltam az Fc Séte karrierem. Kár volt elcsesztem, így újabb szezont dekkolhatok a negyedosztályban.Szívás hogy csak a bajnok megy fel, de nem tudok mit csinálni ha a Monaco tarcsi elsõ osztályú játékosokkal áll fel a Marseille tartalékban meg Thauvin szétaláz minket <#gonosz3>#gonosz3>
A karácsony a Unitedrõl szólt, elõször a Ligakupában egy szép gyõzelem otthon, ezzel õk be is fejezték a sorozatot.
3 nap múlva, karácsony elõtt pedig egy nagyon fájó és eléggé idegesítõ vereség. Szerintem meg is döntöttem egyfajta csúcsot, kapus 2 perc alatt nem hinném, hogy összehozott volna 2 öngólt valaha is.
A bajnokságban egy Everton elleni 90. perces bukta miatt 2 ponttal lemaradva a City mögött a 2. vagyunk, a Ligakupa elõdöntõ elsõ meccsén pedig a Pool nyert 2-0-ra, január elején így kisebb hullámvölgybe kerültünk.
A Bl-ben pedig a Porto vár majd ránk a legjobb 16 között:)
A másik pedig, hogy a 100 eurós fizetésrõl, a legjobb játékosomnak 2K-ra kellett felhúzni a fizuját. Gondolom ezután a többiek is hasonlót fognak kérni. Ami nem lenne baj, ha jobban át tudnám vinni az átigazolási pénzt a fizetési kerethez. De sajnos 1,7-rõl csak 1,1 millió euróig tudtam levinni. Nullára nem engedi átcsoportosítani.
Szóval így most a kb 5-6 fõs személyzetet megdupláztam. De vettem két szélsõhátvédet is azért, egyik-egyik oldalra, plusz egy 15 éves csatárt. Az durva, hogy a srác csak key player-nek jött el, majd ha nagyon nem megy a csapatnak be-bedobálgatom.
És akkor az elsõ igazolásaim közt õk is helyet foglaltak: Várhidi és Molnár Balázs. :D Utóbbinak legalább van török tapasztalata, elõbbi posztra pedig nem volt nagy a választék. Mellette döntött, hogy national volt a hírneve, plusz magyar. Amúgy nem tudom, hogy a játékban van-e értelme ennek az igazgatói posztnak, hol látszik meg az, hogy õ is csinál valamilyen munkát.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Egyébként pedig játszhatsz a BL-ben 10 világklasszis légióssal,csak a bajnokságban rotálni kell õket.Minden további nélkül meg lehet oldani.Egy Galatával pedig egyáltalán nem nehéz BL-t nyerni.Máshol is meg lehet csinálni,de ott minimum évtizedes karrierben kell gondolkodni.Elõször a török riválisokat kell megelõzni reputációban.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Meccsek.
Tabella.
A kisebb csapatok ellen igen jók vagyunk,de a nagyokkal akadnak problémák.Ezen még lesz mit javítani.Fõleg azért,mert a szezon utolsó 3 meccse a Liverpool,Man.City,Arsenal trió ellen lesz.Most pedig sajnos egyiket sem tudtuk megverni.
Ráadásul a Capital Cup elõdöntõben is a Man.City lesz az ellenfél.
www.smart-bus.hu
Tartottam tõle, hogy a magam kezébe kell ezeket vennem... :(
www.smart-bus.hu
2. maximum fizetés elég összetett dolog,de itt simán benne van h a második osztály miatt se tudsz túl nagyot adni. mikor Palermoba bele néztem én is ott körül tudtam csak adni pedig volt vagy heti 20-30e szabad fizetésem.
3. Lazionál van am is fizetési sapka a játék elején (meg a valóságba) amit csak átcsoportosítással lehet átlépni am kérni se lehet h növeljék meg jobb célkitûzéssel se nagyobb.
Itt (majdnem)bármelyik tulajdonságra rá lehet gyúrni.De az ilyen egyéni edzésnek hátulütõi,és korlátai is vannak.Idõsebb játékosnál nem érdemes kísérletezni.30 évesnél is feljebb lehet tornászni egy értéket,de a többi értéke azonnal csökkenni kezd.Jó jele annak,hogy valaki már elérte a PA határát.Fiatalnál meg a többi értéke nem fejlõdik rendesen,amíg egy van erõltetve.Meg kell találni az arany középutat.
De egyénileg küldözgetni egy tucat scoutot sok idõbe telik.Én inkább ráhagyom a fõnökükre,és három havonta ránézek,mit mûvel.Ha nem tetszik amit látok,felülbírálom.
osztrák alsóbb ligás kieg, ami nem bugos, létezik az ideihez?
www.smart-bus.hu
Az elsõ év végétõl bárhova küldhetek scoutot, de a vezetõ scout állandóan csak Kelet-Európába, Közép-Európába küldi õket, ráadásul úgy, hogy például a 7 scoutból 4 ugyanazt a területet járja, és szinte csontra ugyanazokat a játékosokat találják meg, és még így sem teljes az ismeret mondjuk Kelet-Európában, pedig másfél éve 4-n is ugyanazokat a területeket járják.
A scoutok értékei jók, több területet is ismernek, a vezetõ scout osztja be õket, mégsem megy olajozottan a dolog. Én azt hittem, hogy majd normálisan elosztja õket, és egy-egy térséget egy scout jár be. Mit rontok el, hol a hiba?
www.smart-bus.hu
És még egy utolsó pillanatos igazolás.Trippier.
Hatalmas csalódás.. gyakorlatilag csak talált góljaink vannak, szinte semmi nem valósul meg a taktikából, újoncként is sokkal komolyabb focit játszottunk. Így hatalmas szégyen szemre bajnokként nem mentünk tovább a bl csoportból, a meccsek eredményeit nézve am lenne rossz semmi, meg a lemaradás se nagy, de látszik h szinte minden gyõzelmünk 1 gólos éppen kicsikart gyõzelem. Elnököt am novemberben újra választották hozott is egy 60mos szponzort, de hiába kértem tõle bármit anyagiakra hivatkozva semmit nem teljesített.
Egyenlõre nem tudom van e jövõje a karriernek, mert már am se volt sok kedvem folytatni így meg aztán végképp.
Bardi.
Rasovic.
Paloschi.
Rogic.
Reyes.
Schar.
Vyskocil.
Transfer history.
Rasovic nevelési díjért jött,Vyskocilnak hónapról-hónapra szerzõdése volt,igazából Rogic került pénzbe.Még egy jobbhátvéddel tárgyalok,és akkor kész a keret.Fleck megint megúszta,mert kellenek az angolok a keretbe.Különben sem olyan gyenge,és annak ellenére,hogy tavaly már keveset játszott,nem panaszkodik.
Idén pedig külön motivációm is van,mert Spalletti gyakorlatilag ugyanezzel a kerettel 6.tudott lenni.Kiderül,melyikünk a jobb menedzser.
Bardi.
Rasovic.
Paloschi.
Rogic.
Reyes.
Schar.
Vyskocil.
Transfer history.
Rasovic nevelési díjért jött,Vyskocilnak hónapról-hónapra szerzõdése volt,igazából Rogic került pénzbe.Még egy jobbhátvéddel tárgyalok,és akkor kész a keret.Fleck megint megúszta,mert kellenek az angolok a keretbe.Egyébként sem olyan gyenge játékos,és annak ellenére hogy tavaly már keveset játszott,nem panaszkodik.De félidõ környékén úgyis mindig átnézem az egyéni statisztikákat,és a gyenge láncszemeket szezon végén lecserélem.
Most pedig külön motivációm is van,mert Spalletti gyakorlatilag ugyanezzel a kerettel 6.tudott lenni.Meglátjuk,melyikünk a jobb menedzser.