A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Az FM2012-nek van 80%-os magyarítása, nekem sokat számít. Bár megértem az angol szöveg nagy részét, de a saját anyanyelvünkön azért mégiscsak jobb olvasni. A 2013-ben nem tetszett a meccsmotor, teljesen kicserélték a mozgásokat, nekem ilyen "korcsolyázás" lett, valahogy visszalépésnek éreztem.
A taktikámról tervezek majd egy bővebb posztot, nagy vonalakban annyi, hogy gyors játékosokra építek, és szeretem a szélsőjátékot. Vagy valaki indítja a gyors csatárokat, az elfut, gól, vagy egy szélről belőtt labdával veszélyeztetünk.
Floccari és Rochina volt az első számú csatárom. Rochina gyors lesipuskás, Floccari erős, jól fejelő célember. Jól kiegészítették egymást! Griffiths meglehetősen rapszódikus teljesítményt nyújtott abban a 3 évben amíg nálam volt, vagy rúgott egy mesterhármast, vagy egész mecseken át nem csinált semmit. Egyszerűen nem lehetett rá komolyan építeni. Őt inkább a nemzetközi kupákban játszattam.
Amúgy nálam nincs első vagy második csatár, az játszik, aki a legjobb formában van és a legtöbb gólt rúgja. Ha az a 17 éves ifista, akkor ő. Trezeguet nem vált be, 35 évesen szinte semmit nem tudott hozzátenni a csapatjátékhoz, fél szezon alatt 1 gólra futotta.
Köszi az észrevételeket, majd kiegészítem a leírásomat! :)
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.09.05. 22:09:32