A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Fradi 21/22
a bajnokság sima ügy volt, végre megvan az első 100%-os bajnokságom. 88/11-es gólarány, sajnos a meccsenkénti 3 nem jött össze. A gólkirályt vagy 10 éve nem én adom, most a végén azért kaptam pár potya gólt mert minden meccset overloadon kezdtem hogy hátha a kis csatáromnak összejön a gólkirályi cím. Sajnos 1 góllal lemaradt (pedig volt a szezon végén egy kis mészárlás, amikor kb mindenki gólt rúgott, kivéve Menad-ot a csatáromat)
Az asszisztens nyert egy libakupát, hipp-hipp-hurrá (le se ...om), de legalább az u19-esek mozoghattak kicsit
17 ezer fölötti átlagnézőszámmal sajnos még csak fel se merült hogy esetleg bővítsük a stadiont.
Nem tudom ismerős-e valakinek Facundo Ferreyra neve, klasszissá szokott érni általában. Még mikor kezdtem a karrirert akkor megvettem a srácot, aztán a hülye vezetőség 2 év után elherdálta (rúgott pedig vagy 50-60 gólt) és most 31 évesen ingyé visszahoztam :D sokat nem kér, nosztalgiázgatni jó volt, 1 éves szerződést kötöttem vele, a világot mondjuk nem váltotta meg :)
Bajnokok ligája
na ilyen jól még nem szerepeltünk. A csoportból veretlenül mentünk tovább, 5 gy, 1 d (Bayern, Arsenal, Lech)
Portó sima ügy volt, a Chelsea ellen itthon 2-0, örültem mint majom a farkának, idegenben 2-0 nekik, hosszabbítás, 11-esek, a 20 évesem kapusom 2-t fogott és a mennybe ment :)
Atletico itthon 1-0, ott 1-2, egy kései góllal, mikor már fejjel mentem a falnak sikerült kiharcolni a továbbjutást
A döntőben a Real várt rám...kicsit egykapuzós volt, alig lőttem kapura, de a 120. percben egy szöglet utáni kavarodásban gólt fejelt a hátvéd
víííí ááááár dö csempionsz!!!!
a magyar kupa utána már az mtk ellen egy kis jutalomjáték volt.
10 év alatt tehát összejött végre az álom :)
A klub jelenleg már sínen van, mint József Attila. A következő 3 évben jönni fog 7 ifi, már le vagyok szerződve velük, a keretben nagy változások nem kellenek már, gyakorlatilag minden posztra van 2 emberem.
kapus - világklasszis lesz, ésmég csak 20-21 év körüli, plusz van 2 másik fiatal, az egyiket kölcsön is kellett adni, meg van egy 30 éves szerb beugrónak
hátvéd posztokon is teljesen rendben vagyok, a balhátvédet miután kölcsönadtam mert kevés játéklehetőséget kapott volna azonnal a Lazio alapembere lett, szóval őt se féltem, de a helyén inkább egy magyar srác játszon :)
örök kedvenc a 10 éve alapember középhátvéd Emmanuel Agbo, 241 meccs/59 gól, 18 gp, 7,42-es átlag. Not bad
középpályán gyakorlatilag most vagy brutális rotálás van, vagy 1-2 embert el kell adnom, mert hiába mindegyik jó, egyszerűen nem tudok elég meccsterhelést adni nekik. Van egy baromi jó brazil vkp, végigtoltam vele a BL döntőt, hátha felugrik az ára, 1 év múlva lejárna a szerződése, eeddig nem vitték, hátha majd igy kapok érte nagyobb összeget, ha már hosszabbitani nem hajlandó (mondjuk msot már nem is erőltetem nagyon mert iszonyatosan kilógna a fizujával a többiektől)
AMC poszton jó vagyok, ráadásul variációs lehetőségem is van, az egyik osztogató, a másik igazi támadó
elől meg...habár nem lett meg a gólkirályi cim semelyik sorozatban, de akit csak beraktam az ontotta a gólokat.
A 3 csatár egyenként 30 gólban vett részt (gól+assziszt), az egyik AMC szintén hasonló mutatókkal bir, ami meglepő, hogy a 2 középhátvéd együtt 31 gólban volt benne (12+13 gólt szereztek)
Tehát szerencsére nem 1 emberre épül a csapat, bárki berakok, akkor számithatok rá hogy jó eredményt nyújt majd.
Jövőre cél az újabb 100%-os bajnokság és jó lenne megvédeni a BL cimet de piszok nehéz lesz, ez a mostani is csak egy erőteljes mázli sorozattal jött össze.
Egy kis pénzmagot még össze kéne gyűjteni a takaritással, jelenleg 45 játékos van (kölcsönbenlévőkkel együtt), ehhez jön még a már megkötött 7 szerződés. Szerencsére elég jól teljesitettek ott ahova küldtem őket, szóval bizom benne sikerül jól keresnem a nyáron.
bocs hogy hosszú lett, képet nem tudok tenni mert béna vagyok, de köszi hogy elolvastad :)