A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Stade Rennais 2022-2023.(2.szezon)

Nem nagyon haladok,valahogy nincs hangulatom mostanában a játékhoz.Azért csak elvánszorogtam a félidőhöz.
    Most valamivel több lett a TV pénz mint tavaly volt,16M.A szezon előtti 1,2M-s átigazolási keretet néhány játékos eladásával sikerült feltornásznom 15M-ra.Emeltem a tétet is,az eddigi BL helyezés célkitűzést a bajnoki címért való harcra változtattam.A főnök is adott egy kis plusz pénzt,így jelenleg 22M a transfer budget.
    A bajnokságban,ahogy az várható volt,a PSG a nagy rivális.Már majdnem annyi pontot veszítettek mint tavaly az egész szezonban,de még így is előttünk vannak.Illúzióim nincsenek,pillanatnyilag jobbak nálunk.De ha tovább botladoznak,ott kell lennünk,hátha sikerül kihasználni.
    A BL csoportból simán jutottunk tovább,az utolsó meccsen elvertük a Man.City-t is,így csoportelsők lettünk.A következő ellenfél a Real Madrid lesz.
    A Liga kupából azonnal kiestünk,ahogy megkezdődött.A címvédésnek annyi,de idén ez már nem érdekelt,vannak fontosabb feladatok is.Azért a tisztesség kedvéért ordítoztam a srácokkal egy keveset,mert mégis csak itthon égettük magunkat,a szurkolóink előtt.
    Meccsek.
    Tabella.
    BL csoport.
    Még az ősszel elértem az 500 meccset a karrieremben.Néhány évet még mindenképpen maradok itt,de nem ez lesz az utolsó állomásom.Előfordulhat hogy innen hazamegyek,és magyar klubnál fejezem be a pályafutásom.Az NB1+NB2 még mindig csak view only módban van,bár eddig nem nagyon nézegettem.Mindenesetre elég érdekes dolgok történtek kis hazánkban az elmúlt évtizedben.
    NB1.
    NB2.
    NB1 Past Winners.
    A Honvéd az ötödik,a Fradi a negyedik évet tölti az NB2-ben,de az Újpest és a Vidi is kész katasztrófa.Szeretett csapatomról már nem is beszélek.
    Innen folytatom,ha sikerül leküzdenem a motivációs gondjaimat.