A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Pettersson #96698 megcsömörlöttem most kicsit a játéktól... a Kölnnel játszok, vagyis játszottam - ezt még nem tudom pontosan -, és a felkészülési meccsek nagyon jó játékot, gyengébb csapatok ellen ugyan, de elég zárt védelmet 4-5-6 rúgott gólokat hoztak... erre elkezdődik a bajnokság, Berlinben, az Union ellen, 20. másodperc, vezet az Union, erre mi hibázunk két ziccert, ők lőnek egy lesgólt, majd jön a 2. gól... nagy nehezen talpra állunk, sőt! a vezetést is megszerezzük, erre egy aláhulló labdára a középhátvédem nem ugrik, vagyis rohan előre és áthull a feje felett, az Union támadói meg le kettő egyezik Hornt....
az Ingolstadt ellen lövünk vagy 25-ször kapura, kapufa, felé, mellé, alá... 3 támadásból 3 ziccert kialakítanak Hajnalék 0-2... és egyszerűen szörnyű, bármilyen eurómilliós védőm van, elnézik a beadásokat, ellépnek a hosszúindítás elől, ha agresszívra állítom a szerelést, akkor meccsenként 5 sárga, és 3 meccsenként meccsdöntő szituban 1 tizenegyes az ellenfélnek, 90 és 100 % közötti szerelési mutató és 5 helyzetből 2 gól...
valamit mondjatok, hogy hol kezdjem, mert imádom ezt a játékot, de ma legszívesebben az ablakon dobtam volna ki a gépet. :/