A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Ez nem bug,a kínai klub pedig ajándék.Amikor feeder klubot kérsz,több opció közül lehet választani.De tudnod kell,hogy pontosan mit akarsz.Nem mindegy,milyen célra kell az a feeder klub.Ha Európán belüli,akkor a fiatalok játéklehetőséghez juttatása lehet a cél.A más földrészen lévőnek pedig a scouting range kiterjesztése mellett,jelentős marketing értéke is van.Ha pedig olyan feeder klubot ajánl a board,ami nem felel meg,nem kell elfogadni.A helyedben megnéztem volna,melyiknek van a háromból a legmagasabb reputációja,a legjobb ifi háttere,és azt választom.Kínából ugyan nem nagyon számíthatsz klasszis ifikre(azért előfordul),de sok pénzre annál inkább.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy NB2/NB3-as feeder klubnak semmi értelme.El nem tudom képzelni,milyen ifik vannak nálad,hogy alacsony osztályba mennek kölcsönbe.Ha egy fiatalt le tudsz küldeni a posványba,az azt jelenti,hogy gyenge,mint a harmat,annak pedig nincs helye a klubnál.2020 környékén már az ificsapatnak is olyan játékerőt kellene képviselnie,hogy az ifi BL-ben vitézkedjen.Kizárt dolog,hogy ezek közül a tehetségek közül bármelyiket is megalázzam azzal,hogy siralmas háttérrel rendelkező,edzők nélküli klubokhoz küldjem.Arról nem beszélve,hogy amelyikben van önérzet,kapásból visszautasítaná a rangon aluli száműzetést.

A kínai feeder klub mellé beszerzel egy(két) jó kínai scoutot,és rengeteg riportot fogsz kapni.Elmész Kínába túrázni,az meg milliós bevételeket hoz a reklámból.Nekem a Haladásnál volt brazil,kínai,amerikai feeder klubom,és 2026-ra a reklámbevételem elérte az évi 50M-t.Nem mellékesen pedig a scoutoknak köszönhetően ezekből az országokból a legnagyobb tehetségek jó része hozzám került.

Nem minden évben mentettem el,de nálam így alakultak a reklámbevételek:
    2018:3,45M.
    2020:16,2M.(Itt jelentősen megugrott a BL győzelem miatt.)
    2021:23,3,M.
    2022:23.5M.
    2026:52,9M.
    2027:55,8M.
    2029:48,5M.(Itt visszaesett,mert az utolsó két szezonomat gyorsan pörgettem,és nem túráztam.)

Nem etalon,de jól szemlélteti,ahogy nőtt a klub reputációja,úgy nőttek a reklámbevételek is.Nincs ebben semmi különleges,bárhol meg lehet csinálni.Ilyen hosszú időt máshol nem töltöttem el,de ha nem egy nulla klubnál kezd valaki,ennél sokkal hamarabb is el lehet érni csillagászati reklámbevételeket.
    Egyébként elég a túra,feeder klub sem feltétlenül kell hozzá.Csak akkor nem kapom mellé bónuszként a világklasszis ifiket.Mert minden olyan országban,ahol feeder klubom van,gyakorlatilag garantált,hogy a jó helyismerettel rendelkező scoutok minden évben találnak néhányat.De bármelyiket is leküldeni az NB2-be?Meg sem fordulna a fejemben.