A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    na nekem meg épp a kölcsönadás miatt kellett volna nb2-es de még inkább egy környező országbeli első osztályú fiókcsapat. a scouting ranget meg le...m igazából mert szépen összeállt a keret, most már tényleg csak annyi kell hogy ha nő még a reputációm kicsit akkor ki tudjak a Fradival vásárolgatni 1-1 MU szintű csapatból is embert, ugyanis igy 2020 után (FM12) nem nevelőklub akarok lenni.
    Van 17 scoutom, bóklásznak ide-oda, egy kinaival nem lettem volna jobban kisegitve
    A túrákat kipróbálom, előző átig szezonban csináltam egy kupát már, megnézem akkor ezt is. Bár ha jól tudom a 12-ben még nem ilyen részletes, hogy a mezeladást is látm
    ha nagyon ráfeküdnék a pénzszerzésre akkor nyilván pár szezon alatt gennyesre keresném magam, de most már a BL pénzt visszaforgatom és évente talán 1-2 drága játékost hozok aki egyből kezdőcsapatba befér, az átlagéletkort fel akarom tornázni hogy ne csikócsapatom legyen, és a parasztlogika szerint jobb egy összeszokott, stabil 26-28 éves csapatba 1-2 fiatalt beépiteni mint összerakni 20 évesekből