A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Sok óra játék után találtam egy bug-ot az FM2012-ben.
Az ificsapatomban van egy Ferudun Arslan nevű angol (valójában török) 16 éves kapus. Nagy tehetségnek ígérkezik egyébként. Egyszer csak, számomra ismeretlen okból kifolyólag megduplázódott az U18-ban, tehát két Ferudun Arslan lett, de bármelyikre is mentem, mindig a valódi adatlapját hozta be, tehát fizikailag nem duplikálódott, de kétszer jelent meg a listában.
Hagytam így, de egyszer úgy esett, hogy az első csapat kapusa lesérült, és felhoztam a felnőtt csapatba ezt a játékost. Szerintetek mi történt? Az tippelt jól, aki arra gondolt, hogy lett egy Ferudun Arslan az első csapatban, és maradt egy Ferudun Arslan az U18-ban... Bármelyikre kattintva a valódi adatlapot hozta, a felnőtt csapat megjelölésével.
A ManCity ellen a cserepadra neveztem a játékost, és itt ütött be a krach, ugyanis az FM jelezte, hogy 1 (!) játékosnak nem adtam mezszámot, ami igaz is volt. Bejött a szokásos felület, két (!) Arslan Ferudunnal, az egyiknek adtam számot, nem fogadja el azzal, hogy valakinek még nem adtam mezszámot... Ekkora adtam mindkettőnek, de az oké gombra, az egyiknél törli... és nem enged tovább. Plusz feature, hogy ha az egyiknél állítok egy számot, akkor lenyitva a listát a "-1"-es mezszám szerepel, ami fociberkekben némi röhejre ad okot.
Automatikus mezszámozás nem pálya, csak az egyiknek ad, nem enged tovább. F**k you.
Kiléptem a játékból, majd visszatöltöttem, és felbontottam a szerződését, amivel eltűnt a csapatból. Rákeresve mindössze egyetlen játékost talál, akit most leigazolnék (illetve vissza), de nem akar tárgyalni velem. (Majd akar később!)