Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Granada F.C.
2013/2014
Igazolások.
Diarra alapember lett, Wiese-n gyorsan kerestem egy millió €-t. Di Natele-t az elnök intézte nekem, sajnos mire megtaláltam a helyét Ighalo mögött, addigra lesérül 4 hónapra... A maradék 3 pedig lejáró szerzõdéssel jött, még télen aktiváltam náluk a "buy now" opciót.
La Liga.
Az eddigi legjobb helyezés egy 6. hely volt korábban.
Statok.
Ighalo.
Nyáron jó nagy kavarodás lesz, rengeteg kölcsönbõl visszatérõ játékos jön. Kár, hogy Siqueira szerzõdésében ott van egy 7 milliós opció, gondolom a Benfica majd aktiválja...
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
De azt hogy gondoltad,hogy magaddal viszed?Aki jó a 8.ligában,az már kolonc a 6.-ban.A Skrill-ben meg már csak labdaszedõnek lesz jó.
Bár most némileg ellentmondok magamnak.Nálam is van még egy ember,akit a 3.ligából hoztam a PL-be,és egész jól megállta a helyét.Fleck.Bár az asszisztens állandóan ki akarja velem rúgatni szerencsétlent.Mondjuk az lesz a sorsa.
Egyébként sosem értettem,hogy mit keresnek Angliában vénemberek az U21-ben.Az Arsenal-nál a 32 éves Cazorla,meg Mertesacker parkol az U21-ben,de mindenhol ez van.
Egyébként is kétlem,hogy a 8.osztályban lenne mibõl fejleszteni.Ahhoz pénz kell,nem is kevés.Még egy Skrill-es klubot is képes megrogyasztani a háttér fejlesztése.
Ilyen alacsony osztályban érdemes az utánpótlást fejleszteni?
De miután az elsõ mérgemen túl vagyok,úgy döntöttem még egy szezont biztosan maradok.Most már késõ,de jövõre a tartalékbajnokságban elindulok.Ott sem indultam,mert csak két ember lézengett a tartalékban,azokat meg kölcsön adtam.Remélem a tartalékok meccsein játszhatnak az ifik is.Érdekes lesz,hogy a 16 éves srácaim a kivénhedt,átadólistás csatalovakkal játszanak majd.Ha ez sem lehetséges,akkor passz....
Az ifik meg edzõ,és meccs nélkül is fejlõdnek.Ezt elsõ kézbõl tudom.Sajnos.<#rinya>#rinya>
Arról már írtam,hogy még az elsõ szezonban visszaléptették a srácokat a bajnokságtól,mert nem tudták finanszírozni.Aztán semmi perc alatt leépítették az egyébként jó youth setup-ot.Felbontották az ifiedzõk szerzõdését,és elzavarták a gyerekeket.Teljesen lenullázták a youth recruitment-et,és a junior coaching-ot.
Már egy éve minimum szinten újra van mindkettõ,és idén már újra kaptam ifiket is.De nem vehetek fel személyzetet a gyerekek mellé.Ott egy rakás gyerek,de se edzõjük,se meccseik.
Csináltam egy mentést,lemondtam,és elõrepörgettem szabin egy szezont.Meg akartam nézni,hogy realizálódik-e a helyzet.De maradt ugyanúgy,továbbra sincs bajnokság az ifiknek.Most nem tudom,mitévõ legyek.Csak simán vonuljak vissza,vagy mondjak le.Mert ezt így hosszú távon nem lehet játszani.Eléggé berágtam,elõbb alszom rá egyet.
Azt azért megnéztem,hogy az utódom(Spalletti,)mit bírt összehozni a csapatommal.Tabella.
Bocs <#idiota>#idiota>

Nagyjából állandó fél ház van,56%-os a kihasználtság.Ezzel tök utolsók vagyunk.Még az utolsó forduló volt majdnem telt házas,de sajnos cserbenhagytuk a szurkolókat.Az átlag nézõszám pedig 18260.Ezzel legalább nem lettünk utolsók.