A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    SC.Internacional. Első szezon.

A 11.fordulótól a 37.-ig vezettük a tabellát,de csak sikerült elrontani a hajrát. Drágán megfizettünk az utolsó előtti fordulóban a Vasco elleni zakóért.A végén pontegyenlőség,a gólkülönbség is egyenlő,de hiába a több rúgott gól a javunkra,a több győzelem számított.Így a Corinthians lett a bajnok,hagytuk kiénekelni a sajtot a szánkból.A főnök elégedett,megvan a Libertadores Kupa indulás,de én eléggé magam alatt vagyok,hogy így elszúrtuk a végét.

A Copa do Brasil azért a miénk lett,a döntőben oda-vissza elvertük a friss bajnokot.Ez elég nagy dolog,mert 1992 óta nem nyert brazil kupát a Colorado(ez a klub beceneve).
    Meccsek,
    Tabella.
    Brazil Kupa meccsek.
    A kereten nem variálok,mert nagyon erős.Egy 30 éves CM megy csak,a helyére meg beépítek egy nála már most sokkal jobb 20 éves srácot.Nincs szükségem új emberre,mert minden posztra jut egy kiemelkedő fiatal tehetség.Olyan ifiket generál ide a gép,hogy a 15 évesekkel hülyére verném az NB1-et.Persze ez nem az NB1,és van még egy tucat másik klub,ahol szintén tolongnak a klasszis ifik.

Az anyagiakkal nem kell foglalkoznom,mert iszonyat sok itt a lóvé.Nem gondoltam volna,hogy Brazíliában ilyen sok pénzes klub van.Még egyéni TV szerződése is van a klubnak,ami évi 24M,+14M club membership.Nem mellékesen én is kerestem 60M-t azzal,hogy eladtam a keret több mint felét.Kaptam is 47M-t igazolni,de úgysem költök el belőle semmit.A bérkeret 816k lesz,ebből most használok 481k-t.
    Finances.
    Club finances.
    Az új szezonra az elvárás felém a döntő a brazil kupában és a Libertadores kupában is.A bajnokságot pedig meg kell nyernem.Meg ha lesz az állami Gaucho bajnokság,akkor azt is be kell húzni.Tavaly ez valamiért elmaradt,még nem tudom,hogy idén lesz-e.

Az elvárt direkt passzos játékot pedig átbeszéltem a főnökkel,mert idegesített,hogy állandóan cseszegettek miatta.Nem állíthatok be a védőknek is rizikós passzokat,mert akkora pofonokat kapunk mint egy ház.Megegyeztünk,ezt ezután nem veszik figyelembe.Egyébként sem kértem semmit,mert ez egy Dél-Amerikai giga klub,minden rendben van itt.Az edzésen is alig kellett finomítanom,3,5-4 csillagos volt minden kategóriában.Világszínvonalú háttér,jó edzők,klasszis ifik,pénz dögivel,megvan itt minden.Most már csak a nagy eredmények hiányoznak.Ez lesz a következő szezonra a feladatom.
    És végül a csapat magja,hogy mégis milyen játékerőt képvisel ez a klub.
    César.
    Gomez.
    Fagundez.
    Ronaldo.
    Evandro.
    Victor.
    Lauder.
    Robert.
    Coulibaly.
    Leandro.
    És a többi sem sokkal gyengébb náluk.Nem hiszem,hogy sok bajnokság van a világon,ahol nem a bajnoki címért harcolnánk.És ahogy a fiatalok fejlődnek,mindig jobbak leszünk.