Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Off, Remek lehetett az a túra. És ha idõd engedte még az Altay stadionját is megcsodálhattad talán. 😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Közbe átnéztem a keretet, 1-2 embernél van vissza számláló többinél nincs.
Másik kérdés meg h ukránoknál nincs honosítás? mert nem látok egy légiósnál se visszaszámlálót.
Gratulálok a Kievhez és kitartás a Dardanelsporhoz.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Személy szerint is kedves nekem az ország.Még 2006-ban vettem részt egy Trója-Pergamon-Ephesos körúton,ami(az egyik)gyerekkori álmom volt.Bár éppen Izmir nem nyûgözött le.A törökök szerint az Égei-tenger gyöngye,szerintem meg egy 4 milliós diliház.De a játékban egy nagy klubot felépíteni ideális helyszín.
Én pedig végre találtam egy olyan csapatot, olyan ligát, ami teljesen le tud kötni. Nem tudom, hogy ebben a verzióban, vagy egy korábbiban ki játszott török bajnoksággal, de engem meggyõzött. 😊 (Szerintem ráuntam Nyugat-Európára, kellett már valami újítás.)
A csapatom a Dardanelspor lett, a harmadosztály újonca, Canakkale város csapata. Tele tehetséges fiatallal - 18-23 év közöttiek -, akiknek 80 %-a ráadásul saját nevelés. Végül ez döntött, amikor már csak két csapat között vacilláltam. Igaziban most estek ki, korábban pedig 1996-99 közt voltak elsõosztályúak. (Amúgy a környéken volt az egykori Trója és a város/térség szorosan kapcsolódik az I. világháborúhoz. Számomra pedig ezek, mint töri kedvelõnek plusz pontok. 😊) A kiesés elkerülése lett megfogalmazva célként év elején, de ehhez képest meglepõen jól az elsõ helyen állunk a téli szünetben. A lejáró szerzõdésûeknek mind hosszabbítottam 2015-ig: nem akartam abba a hibába esni, hogy elméretezem a költségvetést, és nem marad pénz szerzõdésekre. Bár itt tényleg a ligához és fõleg újonc mivoltomra elég jó a keret, így a fölösleges pénzt áttoltam a fizetési keretbe, és lett 4,3 K. 😊
Most a téli szünetben a vezetõség elõtti egyeztetés elõtt állok. Nem tudom mit érdemes változtatni. Úgy emlékeztem, hogy szezon elõtt támadófocit ígértem, de szerencsére ebben a pontban nem volt semmi, és szerintem nem is fogok rajta változtatni. Ahogy itt olvastam korábban ez is lehet egy ok a kirúgásra, s ha netán feljutnék, egy osztállyal feljebb nem hiszem, hogy minden meccsen a bátor és támadó 4-2-3-1-es taktikával állnék fel. A keretemhez ez illik a legjobban és eleinte még volt a kontra 4-2-3-1 idegenben, de ezt már csak elvétve használom. Board request-nél szintén nem volt semmi a szerzõdésemben. Itt max a fizetési keret, vagy az igazolásra fordítható összeg megemelését kérhetném. Viszont a szerzõdés tárgyalása elõtt, most emelték 5 K-ra a fizetési keretet, így nem tudom emelnének-e újra. Stadiont felesleges tárgyalni: 12 ezres aréna, s most amikor szárnyalunk, csak akkor ment ezer fölé a nézõszám.
Dinamo Kijev 4.szezon
Ismét veretlenül simán nyertük a bajnokságot, csak azért lehetek csalódott mert a védelem sokkal rosszabbul teljesített mint elõzõ évbe, 11 góllal többet kaptunk idén. Az ukrán kupába is ha nehezen de meglett zsinórban a harmadik gyõzelem. A bl-be végre sikerült továbbmenni a 8 közé, bár ott sok esélyünk nem volt a bajor brigád ellen (2:0,2:2). A keret továbbra is nagyon egybe van mivel nem sok változás volt idén, Vilhena lett idén a legjobb. Azt viszont sajnálom h ifikhez még most se érkezett igazán értelmes játékos, így nem is tudok nagyon eladni mivel nem lenne elég ukrán.
Azt miert van, hogy baratsagos valogatott meccseket nem lehet szervezni olyan napokra, amelyekre egyebkent kellene, hogy lehessen? Tobb valogatottat iranyitottam mar, es hiaba vannak hivatalos fifa jateknapok, nagy reszere nem lehet szervezni meccseket. Idegesito elegge. pelda; 2022-es vb utan vettem at (ujra) a brazil valogatottat, es 2 meccset engedett lekotni a lehetseges 8 helyett...<#zavart2>#zavart2> Tudom, hogy a szemelyzet beallitasnal van egy opcio, hogy az asszisztens menedzser kosse le a baratsagos meccseket, de akkor sem lehet tobb meccset jatszani.
Dinamo Kijev 3.szezon
Saját pont rekordot beállítva veretlenül megszereztük zsinórban a harmadik bajnoki címünket. Mellette igen komoly gólrekordot is felállítottunk. Az ukrán kupában is viszonylag simán védtünk címet bár az elõdöntõbe rendesen megszenvedtünk a Donyeck ellen, és csak 11sekkel mentünk tovább. A BL szereplés miatt csalódott vagyok mert hiába voltunk csoport elsõk megint nem tudtunk még 8 közé se jutni a PSG miatt. A keret nagyon egybe van igazán kiemelkedõ idén meg Bezus volt.
De egyáltalán nem zárom ki,hogy valami bug lehet itt is.A Haladás karrierem végén például így nézett ki a Confidence.Ez a 2028 szeptemberi helyzet.Az elmúlt 15 évben nyertem egy rakás bajnokságot,BL-eket,második helyen álltunk a klub világranglistán,és már régóta legenda lettem.Ennek ellenére a Job Status mégis a béka segge alatt állt.Elméletileg akkor itt is simán elõfordulhatott volna,hogy jön egy Takeover,és már repülök is.Bele sem merek gondolni.
A Te helyzetedre visszatérve,nehezen tudom elfogadni,hogy ez "csak úgy" megtörténhet.Éveken keresztül soha nem látott sikereket hoztál a klubnak,és mégis ez lett a vége.A játékban nem fordulhatna elõ az,hogy valaki ok nélkül ilyen irracionális, visszafordíthatatlan helyzetbe kerüljön.A hasonló döntések az ember játékba vetett bizalmát is megkérdõjelezik.Ki akarna játszani egy olyan játékkal,ahol mindent jól csinálva,rengeteg idõt belefektetve egyszer csak minden véget ér.Ha valóban nem ígértél olyat,amit nem tudtál betartani(pl.EL helyezés),akkor erre nincs ésszerû magyarázat.Marad a bug,amivel továbbra is tucatszám lehet találkozni.Még megpróbálhatod visszatölteni az utolsó mentett állást,hátha szerencséd lesz.Mert így elúszott egy jó karrier,meg a sok ráfordított idõ.Gondolom új csapatot hamar találsz magadnak,de az már nem lesz ugyanaz.
A karrierhez gratulálok,szép dolgokat vittél véghez.Rajtad semmi nem múlt,fel a fejjel.
dsam engem egyszer rúgtak ki még valamikor fm11-12be a newcastletõl de hát akkor tényleg ritka sz@r voltam... hát elsõ pár karrierek egyike volt én megy egybõl nagy cél kitûzést nyomtam és hát közelébe se voltam.
A másik idegesítõ dolog még szerintem az a meccsenként 1-2 felsõkapufa. 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Azért 5 év alatt feljönni a Ligue 1 7. helyéig, közben csapat és manager szinten is sikereket elérve ez legyen a logikus döntés, nos, csak gratulálni tudok Ettori úrnak.
meccsek
Kicsit hosszúra sikeredett.