A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho
    Sajnos én olyan típusú edző vagyok a York City-nél, hogy a magyarokat előnyben részesítem. Mivel Maccari nagyon sérülékeny (volt szezon, amikor 6 hónapra kidőlt), ezért sokszor volt alkalmam a helyén Vargát játszatni. Mivel csatárposztra hozta még egy kiválóságot (főként Banvo kiöregedése miatt) Duijn személyében, ezért a csatárok létszáma már 5 főre rúgott. Maccari-t amúgy még most is csatárnak szoktam előretolni a játék bizonyos időszakában annak ellenére, hogy ha minden csatárom harcra kész, akkor oldalra szorul. De nem ritka, hogy Fredes lecserélése esetén berakom TKP-nak, vagy ha nem is cserélem le Fredest, akkor pedig kitolom jobb szélre. Mindenesetre tudom, hogy értékei alapján nem szélső középpályás, viszont így is rendkívül hatékony, és nem kell nélkülöznöm miatta senkit. Máskülönben pedig gyakran pont a középpálya szerzi a gólokat :) Így ő is kiveszi ugyanúgy a részét.

De hogy megint Rooney példájával éljek, nagy valószínűséggel az idei szezonban LVG középpályára fogja visszatolni huzamosabb ideig, mert bizony a csatárposzt és a támadó részleg rendkívül produktív játékosokkal van teletűzdelve. Mindig azt szokták mondani, az a jó menedzser, aki váratlant mer húzni, és hosszú távon be is válik. Én igyekszem ennek eleget tenni, és az eredmények jelenleg igazolják is Maccari más szerepkörben játszatását.