Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Pedig a keret is az alap,egyetlen free playert hoztam csak.Nielsen.Elöl igen jók vagyunk,de hátul gondok vannak.Sajnos arról szó sem lehet,hogy bárkit is tudjak igazolni,mert egy vasunk sincs.Nielsen is csak azért jöhetett,mert két embertõl közös megegyezéssel megváltam,így az õ fizetése még éppen belefért.
Most március tájékán érkezett egy csomó fiatal, akik meccseltek egyet az U19-emmel. Viszont az utánpótlásom fõfejese ugye azt ajánlja, hogy ne tartsak meg mindenkit közülük, de a próbaidõszak végéig nálam maradnak ezek a fiatalok. Csak az az érdekes, hogy pont velük van már valamiféle U19-em. Arra már nem emlékszem, hogy az elején miként is nézett ki az U19-es gárda, de akik most itt vannak, mind canakkale-iek (vagyis helyiek) és õk érkeztek erre a próbameccsre. Ergo szerintem az elején csak fake játékosok lehettek itt. Na, ezt jól bonyolultan írtam le. 😊
A svédek(88) már nem fértek fel.De nekem ennél is meglepõbb Belgium(85).
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
De az ifik minõségét még két tényezõ befolyásolja.Elsõként a game importance.Sokat számít,hogy egy adott országban mennyire fontos a futball,mint sport.Jó példa,hogy a meglepõen magasra értékelt USA,Kína nem ontja a tehetségeket.Ezekben az országokban a futball "unimportant" sportágnak számít.Ha nem így lenne,mindkettõ futball nagyhatalom lenne a populáció alapján.
És harmadiknak ott van még a state of development.Ez a gazdaság,ezzel együtt az infrastruktúra fejlettségét jelenti.Ez pedig jellemzõen az Afrikai országra van negatív hatással.
Egyébként ha valaki alsóbb ligás törökkel kezdene, mindenképp igazolja le Ilker Sayant. Lehet, hogy késõbb csak egy erõs közepes játékos lesz, de rendesen cipeli a hátán a csapatot. Még mikor kezdtem ezzel a csapattal, rágugliztam Sayanra, és a török Messiként cikkezett róla, azt hiszem a török fourfourtwo. 😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
A ManUtd is gyõzött, így 2 pont elõnnyel várom az utolsó fordulót.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Korábban a francia ligában játszottam olyan csapatokkal, akik a kiesés ellen közdöttek! Sosem estem ki, szóval valami remény talán van, hogy itt is el tudom érni az elvártakat! 😊
Az az érdekes, hogy egyébként edzõi papírral rendelkezem, imádom ezt csinálni az életben is! Viszont be kell látni, hogy ez akárhonnan nézzük egy game, amihez alkalmazkodni kell mint minden más játékhoz! Ehhez is idõ kell...csak ehhez nekem és nem a csapatnak 😊
Köszönöm a válaszokat és a segítséget!
Birmingham - ManUtd 2:2
Két pont elõnyöm van!
Micsoda hajrá várható! Egész szezonban a ManUtd-t üldöztük, de hatalmas formában voltak végig, 6 ponttal mentek elõttünk. A 33. fordulóban azonban Blackburn - ManUtd 2:0 lett, majd 1 fordulóval késõbb kikaptak az Arsenáltól, ezzel beértük õket, sõt, a jobb gólkülönbségnek köszönhetõen vezetünk!
Még 3 forduló van vissza, könnyebb meccsekkel, kétszer otthon. Remélem sikerül a címvédés!
Zyndar, közben belenéztem Skandináviába, pontosan a norvég és svéd bajnokságot indítottam el és nézelõdtem egy kicsit. Meglepett, hogy a norvég elsõ ligának sokkal jobbak a díjazásai a helyezések után. Viszont mindkét országnál lehet találni szép feladatokat (4. liga, csak az elsõ jut fel, hasonlók...) 😊
Mikor még a korábbi verziókkal játszottam, akkor azt tanácsoltátok, hogy elõször irányítsak olyan erõsebb csapatot, akiket a live-ban is ismerek és úgy valamivel könnyebb sikereket elérni, ezáltal rájövök a játék fontosságára és azokra az apró nuanszokra, amik számítanak a sikerhez!
Na, most a Valencia mellett döntöttem, mint kedvenc csapatom! Mindent gondosan elõkészítettem! Választottam taktikát, felállást, beállítottam mindent a részletekig! Igazoltam két játékost a felállásnak megfelelõen! Eddig 4 barátságos meccsen vagyok túl! Minden meccsen legalább 4 gólt kaptam és még a a francia 3. osztályú csapatnak sem sikerült gólt rúgni! A WesBrom ellen 25-3 volt a kapuralövés...nem nekünk!
Módosítottam pár dolgon, amin gondoltam kell ahhoz, hogy jobb legyen a banda...de semmi! Egy árva döntetlen és slussz...
Eléggé alul motivált lettem... :/ Na de hátha elkap a siker sztori engem is!
😊
Taktika teszten meglepõdtem mivel az a taktika tényleg nagyon nem illik a Leverkursenre, mivel kis millió minõségi szélsõjük van de amc meg alig, és így is nagyon jól müködött.
Dynamo Dresden 2.szezon
Felemás szezonon vagyunk túl, voltak nagyon jó de nagyon rossz meccseink is. Végig harcban voltunk az EL helyezésekért amit végül az utolsó fordulóban kapott 6:1s Bayerni mészárlás után buktunk, de mivel Bl-es csapatok játsszák a kupa döntõt (Lever+Frankfurt) így 7.ként indulhatunk jövõre Európában. Nem igazán tudom h megérdemeljük e mert a szezon végén nagyon leeresztettünk, fõleg a védelem.. középmezõnybe voltunk kapott gólok számába a végére meg majdnem mi kaptuk a legtöbbet, a legzavaróbb h 20 gólt kaptunk a szezonban rögzített szitukból ami eszméletlen sok. A német kupába az elõdöntõbe estünk ki ahol szintén hatalmas pofont kaptunk itthon (0:5) a Franfurttól. Nyáron a terv a védelem rendbe szedése mert még 1 ilyen szezonunk nem lehet.
Közben elõrepörgettem az idõt 2016 decemberig,és úgy tûnik,rendben lesz a Coventry stadion kérdés.A hazai meccsek már a Ricoh Arénában vannak,és a nézõszám ha kevés is,de azért nem vészes.Alig találtam meg viszont a csapatot.Az elsõ évben simán kiestek,és már a League 2-ben is kiesõ helyen állnak.