A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Magyarországon is meg lehet tollasodni,ha valaki tudja,mit csinál.Már milliárd fölött volt a klub értéke,mikor abbahagytam a karriert.Relatíve sok pénzt csak a magyar tehetségekért zsaroltak ki belőlem.Volt belőlük jó néhány,a 95-ös youth rating miatt.Eladásból meg volt olyan év,hogy 150M-t is beszedtem,de a 80-100M teljesen normálisnak számított.A 15 év alatt 30M-t fizettem összesen játékosért,és 1 milliárdért adtam el.Ez átlagosan úgy évi 70M bevétel.Pedig 2014 nyarán még hogy örültem,amikor a Loki 650k-t adott Radóért.Aggódtam is az elején,mert sokáig nem nőttek a játékosok értékei.Később meg két játékosom is 50M fölött kelt el,az egyik 2023-ban,a másik 2025-ben.
    De nagyon figyeltem a bérekre is.A végén is csak öt játékosom volt,aki 100k fölött keresett.Az a kettő pedig,aki 150k fölé jutott,csak azért nem került a piacra,mert magyarok voltak.Ha külföldiek,már régen eladtam volna őket.Tíz afrikai bajnokság is be volt töltve,volt egy csomó néger scoutom,kiapadhatatlan volt az utánpótlás.

A 15-ben a magyar karrierben annyit változtatok majd,hogy kiveszem Afrikát az Európai Uniósok közül,amit mindig is hülyeségnek tartottam.Helyette beállítom az All nations in Europe-t.Érdekes lesz,mert nem tudok majd 400k-ért wonderkidet hozni.