Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy döntöttem nem bohóckodok hülye ligákban, inkább maradok Angliában, de hogy ne legyen olyan könnyû teljesen máshogy játszok mint eddig. A választott csapat már zseniális edzés és utánpótlással rendelkezik, de csak a harmadik ligában szerepel és ott is kiesõ jelölt.
Célok:
1. Minél rövidebb idõn belül elérni a premier ligát (3-4 szezon)
2. FA/Ligakupa gyõzelem
3. Európai szereplés elérés
4. Premier Liga gyõzelem
5. Utánpótlásból Rob Jones, Neil Lennon, Danny Murphy, Seth Johnson and Dean Ashton után újra válogatott játékost adni az utánpótlásból.
6. BL/EL gyõzelem
+1 Kizárólag Brit és utánpótlásból kikerült játékos épülhet be a csapatba.
A edzõ pedig nem más mint a Crewe ikonja aki válogatott szintig jutott a Creweból, csak sajnos egy komoly sérül miatt hamar vissza kellett vonulnia. Személy szerint Én nagyon kedveltem mint játékost.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A klub fél-profi,székhelye London Newham kerülete.A klubnak 135 évre visszanyúló történelme van,de ez idõ alatt semmilyen érdemleges eredményt nem tudtak felmutatni.Mindig alacsonyabb ligákban szerepeltek.A hosszú idõre visszanyúló múltból egyetlen említésre méltó adatot találtam.Õk voltak az elsõ brit klub, akik kitették a lábukat a szigetrõl.1890-ben a belga ligaválogatott vendégeként 7-0-ra nyertek.Emellett egyszer(1925)elérték az FA kupa 3.körét.A média jelenleg a 8.helyre várja a csapatot.General Information.
A stadion az Old Spotted Dog(ez tetszik),2000 férõhelyes,ebbõl 100 az ülõhely.A háttér basic,a youth facilities pedig poor.Facilities.A komplett keret egy kivétellel(Wilsmer)generált játékosokból áll,a legértékesebb játékos pedig Stamp.De a teljes csapat,Wilsmer kivételével,16-17 éves gyerekekbõl áll.De ez igaz az egész ligára,ilyen alacsony ligákhoz nincs megszerkesztve a valós adatbázis.
Betöltöttem a Brit-szigetek öt nemzetének összes ligáját,ami 24 liga,és 41000 játékos/staff.Nations.Emellett már a jövõre gondolva trükköztem az advanced setup segítségével.1,2.Ezekre majd késõbb (sok év múlva)nagy szükségem lesz.De akkor is csak EU országok lesznek betöltve, mert nem érdekel a work permit kabaré.
Rövid távú célom,hozni az egy év,egy osztály ugrást.A végsõ célom pedig a Premier League gyõzelem,és keresztbe tenni a nagy nevû szomszédoknak.(West Ham,Tottenham,Arsenal)A rövid távú céllal a League One-ig nem lehet gond.Ott már fontos lesz,hogy mire jutottam a háttér kiépítésével,és hogy állok anyagilag.De ennyire nem nézek elõre,mert optimális esetben is hat év,mire egyáltalán eljutok a 3.osztályig. Egyébként amikor tesztelés céljából lepörgettem egy szezont,a Clapton 3.lett,és alig maradt le a feljutást érõ elsõ helyrõl.Teszt.
Ezek lettek volna az elõzmények,az elsõ szezon végén majd jelentkezem.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Messze nem volt véletlen h gép a Valenciánál otthon meg idegenbe megvert ugyanúgy a belgákkal, ha õ úgy dönt te nem nyersz akkor nem is fogsz. Mind1 leszimulálom a válogatott meccseket és elég volt mára :D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Nagyszerûen kezdtük a tavaszt,és már 9 ponttal is vezettük a tabellát.Minden simának tûnt,de jött a fekete április.Kiestünk a BL-bõl(Bayern),a kupából(Mainz),és a bajnokságban is vészesen fogyott az elõnyünk.Az utolsó fordulóra már oda jutottunk, hogy ha a Frankfurt elleni idegenbeli meccset elveszítjük,akkor kiengedünk a kezünkbõl egy már megnyert bajnokságot.Kiszenvedtünk egy döntetlent,és végül ezzel az egy ponttal bajnokok lettünk.
Tavaszi meccsek.
Bundesliga.
Eléggé megtépázta az idegeimet az idény végére a sok formán kívüli ember,de amit akartam,meglett.Öt év alatt,a 3.Ligából indulva nyertünk két DFB kupát,és egy Bundesligát.Ezzel itt be is fejeztem a ténykedésemet.Hamarosan valami hosszabb távon is érdekes francia feladatot keresek magamnak.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Két érkezõ (eddig): Rafal Boguski (lengyel, 29, Wisla Kraków, csatár, 300.000 €), Valeri Qazaishvili (grúz, 20, Vitesse tartalékok, középsõ kp., kölcsönbe 0 €).
Két távozó (eddig): Fabrice Abriel (francia, 34, FC Socheaux, köz. kp., 235.000 €), F. Dao Castellana (francia, 19, Reggiana, kölcsönbe 0 €).
A vezetõség célja a kiesés elkerülése... Lett volna, ha nem módosítom egy középmezõnyös szereplésre. Így kaptam 1.200.000 €-t transzferekre.
Holnap rakok fel képeket, ha érdekel benneteket a karrier.:)
hH valaki, várt volna tõlem Falkirkrõl 2. éves beszámolót, akkor csalódást fogok okozni. Elkezdtem, de vertük a bajnokot simán helyzetük sem volt (2-0) megvertük a 2. helyezett csapatot is, nonszensz lett kicsit a játék az ellenfeleknek csak pár helyzetük van, ami nem lenne olyan nagy baj, de papírton mind sokkal jobb, mint én a 2,5 csillagos csatárom elintézi mindegyiket :) Azonkívûl a játékélmény nem túl jó szerintem, unalmasak a meccsek, egyáltalán nem élvezem õket. Visszatérek FM2013-hoz vagy Venezia esetleg más olasz csapat vagy Német 2.-3. osztály esetleg Dán bajnokság.
Dortmund-Arsenal
fm-ben is ott van :DD
Valencia elsõ szezon
Na egy kis szünet után Befejeztem a szezont:
Elképesztõ hullám völgyek és hegyek után beértünk a dobogó legalsó fokára. Mondjuk ez nagyban köszönhetõ a Real Contéval való vesszõfutásának, 352s felállással eszméletlenül szenvedtek. Utolsó 11 meccsükbõl csak 3t nyertek meg. EL kiesés hatalmas csalódás volt a hazai 2:0 után idegenben 2 piros lapos meccsen kiesni. Paco Alcácer 2. lett a góllövõ listán (22gól), Parejo meg 2. az assist listán (15db). Egyenlõre nem tudom h lesz e folytatása a karriernek. Na és akkor a képek:
Tabella, meccsek1, meccsek2, meccsek3
A 4 legjobb teljesítmény:
Arcácer, Feghouli, Parejo, Piatti