A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #96693 Én biztos,hogy az átlagnál jobban spórolok,de azért tisztességesen megfizetem a játékosaimat.Viszont a pofátlan igényeket nem tűröm,és aki ilyennel áll elő,az máris a hirdetőtáblán találja magát.Jelenleg a Rennais-nél a legnagyobb fizetésű játékosom 80K€-t keres hetente.Tavasszal több emberrel is gond nélkül hosszabbítottam,és ha továbbra is ilyen ütemben javulnak az anyagi lehetőségeink,akkor még ennél is többet fognak keresni.De amíg itt vagyok,senki nem kap 130k,meg ilyen agyament béreket.Ez nem a Man.City,és nem is a PSG.
A megkörnyékezett játékosaim sem sírtak,mikor visszautasítottam az érdeklődőket.Itt mindenki elégedett,mert nincs mellőzött emberem.A 22-es keret minden játékosa folyamatosan játszik.Tudom,hogy lesz majd 1-2 ember,aki le akar lépni,mert nagy lesz a csábítás.Ők mehetnek,és hozok helyettük 20 éves világklasszisokat,akik kapnak 60-70k fizetést 5 évre,és ezzel el is van intézve a dolog.Olyan embert meg soha nem igazolok,aki a legmagasabb kereső záradékot akarja magának.Ilyen szerződésű játékos nálam soha nincsen.20 éven felüli sem kap "yearly wage rise"záradékot.Inkább adok neki más formában plusz juttatást.
Vasmarokkal fogom a béreket,mert minden fillérért megdolgozok.Most évi 50M megy el a bérekre,ami közel a duplája annak,mint két éve,mikor idejöttem.Ezt nekem köszönhetik és meg is érdemlik,de mindennek van határa.Nem engedek a zsarolásnak,mert továbbra sincs pótolhatatlan ember a játékban.
Annak viszont örültem(mert nekem is van szívem),hogy a két öreg elfogadta az új 1 éves szerződést,ami csökkentett fizetéssel,és tartalék státusszal jár.Costil,de főleg Pajot már keveset fog játszani.Utóbbi kapott érte cserébe egy királyi meccspénzt.Azért remélem,hogy szezon végén visszavonul,mert nem kockáztatom az eredményeket egy élő legenda kedvéért sem.