A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #97319 A 13-ra már nem emlékszem.Ebben minden szezon végén kiírja,hogy mennyi mez fogyott,és kik voltak azok a játékosok,akiknek a mezeiből a legtöbbet vettek.De ez ott van a mellékelt képeken is.Külön nem írja ki,hogy konkrétan a túra mennyit hozott,csak az összesített merchandise bevételeket.De a túrák nagyon fontosak a klub népszerűsítésében.Nálam előfordult,hogy a BL győzelem évében stagnált a mez eladás,amikor meg kiestem a negyeddöntőben,meredeken emelkedett.Csakhogy az első esetben nem voltam túrán,a másik szezonban pedig kettőt is beiktattam(Ausztrália,Kanada).
Olvastam a kérdést,de nem volt igazán világos előttem,mire is kíváncsi,
Azt,hogy melyik staff mennyire jó,nem a reputációja dönti el,hanem az értékei.Sok olyan staff van,aki continental reputációjú,mégsem ér 10 fillért sem.Lehet,hogy lehúzott éveket valami nagyobb klubnál,de attól még nem lesz jó edző.Local,vagy obscure edzők között is vannak nagyon jók,ahogy a continental között is alkalmatlanok.A klub reputációjára pedig nincs semmi befolyásuk.Ami számít,hogy egy continental reputációjú edző nem fog aláírni egy national rep. klubhoz.Néha előfordul.ahogy a játékosoknál is,de nem jellemző.Az mondjuk nem árt,ha van a staff között néhány nagyobb nevű,ex válogatott játékos.Akkor más nagyobb nevű staff is könnyebben aláír.De a tudásuk akkor is fontosabb,mint a hírnevük.A legtöbb világklasszis focista semmit sem ér,mint edző.Persze azért akadnak nagyon jók is.