A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #96369 Megértelek,de én erre nem lennék képes.A Haladásnál már az első év végén eladtam Radót a Debrecennek,pedig a legjobb játékosom volt(kellett a pénz).A legtovább Németh Márió húzta,de 2016-ban már neki sem volt kegyelem.
Azért figyelemmel kísértem a pályafutásukat,és elégedett voltam velük a távolból is.Németh a Petrolul Ploiesti-hez került,és stabil kezdő volt.Többször megjárta az EL-t is,és még a Román Liga legjobb középpályása is volt egyszer.Aztán 24 évesen hülyeséget csinált,mert a Wolves-hez igazolt.A Championship-ben jól megállta a helyét,de amikor feljutottak,a PL már sok volt neki.
Radó pedig nagyszerű pályát futott be.Legenda,és csapatkapitány lett a Dinamo Zagreb-nél.Zsinórban nyerték a bajnokságokat,állandó BL csoportkörösek voltak.
Németh Márió.
Radó.
Radó karrier.
Szombathelyiként,és Haladás szurkolóként annyi szentimentalizmust engedtem meg magamnak,hogy figyeltem mire viszik.De nálam nem volt helyük,mert fényévekkel előbbre tartottam.Majd a stadionban szurkolok nekik,a játék más tészta.Addig vagyok lojális valakihez,amíg nem lóg ki a csapatból.Fejlődést akarok látni,nekem erről szól a játék.De elfogadom az érzelmi döntéseket,nincs ezzel semmi gond.