A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zavbal
    Először is grat mindenkinek különösen Darthmushroomnak! Úgy nézem egyszerre jutottunk fel

Tehát akkor FC Séte 34 2020/21:
    A múltkor idő hiányában csak egy tabella képet dobtam be az "éppenbentmaradásomról". Azóta nagyot fordult a világ.A középmezőnyt céloztam be a média a 18. helyre várt.A szezon előtti igazolások egész jól bejöttek konkrétan leraboltam az akkor kieső Nimes Olympique-t.A szezon közben elkezdtek jönni az eredmények (első és második és hipp hopp az elején találtuk magunkat.Én még féltávnál sem bíztam semmiben.Bár a márciusi hullámvölgy beütött nekünk de a mögöttünk levő eredmények nekünk voltak igazán jók így az első 3-ban maradhattunk.A végén még a bajnoki címre is volt esélyünk de ahhoz az éllovas Nice bukása kellett volna vagy pedig nekem egy 7 gólos győzelem.Végül pontazonossággal futottunk be a zseniális második helyen.A csapat 1952 után újra az élvonalban!Tabella és a szezon közbeni helyezések .Itt pedig az a csapat aki elérte ezt a bravúrt. Sajnos többen nem ütik meg a Ligue 1 színvonalát (talán még a 2-ét sem...) így 7-8 távozó biztos lesz, de hála isten 6 millió eurót kaptam ami jó kiinduló pont. A csapatnak több húzóembere is volt: kiemelném Joe Polot, statjai, aki a francia U19-es válogatottba is bekerült.A szezon elején jött a nagy öreg harcos Mickael Nelson, statjai.A fene se gondolta hogy ekkora tanár lesz a pályán hihetetlenül jó volt.A féltávnál érkezett a lebecsült Miguel Bengui, statjai, aki hamar közönség kedvenc lett csupaszív játékával.De mindenki odatette magát igazából bárkit kiemelhetnék.
    A kupákról annyit hogy az idei szezonban inkább kupa eredményt akartam elérni és majd feljutni de másképp alakult.Tavaly a Francia Kupa negyeddöntője egy karnyújtásnyira volt idén azonban nagyon gyorsan a 9. körben kiestem egy osztállyal lejjebb szereplő Orléans ellen. A Liga Kupában egy kört mentem majd a Caen ejtett ki.
    A pénzügyek rendben vannak nem akarok elszállni bár a bennmaradás eléréshez költenem kell.A tavaly felépített stadiont idén bővítik és lassan fejlesztenem kell az ifiakadémiát is ( bár például Polo is saját nevelés). A végére még dobok egy képet a felszereltségről.
    Köszönöm szépen ha elolvastad!