A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ha őszinte akarok lenni, nálam sem lehet annyira meggazdagodni! :)
Nálam a legtöbbet kereső ember 300.000 fontot keres havonta, igaz ebből 3 játékosom is van (Masson, Andrews és Garcia kapus). De ők megérdemlik teljes mértékben! Esetükben hajlandó lennék az emelésre is, de pszt, meg ne hallják! :D
Rekorder volt ebben a kategóriában Pablo Sarabia, akinél figyelmetlen voltam, és olyan szerződést kötöttem vele, hogy a kereset mindig a legtöbbet keresőhöz igazodott. Így elértem, hogy hosszú évek alatt Sarabia lett a legjobban kereső játékosom havi 400.000 fonttal. Nekem ez nem tetszett, mert 30 felé közeledve a spanyol már kiszorult a kezdőcsapatból, és luxusnak tartok ennyit fizetni egy cserejátékosnak! Hiába kínáltam neki új szerződést, nem volt hajlandó aláírni ennél kevesebbért, így a szerződése lejárta előtt elpasszoltam az Aston Villának, ahol havi 325.000-t keres. Megérte neki? Ennyiért itt is játszhatott volna, de makacskodott.
Érdekes, hogy ezzel az "alulfizetett" állománnyal is kétszeres bajnok és kétszeres ezüstérmes vagyok, évek óta a bajnoki címért küzdök, más csapatoknál nem ritka az 500.000-s havi fizetés sem, erre a középmezőnyben tengődnek évek óta (pl. West Ham, Aston Villa)!
Mi számít akkor?