A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Pettersson
    Az Arsenalos karrier meghozta ahhoz a kedvem, hogy alapból egy nagyobb angol klubbal kezdjek. Ezért esett a választásom a közelmúltban naggyá váló Cityhez. Sok szempontból ők a legszimpatikusabbak az Egyesült Királyságban. Több sikert és jobb játékot vártam a karriertől, sajnos azonban ez nem jött össze.

A Ligakupából az első körben kiestem a Forest ellen, Nottinghamben tizenegyesekkel, az FA Kupában a második fordulóban a Derby vert meg az újrajátszás hosszabbításában, a BL-ben meg sikerült továbbmenni a Juventus - Benfica - Steaua csoportból a 2. helyen, jött a kieséses rendszerben a Dortmund, Manchesterben nyertünk 2-0-ra, Dortmundban meg kikaptunk 3-0-ra, így az is annyi volt.

A bajnokság viszont óriási izgalmakat hozott. Az viszonylag hamar eldőlt, hogy a Chelsea és mi fogunk küzdeni a bajnoki címért, de ilyen izgalmakra nem számítottam. Volt amikor én vezettem 5-6 pont előnnyel, volt, hogy a Chelsea, de az igazi küzdelem, az utolsó 4 fordulóban kezdődött.

Eredmények:

West Brom (kieső) - Chelsea 3-0
    Sunderland (kieső) - Chelsea 0-1
    CHELSEA - MANCHESTER CITY 1-1
    Chelsea - Arsenal 4-2

Az egymás elleni 1-1-es meccs, azt jelentette, hogy 2 pont előnnyel fordultunk az első helyen az utolsó körbe. Mi a Swansea ellen játszottunk. Előtte azonban az én utolsó négy meccsem:

Manchester City - Tottenham 1-1
    Manchester City - Norwich 0-0
    CHELSEA - MANCHESTER CITY 1-1
    Swansea - Manchester City 0-1

A Norwich kupainduló, mert odaértek a 6. helyre. Persze, már a Spurs ellen meg kellett volna nyerni a bajnokságot kis túlzással.

Szóval akkor Angol bajnokság, 2013/14 utolsó forduló:

2014.05.11 15:00, a bajnokság utolsó fordulójában útjára indul a labda. A mérkőzések most kezdődtek, az eredmény mindenhol 0-0, bajnok a Manchester City.

2014.05.11 15:05, ünnepel London kékebb fele, John Terry megszerzi a vezetést a Chelseanek! Ezzel jelenleg első a Chelsea!

2014.05.11 15:13, Lukas Podolski! Most Manchester ünnepelhet, hisz egyenlítenek az Ágyúsok, ezzel marad minden a régiben.

2014.05.11 15:20, Willian! Ismét előnyben a Chelsea, ezzel ők vezetnek virtuálisan.

2014.05.11 15:25, Santi Cazorla! Úgy fest, hogy Wengerék akarják kikaparni a mazsolát a Citynek, újra egál Londonban, bajnok a City.

2014.05.11 15:44, Willian ismét! Mourinho nem akarja a véletlenre bízni, még a szünet előtt előnyben a Chelsea, Swanseaben, pedig továbbra is 0-0 és a jelentések szerint szenved a City...

2014.05.11 16:24, Frank Lampard, a Chelsea eldönti a meccset, most már minden a Citytől függ, illetve a Swanseatől. Tudni kell, hogy amennyiben a Swansea pontot szerez, övék az EL indulás...

és BAAAAMMMMM!

2014.05.11 16:41, EDIIIN DZEKOOO! Jovetic centerezésére érkezik a bosnyák óriás és közvetlen közelről a kapuba pofozza a labdát! Az eredmény sem Londonban, sem Manchesterben már nem változik, bajnok a City!

(a BL döntőt a Real játssza a PSG-vel, az FA Kupában Fulham - Man UTD döntő lesz, a Liga Kupát a MU nyerte az Arsenal ellen

a legjobb játékos Európában: 1. Iniesta 2. Ronaldo 3. Messi
    Aranylabda: 1. Ronaldo 2. Messi 3. Falcao
    World Player of the year: 1. Ronaldo 2. Messi 3. Falcao)

És végül két kép a végére... :)

A bajnokság végeredménye.
    Ünnep Walesben! :)
    Utoljára szerkesztette: Pettersson, 2014.09.03. 16:18:40