A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
u19-ben mennyire fejlődnek a játékosok?
most megint van egy ilyen heppem, hogy öregitenem kell a csapatot kicsit.
19 évesig u19-ben, aztán 1-2 év a második csapatban, an ztán 1-2 év kölcsönben és 23-24 évesen akarnám bedobni őket a nagycsapatba, legyenek bármilyen tehetségesek is (a sok generált afrikai, dél-amerikai miatt tehetségből nincs hiány, csak jó lenne ha lenne néhány meccs a lábukban)
közben a 7 éve alapember Adorján g.ciskedik velem. Eddig akármikor befenyitettem hogy hosszabbitson mert kivágom mindig mondta hogy nem akar elmenni és igéri hogy hosszabbit. Na igy ment el 1,5 szezon, már 3x-os fizut ajánlottam neki, max aláirási és ügynöki pénzt és alkudozni se volt hajlandó. Most mondtam neki h átadóra teszem hogy lássunk vmi pénzt is belőle mert szezon végén lejárna a szerződése, ő meg lazán mondta h jó, nyugodtan. nyasgem... -.-
végre sikerült megállni hogy ne variáljam a keretet, ugyanaz a csapat mint tavaly, remélhetőleg jobb eredményt sikerül elérni. Meglett volna veretlenül a bajnokság valószinűleg de a végén rábiztam az asszisztensre, ő meg sikeresen összehozott 1 vereséget egy középcsapat ellen.
EL-ben csoportkör után egyből bukó volt, de most már azt hiszem egyből megyek BL-be annyira feljavitottam a bajnokságot (vagy talán 1 meccs kell a csoportkörhöz)