Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom

Úgy döntöttem nem bohóckodok hülye ligákban, inkább maradok Angliában, de hogy ne legyen olyan könnyû teljesen máshogy játszok mint eddig. A választott csapat már zseniális edzés és utánpótlással rendelkezik, de csak a harmadik ligában szerepel és ott is kiesõ jelölt.

Célok:
1. Minél rövidebb idõn belül elérni a premier ligát (3-4 szezon)
2. FA/Ligakupa gyõzelem
3. Európai szereplés elérés
4. Premier Liga gyõzelem
5. Utánpótlásból Rob Jones, Neil Lennon, Danny Murphy, Seth Johnson and Dean Ashton után újra válogatott játékost adni az utánpótlásból.
6. BL/EL gyõzelem
+1 Kizárólag Brit és utánpótlásból kikerült játékos épülhet be a csapatba.

A edzõ pedig nem más mint a Crewe ikonja aki válogatott szintig jutott a Creweból, csak sajnos egy komoly sérül miatt hamar vissza kellett vonulnia. Személy szerint Én nagyon kedveltem mint játékost.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Sok sikert!

Változtattam a tervemen,és úgy döntöttem,hogy mégis egy hosszú múltra visszatekintõ angol,alacsony osztályú klubot választok.A 10.ligában szerettem volna kezdeni,de ott a kiszemelt csapatoknál nem volt facilities,és nem akartam,hogy a gép generálja.Végül az Essex Senior League-ben (9.osztály)szereplõ Clapton FC.mellett döntöttem.A menedzser rögtön adta magát,régi nagy kedvencem,Eric"slowhand"Clapton megkezdi új pályafutását.
A klub fél-profi,székhelye London Newham kerülete.A klubnak 135 évre visszanyúló történelme van,de ez idõ alatt semmilyen érdemleges eredményt nem tudtak felmutatni.Mindig alacsonyabb ligákban szerepeltek.A hosszú idõre visszanyúló múltból egyetlen említésre méltó adatot találtam.Õk voltak az elsõ brit klub, akik kitették a lábukat a szigetrõl.1890-ben a belga ligaválogatott vendégeként 7-0-ra nyertek.Emellett egyszer(1925)elérték az FA kupa 3.körét.A média jelenleg a 8.helyre várja a csapatot.General Information.
A stadion az Old Spotted Dog(ez tetszik),2000 férõhelyes,ebbõl 100 az ülõhely.A háttér basic,a youth facilities pedig poor.Facilities.A komplett keret egy kivétellel(Wilsmer)generált játékosokból áll,a legértékesebb játékos pedig Stamp.De a teljes csapat,Wilsmer kivételével,16-17 éves gyerekekbõl áll.De ez igaz az egész ligára,ilyen alacsony ligákhoz nincs megszerkesztve a valós adatbázis.
Betöltöttem a Brit-szigetek öt nemzetének összes ligáját,ami 24 liga,és 41000 játékos/staff.Nations.Emellett már a jövõre gondolva trükköztem az advanced setup segítségével.1,2.Ezekre majd késõbb (sok év múlva)nagy szükségem lesz.De akkor is csak EU országok lesznek betöltve, mert nem érdekel a work permit kabaré.
Rövid távú célom,hozni az egy év,egy osztály ugrást.A végsõ célom pedig a Premier League gyõzelem,és keresztbe tenni a nagy nevû szomszédoknak.(West Ham,Tottenham,Arsenal)A rövid távú céllal a League One-ig nem lehet gond.Ott már fontos lesz,hogy mire jutottam a háttér kiépítésével,és hogy állok anyagilag.De ennyire nem nézek elõre,mert optimális esetben is hat év,mire egyáltalán eljutok a 3.osztályig. Egyébként amikor tesztelés céljából lepörgettem egy szezont,a Clapton 3.lett,és alig maradt le a feljutást érõ elsõ helyrõl.Teszt.
Ezek lettek volna az elõzmények,az elsõ szezon végén majd jelentkezem.
Darthmushroom
komolyan mondom megint csak azt vesszem észre, ha teljesen be van tanulva a taktika akkor fényévekkel szarabb a csapat mint mikor félig vagy 3/4ig van betanulva.

Alt+F9.
Volcanor
Igen, az AZ mindet behúzta. Tavaly a Feyenoord 9/9-et nyert, de ott azért nem volt ekkora a hátrány. A vicc az egészben, hogy a BL-ben meg a Zenit ellen idegenben 7-0-ra nyertünk.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Darthmushroom
8ból 8t nyert az elsõ vagy mi? 8 alatt a 12 soknak tûnik :D majd mikor felcsendül a kirúgás szele majd beindultok mint nálam volt a Valenciánál :D

Volcanor
Legutóbbi 2 meccsünk, amit nem nyertünk meg:
1, 2.

8 forduló után már 12 pont a hátrányom az elsõvel szemben.....

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Darthmushroom
hát érdekes ez a játék, beléptem pár meccsre a Lazio mentésbe. elmegyünk az utolsó helyen lévõ messze a legrosszabb formába lévõ Chievohoz.. természetesen 2 lövésbõl 1:0ra kikapunk (Genk feeling) elmentettem, de vissza mentem kíváncsiságból az elõzõ mentésemhez és újra elértem ehhez meccshez megint kikaptam 2:1re tõlük, 3 lövésük volt abból is egy 11s amivel nyertek. harmadjára meg kimentem egész meccses all attackon és kikaptam 2:0ra úgy h már a második percben 11st hibáztunk.
Messze nem volt véletlen h gép a Valenciánál otthon meg idegenbe megvert ugyanúgy a belgákkal, ha õ úgy dönt te nem nyersz akkor nem is fogsz. Mind1 leszimulálom a válogatott meccseket és elég volt mára :D

Lejátszottam a csapatommal a szezonnyitó 1. meccset az OL otthonában. Mindenki a Nice-t mondta esélytelenebbnek, de ami a meccsen történt, az fenomenális. Kezdeném a lövésekkel: 30 -17 a Lyon javára. Ospina, a kapusunk hihetetlenül védett. 78 percig 0-0, utána nem bírtuk a nyomást, Gomis 78. és 86. percben lõtt góljával 2-0 a Lyonnak... Aztán a 89. percben jött a Standard de Liège-tõl kölcsönvett 23 éves svéd Astrit Ajdarovic, 2-1. 90+2. perc, a 20 esztendõs Alexy Bosetti gyönyörûen eltekerte a Lyon kapusa mellett a labdát, 2-2. Az edzõjük, Rémi Garde pedig ideges volt nagyon.:D Ma ezt az egy meccset játszottam, igazából erre is alig volt idõm... Két további érkezõ a csapatnál: Ajdarovic, és a 19 éves albán Mergim Fejzullahu a Düsseldorf II-bõl, õ is kölcsöbe. 2015-ig van szerzõdése, a Nice tartalékoknál fogom játszatni, direkt oda igazoltam. Ha bevális, megveszem, azt hiszem 1.000 € sem volt az értéke.:) Egyébként egy kérdés: biztos kérdezték már, csak nem találom. Legegyszerûbb módja a kép mentésének amit fel akarok tölteni, mi? Elõre is köszi!:)
Darthmushroom
inkább afrikai országokat, azok könnyebben eljönnek mint a dél amcsik, de a szomszédos országokban igazad van.

bakkerman
szomszédos országokat,esetleg valamelyik dél amerikait

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Just B
Sziasztok :) Fm 11-ben mely ligákat érdemes betölteni a Mennyei Bajnokság mellé ? Kedvet kaptam a magyar ligához Korbin mester által

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Darthmushroom
Valencia mentésem ott állt a VB elõtt elmentettem, és visszavonulva hozzáadtam egy új edzõt, mivel még nem voltam ideibe VB-n. Nagy meglepetésemre Angliánál eszméletlenül mûködött a Valenciánál csinált taktikám és szinte tükör simán végig meneteltünk a mezõnyön. Meccsek: Anglia 2:0 Uruguay, Anglia 7:2 Costa Rica, Anglia 3:0 Burkina Faso, Anglia 5:2 Oroszország, Anglia 1:0 Brazília, Anglia 2:0 Németország és a döntõ 3:1 Belgium ellen.

Darthmushroom
Gratu!! karrier ajánlónak meg: RC Strasbourg tavaly küzdötték vissza magukat a 3. vonalba, eszméletlen hova süllyedtek :D

Stuttgarter Kickers 2017-2018.

Nagyszerûen kezdtük a tavaszt,és már 9 ponttal is vezettük a tabellát.Minden simának tûnt,de jött a fekete április.Kiestünk a BL-bõl(Bayern),a kupából(Mainz),és a bajnokságban is vészesen fogyott az elõnyünk.Az utolsó fordulóra már oda jutottunk, hogy ha a Frankfurt elleni idegenbeli meccset elveszítjük,akkor kiengedünk a kezünkbõl egy már megnyert bajnokságot.Kiszenvedtünk egy döntetlent,és végül ezzel az egy ponttal bajnokok lettünk.
Tavaszi meccsek.
Bundesliga.
Eléggé megtépázta az idegeimet az idény végére a sok formán kívüli ember,de amit akartam,meglett.Öt év alatt,a 3.Ligából indulva nyertünk két DFB kupát,és egy Bundesligát.Ezzel itt be is fejeztem a ténykedésemet.Hamarosan valami hosszabb távon is érdekes francia feladatot keresek magamnak.
zyndar
Egy kollegám mutatta ezt a fanya kis VIDEÓELEMZÉST, fogyasszátok egészséggel, hátha találtok benne hasznos infókat.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

LasDen
Amíg nem csinálsz semmi rosszat, addig welcome

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Köszi a tippet:D igen, így átláthatóbb:)
Darthmushroom
jobb szélén van a hozzászóllásnál van válasz gomb, azt használd és átláthatóbb h kinek írsz/válaszol. (tudom most 2n vagyunk itt)

Igazából nem az elsõ évben gondoltam, az tényleg lehetetlen lenne:D mondjuk 4-5 éven belül, az meglehet viszont:)
Darthmushroom
elsõ évbe EL gyõzelem kicsit merész cél :D

Köszönöm, és igyekezni fogok, a Nice-szel minimum egy EL-gyõzelmet el szeretnék érni, aztán határ a csillagos ég!:)
Darthmushroom
Üdv a fórumon, és sok sikert a karrierben.

Sziasztok! Új vagyok a fórumon, de már régóta FM-ezek. Én is leírom a saját karrier beszámolómat, ha érdekel titeket. Az O.G.C. Nice csapatát választottam, személyes kötõdés egyelõre nincs. A csapat tavaly a 4. (2012/2013) lett a Ligue 1-ban, és az EL-Play-Off körében fog pályára lépni velem. Jelenleg augusztus eleje van, most kezdtem a karriert, eddig felkészülési meccsek voltak (5/5).
Két érkezõ (eddig): Rafal Boguski (lengyel, 29, Wisla Kraków, csatár, 300.000 €), Valeri Qazaishvili (grúz, 20, Vitesse tartalékok, középsõ kp., kölcsönbe 0 €).
Két távozó (eddig): Fabrice Abriel (francia, 34, FC Socheaux, köz. kp., 235.000 €), F. Dao Castellana (francia, 19, Reggiana, kölcsönbe 0 €).
A vezetõség célja a kiesés elkerülése... Lett volna, ha nem módosítom egy középmezõnyös szereplésre. Így kaptam 1.200.000 €-t transzferekre.
Holnap rakok fel képeket, ha érdekel benneteket a karrier.:)
Darthmushroom
lol a két nagy rivális egyszerre esett ki

nálam kiestek 23 pontjuk lett, ha nincs pontlevonás akkor osztályozó lett volna, mert Hibs-nek 37 pontja lett (õk is kiestek :) )

hH valaki, várt volna tõlem Falkirkrõl 2. éves beszámolót, akkor csalódást fogok okozni. Elkezdtem, de vertük a bajnokot simán helyzetük sem volt (2-0) megvertük a 2. helyezett csapatot is, nonszensz lett kicsit a játék az ellenfeleknek csak pár helyzetük van, ami nem lenne olyan nagy baj, de papírton mind sokkal jobb, mint én a 2,5 csillagos csatárom elintézi mindegyiket :) Azonkívûl a játékélmény nem túl jó szerintem, unalmasak a meccsek, egyáltalán nem élvezem õket. Visszatérek FM2013-hoz vagy Venezia esetleg más olasz csapat vagy Német 2.-3. osztály esetleg Dán bajnokság.
Darthmushroom
egy szezont nyomtam le idén Skóciában akkor nálam bent maradtak viszonylag simán a pont levonás ellenére.

skacok, valaki próbált már a Hearts-el bentmaradni az elsõ évben?!
bakkerman
de még benne is lehet majd! :DD

Darthmushroom
régebbi fmekbe Orbán Viktor is benne volt 40+ évesen :D

bakkerman
a 21 éves Jonas Hofman Blaszczykowski helyére került be a kezdõcsapatba,elsõ BL meccsén egymaga leszopatott egy angol középcsapatot :) 3 gól,egy gólpassz,mindezt 83 perces emberhátrányban :)
Dortmund-Arsenal

bakkerman
Ludogoretsben nyomja Platini reinkarnációja :DDD
fm-ben is ott van :DD

Darthmushroom
az Nekem is jobban bejött, ez a bajnokság nekem irtó fura. Itt szinte nincsenek védelmek, ugyebár mi is játszottunk 2:8t de voltak itt 7:3 meg hasonló meccsek is. Arról nem is beszélve milyen körbe verések vannak, ilyet teljesítménnyel örülhettem volna egy 6. helynek nemhogy dobogónak. Szóval ezért se döntöttem még el h folytatom e.

bakkerman
uhh,szép dolgok ezek :D

Közben az ötödik körben megszereztem az elsõ PRL gyõzelmet, és egyúttal újra rájöttem hogy az egyszerûség milyen szép. Egész eddig 4-2-3-1-ben nyomtam három tkp-al. két iksz két csúnya zakó. Mondom ráállok klasszik 4-4-2 standardre és tessék 3-0 a west ham ellen.
Darthmushroom
Anchelotit elküldték a bl kiesés után és mint írtam Conte lett az edzõ, de nagyon szenvedtek vele, de am a Barca meg bl csoportkörbe esett ki és végül EL döntõt vesztett.

bakkerman
Real 5.,istenem de szép látni,még így egy játékban is :DD Ki az edzõ ott?

Közben megnéztem nagyítva a Sociedad a második az kemény :D
Grat, az elsõ kettõt nehéz lehet megelõzni. Azért az angol karriered jobban tetszett :D
Darthmushroom

Valencia elsõ szezon

Na egy kis szünet után Befejeztem a szezont:
Elképesztõ hullám völgyek és hegyek után beértünk a dobogó legalsó fokára. Mondjuk ez nagyban köszönhetõ a Real Contéval való vesszõfutásának, 352s felállással eszméletlenül szenvedtek. Utolsó 11 meccsükbõl csak 3t nyertek meg. EL kiesés hatalmas csalódás volt a hazai 2:0 után idegenben 2 piros lapos meccsen kiesni. Paco Alcácer 2. lett a góllövõ listán (22gól), Parejo meg 2. az assist listán (15db). Egyenlõre nem tudom h lesz e folytatása a karriernek. Na és akkor a képek:
Tabella, meccsek1, meccsek2, meccsek3
A 4 legjobb teljesítmény:
Arcácer, Feghouli, Parejo, Piatti

már el is felejtettem milyen érzés 7 cserével játszani home grown megkötés nélkül. PRL én így szeretlek
Darthmushroom
két meccs óta nem kaptam gólt, elmegyünk az Osasunához kapunk 4t :D természetesen csak 3szor bírtunk egyenlíteni. Matyit 4,4s teljesítménynél cseréltem le :D

mennyei :D
bakkerman
ClownLeague

Darthmushroom
32 forduló után dobogón vagyok úgy h a bordó meccs után még 2 bajnokit is vesztettem zsinórban. ez milyen bajnokság? :O Madridtól már Carlot is elzavarták annyira nem jönnek az eredmények, a Barca meg már bajnok.

Darthmushroom
szeretnék átadni a csapatnak egy büdös nagy gratulációt...még kettõs emberhátrányba is simán továbbmehetünk volna...de hát ajtó ablaknál se kell eltalálni a kaput. most már azért is remélem h nem hosszabbítanak velem és kezdhetek új karriert.

bakkerman
granada 3.,atletico 12.,na én ezekkel nem tudok mit kezdeni :DDDD

Darthmushroom
Febr. végi tabella. A rossz kezdés ellenére nagyon jól állunk. A bekapott gólok száma nagyon sok, de hát pl. a barca két meccsen 7t rúgott nekünk. A spanyol kupába is õk állítottak meg minket a legjobb 8 között kettõs gyõzelemmel: 3:1,2:0. Az EL-ben itthon 2:0ra vertük a Bordót szóval bizakodó vagyok a továbbjutást illentõen.

bakkerman
jó olvasni ezeket a terjedelmes beszámolókat,gratula!