A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #97445 Nem igazán változott a véleményem,sőt.Látatlanban is úgy gondoltam,hogy semmi keresnivalója a középpálya szélén,most pedig már biztos vagyok benne.Sem szerelni,sem beadni,de még passzolni sem tud.Ennek a srácnak minden értékéről ordít,hogy csatár,és semmi más.Nem létezik olyan indok,hogy egy számára vadidegen posztra kényszerítsem,mikor egy klasszis csatár tulajdonságaival rendelkezik.Egy erős középpályával a háta mögött gólkirály is lehetne belőle.
Megállja a helyét?Persze,mert fejben rendben van,a végsőkig eltökélt,és egész jó csapatember is.De ennyi erővel a középhátvédem is játszhatna pl. csatárt.A középpálya tömné labdákkal,és biztos rúgatnának vele egy tucat gólt.Akkor én is elmondhatnám,hogy megállta a helyét.De én nem hozok ilyen,óvatosan fogalmazva is érthetetlen menedzseri döntéseket.Minden poszthoz megvannak az oda tartozó alapkövetelmények.Ha valaki ezeknek nem felel meg,akkor a T.menedzser úr az eredményességet veszélyezteti.Jelen esetben a középpálya bal oldala védekezésben sebezhető,támadásban pedig gyenge,mert nem szerencsétlen Maccari fogja röptetni a forintos beadásokat.A 17-es fejelésével,és a 18-as befejezésével neki kellene várni azokat.(gondolom én)
Más.Nemrég vettem észre,hogy az egyik korábbi magyar játékosom áttért a muzulmán hitre.Még 19 éves korában igazolt Katarba,most a Szaúdi ligában játszik.Már negyvenszeres Katari válogatott,és Scholl megtette csapatkapitánynak is.A Lekhwiya csapatával kétszeres Ázsiai BL győztes,2026 és 2027-ből.Szép karrier,aminek örülök.Még akkor is,ha nálam a négy év alatt nem játszott egyetlen percet sem.