Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kurva jó😊
Darthmushroom
egy vicces kép h jól induljon a napja minden fm kockáknak 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zyndar
Ismét megszorongattuk a madridi golyókat...

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

BBeno2
az mi hogy dinatale pénzbe kerül ? gyakorlatilag egyik zsebébõl kivette a pénzt és berakta a másikba az elnök. 😄 😄 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Darthmushroom
Szép. am tudtad h Watfordból meg Udinesebõl ingyen igazolhatsz? mert papíron igen mivel a 3 klub tulaja egy személy. múltkor Udinesevel kipróbáltam és tényleg ingyen tudtam a másik kettõbõl.

Darthmushroom
Fleck még értékekre se olyan rossz, csak wonderkid volt még 2-3 éve. Na persze még csillagra se rossz, mert a 3 csillag az általában a csapat átlagát jelzi és attól éppen rosszabb szóval cserének megfelelõ.

Volcanor
Egy ideig kevesebbet játszottam FM-mel, Reading-et megint feljuttattam elsõ szezonban PL-be, majd elég szerencsétlenül "csak" a hetedik helyen végeztünk, pedig mehettünk volna rögtön EL-be. A következõ szezon elején már rá is untam. Nagyobb bajnokságok közül még nem voltam spanyolban, korábban Valencián és Sevillán is gondolkoztam, de inkább kezdtem egy kategóriával gyengébb csapattal:

Granada F.C.
2013/2014

Igazolások.
Diarra alapember lett, Wiese-n gyorsan kerestem egy millió €-t. Di Natele-t az elnök intézte nekem, sajnos mire megtaláltam a helyét Ighalo mögött, addigra lesérül 4 hónapra... A maradék 3 pedig lejáró szerzõdéssel jött, még télen aktiváltam náluk a "buy now" opciót.

La Liga.
Az eddigi legjobb helyezés egy 6. hely volt korábban.

Statok.
Ighalo.

Nyáron jó nagy kavarodás lesz, rengeteg kölcsönbõl visszatérõ játékos jön. Kár, hogy Siqueira szerzõdésében ott van egy 7 milliós opció, gondolom a Benfica majd aktiválja...

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Úgy tervezem, hogy majd adok neki egy hosszú szerzõdést (jövõre) és ha más nem, akkor a tartalékba ellébecol. Az a heti 70-80 font nem fog hiányozni és 2-3 meccset adok majd neki minden osztályban. Aztán ha visszavonul kap a stábomba egy posztot 😊
zyndar
Én nem tudom, mi folyik itt <#hawaii>

VMS - BvB

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Lesz neked késõbb is Mildenhall-i embered,ne aggódj.
De azt hogy gondoltad,hogy magaddal viszed?Aki jó a 8.ligában,az már kolonc a 6.-ban.A Skrill-ben meg már csak labdaszedõnek lesz jó.
Bár most némileg ellentmondok magamnak.Nálam is van még egy ember,akit a 3.ligából hoztam a PL-be,és egész jól megállta a helyét.Fleck.Bár az asszisztens állandóan ki akarja velem rúgatni szerencsétlent.Mondjuk az lesz a sorsa.
Az FA kupa 14/15-s szezonból kicsengettek. Hazai pályán 3-1-es vereséget szenvedtünk a 3.ligás Walsall ellen. Az eredmény bíztató, de innentõl fogva csak a bajnoki cím lehet elfogadható 😊
Köszi,és igazad van.Három túlkoros játszhat az U21-ben.Sosem indítottam ott csapatot,ezért elkerülte a figyelmemet.Jó lesz ez így nekem.
Köszönöm skacok! Azt szeretném, hogy legyen olyan emberem, aki a legalacsonyabb osztályból velem lesz a PL-ig. Valószínûleg csak "töltelék" lesz addigra, de most van 2 olyan emberem, aki Mildenhall születésû és az egyik alapember lett idén és már tavaly is játszott pár meccset 😊
Darthmushroom
De valóságba is játszanak ott csak valami korlát h hány idõsebb. pl. Fletcher MU-ba ott tért vissza elsõnek a gyomor betegsége után ami miatt visszavonult ideiglenesen. amúgy mostanában vannak hírek h rendes tartalék bajnokságot felélesztenék Angliában.

Azt fogom tenni.Átrakom õket a tartalékba.Idén meg azt a hat srácot,akire érdemes figyelni,kölcsönadom.A többi 15 tõlem akár meg is penészedhet.
Egyébként sosem értettem,hogy mit keresnek Angliában vénemberek az U21-ben.Az Arsenal-nál a 32 éves Cazorla,meg Mertesacker parkol az U21-ben,de mindenhol ez van.
Gombának igaza van.Semmi értelme.Normális ifit úgysem kapsz.Ha meg igen,fél perc alatt elviszik tõled,és semmit nem tehetsz.Amíg nem tudsz profi szerzõdést adni,nem kell az utánpótlással,meg a tehetségekkel foglalkozni.Azt a pénzt inkább költsd el a fizetésekre,és ugrálj gyorsan felfelé.
Egyébként is kétlem,hogy a 8.osztályban lenne mibõl fejleszteni.Ahhoz pénz kell,nem is kevés.Még egy Skrill-es klubot is képes megrogyasztani a háttér fejlesztése.
Darthmushroom
ha nem hívja be õket úgy h ifi csapatba vannak (be kéne ha kevés a játékos) akkor felküldöd õket tarcsiba már 16 évesen és úgy már biztos.

Imádkozom,hogy így legyen,mert ugyan nem a legjobb megoldás,de legalább játékban lesznek.Nagyon sajnálnám ezt a karriert,szenvedtem az elején eleget.
Darthmushroom
szerintem pénz kidobás, elsõ osztályig úgy is esélytelen a komolyabb ifik jöjjenek. edzés lehetõségeket is korlátozottan kell fejleszteni szerintem, inkább a több pénz a fizetésekre menjen h a gyorsabban lehessen lépkedni.

Darthmushroom
asszem játszanak ott fõleg ha kevés ott a játékos,akkor nem játszik ha úgy van mint pl. spanyolba vagy ukránba h nem u21 vagy ilyesmi hanem rendes B csapat van akinek külön ifije is van.

Darthmushroom
akkor köv. igazolok oda is már 1-2 jobbat, bár sport igazgatóm se szokott rossz lenni lehet õ megoldotta eddig 😄

Újonc csapatként nagyon szaladunk a 8.ligában is. Ha a vesztett pontokat veszem, akkor az elsõ helyen állunk, de idén újra sikerült elérni az FA kupa elsõ fordulót.
Ilyen alacsony osztályban érdemes az utánpótlást fejleszteni?
Állásom az lehetne bõven.Legutóbb a Man.City,a Lyon,meg a görög válogatott is hívott.Egyébként 12 ország,és 85 ezer ember van betöltve.
De miután az elsõ mérgemen túl vagyok,úgy döntöttem még egy szezont biztosan maradok.Most már késõ,de jövõre a tartalékbajnokságban elindulok.Ott sem indultam,mert csak két ember lézengett a tartalékban,azokat meg kölcsön adtam.Remélem a tartalékok meccsein játszhatnak az ifik is.Érdekes lesz,hogy a 16 éves srácaim a kivénhedt,átadólistás csatalovakkal játszanak majd.Ha ez sem lehetséges,akkor passz....
Mennyi ország van betöltve? Csak kapsz majd egy állást valahonnan. A helyedben nem törölném a mentést, valahol csak folytatnám, ha már ennyi évet mentél vele.

Akkor nem jól tudod.Nem véletlenül vannak az ifi edzõk.Még az álláshirdetésnél is külön kell keresni õket.Külön állatfajta.
Az ifik meg edzõ,és meccs nélkül is fejlõdnek.Ezt elsõ kézbõl tudom.Sajnos.<#rinya>
Senkinek XD
Darthmushroom
Én úgy tudom azokat is edzik, ezért nem is szoktam ott foglalkozni a stábbal. És ahogy észre szoktam venni fejlõdnek is rendesen.

Ez a taps kinek szól?Vagy csak jól érzed magad?
<#taps>
Felnõtt csapatnál dolgozó edzõ nem edzi az ifiket,csak a tartalékot.Kivétel ez alól a kapus,és az erõnléti edzõ.
Darthmushroom
am az ifi edzõ a legkevesebb, mert a sima edzõk is edzik az ifiket, ez fordítva nem igaz csak. (töltés tippnél írja is) Én alapból az ifi személyzetre így ritkán is figyelek csak a HoYDra szoktam figyelni h jó legyen.

Felül a nevednél.Actions-go on holiday.
Szabira hogy lehet elmenni?
Az a gyanúm,hogy a Coventry karriernek befellegzett.Már megint nincs sorsolás az ifiknek.Mit kezdjek egy csapattal,ahol az ifiket nem lehet játszatni?
Arról már írtam,hogy még az elsõ szezonban visszaléptették a srácokat a bajnokságtól,mert nem tudták finanszírozni.Aztán semmi perc alatt leépítették az egyébként jó youth setup-ot.Felbontották az ifiedzõk szerzõdését,és elzavarták a gyerekeket.Teljesen lenullázták a youth recruitment-et,és a junior coaching-ot.
Már egy éve minimum szinten újra van mindkettõ,és idén már újra kaptam ifiket is.De nem vehetek fel személyzetet a gyerekek mellé.Ott egy rakás gyerek,de se edzõjük,se meccseik.
Csináltam egy mentést,lemondtam,és elõrepörgettem szabin egy szezont.Meg akartam nézni,hogy realizálódik-e a helyzet.De maradt ugyanúgy,továbbra sincs bajnokság az ifiknek.Most nem tudom,mitévõ legyek.Csak simán vonuljak vissza,vagy mondjak le.Mert ezt így hosszú távon nem lehet játszani.Eléggé berágtam,elõbb alszom rá egyet.

Azt azért megnéztem,hogy az utódom(Spalletti,)mit bírt összehozni a csapatommal.Tabella.
Darthmushroom
ha már elég technikásak meg jók a védõim akkor annyit szoktam csak megadni neki h ne rúgdossa fel a labdákat hanem simán passzolja ki.

zyndar
Az a lényeg, hogy svéd legyen.

Bocs <#idiota>

Kapus posztra tudtok mondani jó instrukciókat?
Grat Dresden, Villemomble és Coventry meg a többieknek is. De nyomnám én is a Millwall-al, csak estig melózom, utána meg asszony kinyír, ha ma megint játszani fogok😊
Megkaptam az új büdzsét.Most egy kicsit tanácstalan vagyok.El kellene húznom a fizetésekre,mert így 59k a max amit adhatok,annyiért meg egy komolyabb játékos nem áll velem szóba.De a pénz is kellene,mert alig van a lejáró szerzõdésûek között használható ember.Tehát azért költenem is kellene valamennyit.Még átgondolom.(mennyivel könnyebb volt,amíg egy vasunk sem volt.)
Darthmushroom
Grat! Realt verni mindig jó 😄 Drezdával nekem is lesz lehetõségem rá mivel egy csoportba kerültem velük, de nem ma mert már rég kiléptem mert nem volt elégedett a mutatott játékkal annak ellenére h augusztusba a kupán kívül minden meccsünket nyertük.

zyndar
237 meccsel a kezdés után eljutottunk az BL meccsig és ha már itt vagyunk, megvertük a Realt <#hawaii>

Végignézem,de a leggyorsabb beállításon.Az elsõ félidõben meg hajlamos vagyok alibizni. Valamikor nyújtózkodni is kell.<#smile>
Darthmushroom
igen ellenük de mivel megvertem õket, így ok h a bajnoki másodikkal játszok csak nem értettem miért náluk akkor miért nem a berlini olimpiába..

Kösz mindenkinek.
Nagyjából állandó fél ház van,56%-os a kihasználtság.Ezzel tök utolsók vagyunk.Még az utolsó forduló volt majdnem telt házas,de sajnos cserbenhagytuk a szurkolókat.Az átlag nézõszám pedig 18260.Ezzel legalább nem lettünk utolsók.
zyndar
Nagyon jó, jövõre irány a BL.

Szinte gondoltam, mivel csak egy neve volt. 😊

Végignézed a meccseket?
zyndar
Hülye brazil mûvésznév <#vigyor> De tetszik.

Nagy gratula! Szerintem elsõ PL idénynek ez szuper eredmény! Nézõk járnak a meccsre? 😊
Szerintem Villas - Boasszal nem is lesz egyhamar sok sikerük. 😊 Grat az eredményekért.