A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #96667 Igen,vagy az FMRTE.De ligastruktúrát semmivel nem lehet utólag szerkeszteni.
Az FMRTE képes volt a pénzdíjakat növelni,de mióta fizetős lett nem használtam.Ha nem visszafelé fejlődött,akkor most is meg lehet vele csinálni.Ugyanúgy lehetett állítani az ország gazdaságát(economic factor),és a labdarúgó szövetség pénzügyi erejét(FA financial power),mint az fm editorral.Amikor én az editorral a Haladásnál 15-re állítottam,2028-ban az NB1 győztese 1,4M-t kapott a kezdeti 450k helyett.Nem nagy dolog 15 év alatt.Két győztes BL meccs akkor is többet ért,mint amit itthon egy egész év alatt össze lehetett szedni.Ebből a szempontból nem is érdemes vele foglalkozni.
Ahol inkább hatása lehet,azok a szponzorok.Egy erős gazdaságú országban gazdagabbak a támogatók is.De erre megint csak saját tapasztalatból mondhatom,hogy 2028-ban volt 12 szponzorom,amiből 10 nem érte el az 1M-t sem.Az a kettő,ami viszont számított,azt mindenféle állítgatás nélkül is elértem volna.Az egyik a "Main kit sponsorship",ami 12M volt.A másik pedig a "Continental competitiion sponsorship",ami 5,2M-t hozott.De egy többszörös BL győztes klubnál ezek nevetséges pénzek.Amiből gazdaggá tettem a klubot,azok elsősorban az eladások voltak.De még reklámból is többet kerestem egy szezonban,mint amit itthon egy évtized alatt összesen kaptam.
Szóval szerintem a pénzdíjak növelése nem sokat ér.Kereskedni kell a játékosokkal,az a megoldás.