A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #97550 Ha minden terv szerint alakul,csak 3 magyar kezdett volna,de 5 sérültem is volt.Néhányan a jobb magyarok közül.(A nyelv németre van állítva,mert az utolsó szezont már így játszom le.Nem árt,ha gyakorolom azt is.)Fodor,Hegyi,Pál,Szakály,Pálfi,és a weltklasse irányító,Bese.
Most néhány kivételtől eltekintve fiatal a csapat,de voltak a hosszú évek alatt hasonlók,és jobbak is.Sokan a 2028-as nagy fiatalítási hullám áldozatai lettek.Az aranygeneráció kiöregedett,33-34 évesek,mind legalább százszoros válogatott volt,meg négy-ötszörös BL győztes.Kettő vissza is vonult.A 95-ös YR miatt is,kb. 20-30 nagyon jó magyar lehet a játékban.Mert már nem csak kizárólagosan nálam jönnek elő a jó ifik.Az Újpest,a Vidi,és a Paks!! is nagyon jó hátteret épített ki.Ami azt illeti,én 3 éve nem kaptam egy normális magyar srácot.Persze könnyedén idehozhatnék bárhonnan bárkit,de minek?Egy rakás 19-20 éves várja,hogy bekerülhessen a keretbe.Mali,bolgár,horvát,japán felnőtt válogatottak vannak az ifiben,vagy a tartalékból kölcsönben.
Azt meg külön bírom,hogy halnak ki sorban az egykori legendás sztárok.Már a generáltak közül is sok kiöregedett,"igazi" játékos pedig alig akad,mind matuzsálem.Már az általam,középkorúan idehozott staff fele is nyugdíjas.Egy-kettőt meg én tettem lapátra,mert 70 éves edzőre nincs szükségem.Tegyék a pohárba a műfogsort,és nézzék a TV-t.Szezon végén én is követem őket.