A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Még az új játék előtt,utolsóként elővettem a Haladás mentésemet,amit 2028-nyarán hagytam abba.2029 őszén járok,éppen most kezdődött a BL.Tavaly a nagy fiatalítás miatt csak a negyeddöntőig jutottunk,de attól még idén is favoritok maradtunk.Ezért lepett meg,hogy a közelmúltban csak az EL-ben sziporkázó Napoli ellen,hazai pályán is esélytelennek lettünk elkönyvelve.Én persze higgadtan közöltem a srácokkal,hogy csak a győzelem elfogadható,már csak ezért is.Úgy is történt.Csak az utolsó negyedórában húztunk bele,de az fm hülye jóslatai ellenére ez egy sima,papírforma győzelem volt.

A főnök idén kicsit visszavett,elég neki az elődöntő.Tavaly döntőbe kellett volna jutni,de túl sok meghatározó embert engedtem el.Nem volt boldog a negyeddöntővel,de úgy látszik már lenyugodott.Megint erősebbek lettünk,visszahoztam egy korábbi emberemet is,éltem a buy back price opcióval.Csak lesett a Tottenham,hogy a 40M-s játékosát lenyúltam 18M-ért.Hat éve,még nagyon fiatalon adtam el,és jött az első hívó szóra.Az én felfogásom szerint túl magas fizetést kért,de ez már nem izgat.Annyi a pénz,mint a szemét.A két évvel ezelőtti kiárusításból beszedtem 302M-t,és még abból sem költöttem el semmit.Idén is már bejött több,mint 100M.(54M az eladásokból,45M a reklámból,+ a BL pénz.)A szponzorok viszont még ennyi év után sem sokat érnek.
    Ja igen,közben megy az NB1.Nem nagyon foglalkozom vele,az játszik,akit a BL-hez nem érzek elég jónak.Néhány ifi is lehetőséget kapott,ami azért látszik,mert tavaly egész szezonban kaptunk 8 gólt,most meg ezt 8 meccsen beszedtük.
    Szép lassan játszom,napi 1-2 órát,ezzel már elszórakozom a 15-ig.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem tudja valaki,hogy miért vár a Youtube 20-30 mp-et,mielőtt átugrik a kép HD-re?