A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #96979 Félidőnél vagyunk.Még szezon előtt hoztam jó néhány embert.Közülük akik említésre méltóak:
Ergün Teber.
Dick.
Quluzada.
Sifakis.
Tawiah.
Jött még Nagy Z.és Bori,mert kellett a magyar a BL regisztráció miatt.De már el is köszöntem tőlük,mert nem ütik meg a szintet. Mindkettő elégedetlen is volt,mert alig játszottak.Közös megegyezéssel távoztak.Kanta is csak a létszám miatt van itt,de szezon végén ő is megy.Mindig le kell cserélni,mert agonizál már a 65.percben.
November közepén jött az első nagy tehetség,aki remélem meghazudtolja a nevét:Bamba.Január 1-én pedig 3 újabb free player érkezett,mindnek most járt le a szerződése a korábbi klubjánál.
Haglund.
Morales.
Pacheco.
A teljes játékos forgalom.A játékosaim árai tovább csökkennek.Most is Suljic a legdrágább emberem,de az 500k helyett már csak 450k-t ér.
A bajnokság már nem okozhat gondot-NB1.Ha behúzzuk az elmaradt meccset a Sopron ellen,8 pont előnyünk lesz.
Az Európa Liga csoportkörben igen jól megálltuk a helyünket.50%-os teljesítménnyel a továbbjutás is sikerült.Jöhet az Atlético Madrid.Ott már csoda kellene,nincsenek illúzióim.A regisztráció aggaszt,összesen 7 magyar van a csapatnál,ebből 5 ifi.Várhatóan el kell mennem majd szabira a reg.napján.Erősen gondolkodom,hogy tudnék idehozni néhány normális magyart,mert bajok lesznek. Legalább 8 magyar kell a nevezéshez.
BL és EL meccsek.
EL csoport.
Az első szezont 1,4M mínusszal zártuk,idén eddig 5,3M a profit.Beiktattam az első túrát is február elejére.Messzire még nem mehetünk,így Németországot választottam.A Burghausen,a Chemnitz,és a Dynamo Berlin ellen fogunk játszani.Kis lépés,de ez is valami.Még itthon sem a miénk a legmagasabb reputáció.
Tavasszal már nyugodtan fókuszálhatok a hazai meccsekre.Bajnoki címet,és kupát kell védenünk.Ha ez a csapat még messze is van attól,amit szeretnék,de itthon már most túl jók vagyunk.