A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #96271 Changchun Yatai - 2015.
Ez volt a 3.szezon,és az első,amivel maradéktalanul elégedett vagyok.Nem csak az eredményekkel,de a játékunk is sokat fejlődött.Sajnos Eninho 34 évesen visszavonult,de még utoljára felállított egy 8.10-es átlag rekordot.21 bajnokin rúgott 8 gólt,és kiosztott 24 gólpasszt.Hugo Viana,akivel rotációban játszott,szintén nagyon jól játszott,de a brazil zseni kulcspasszaira ő úgy látszik nem képes.30 meccsen 9 gólig,és 10 gólpasszig jutott,de ő inkább a BL-ben játszott.
A bajnokságot három fordulóval a vége előtt nyertük meg,most nem kellett idegeskednem a végéig.Egy góllal megdöntöttük a Shandong tavalyi 89-es gólrekordját is.A szögleteknél is végre fordult a kocka,12-t lőttünk(fejeltünk),és csak 4-et kaptunk.
Meccsek.
Tabella.
A kínai kupa idén is az asszisztens feladata volt,most már a döntőt is rábíztam,és meg is csinálta.
FA Kupa.
A BL címet is megvédtük,de most már tudom,hogy ez nem akkora szám,mint korábban gondoltam.Nem véletlenül 3 csillagos a reputációja.A rivális Guanzhou ellen azért közel voltunk a kieséshez.A hazai 5-1 után idegenben már a 22.percben 0-3-ra égtünk.Azonnal le is hoztam a két,pocsék napot kifogó védőmet,és felhúztam a betonfalat.A szünetben meg olyan ordítozást rendeztem,hogy végül összeszedték magukat,és nagy nehezen kibekkeltük a végéig,a 0-3 elég volt.Ez volt az egyetlen meccs a szezonban,amivel elégedetlen voltam.Az elődöntőben a Katari Al-Sadd sem volt egyszerű,a hazai 2-0 után a visszavágón Raúl hamar gólt rúgott,de sikerült egyenlíteni,ezzel a döntő meg is volt.Ott az iráni Persepolis ellen már simán myertünk 2-0-ra.
BL meccsek.
Hátra volt még a klub vb,de most nem volt olyan szerencsénk a sorsolással,mint tavaly,a Benfica ellen nem volt esélyünk.De a bronzmeccsen a Boca ellen már igen jól játszottunk,és lehoztuk döntetlenre.Végül 20-19-re nyertük a 11-es párbajt.
Klub VB.
Az átlagos osztályzatok alapján a három legjobb játékosom:
Hugo Viana.
Rafael Coelho.
Xu Dongyang.
Eninho-t most nem számoltam ide,mert közben visszavonult,de igazából ő volt a szezon legjobb játékosa.
A klub értéke most már 30M,amivel csak a Guanghzou van előttünk,a hátterünk pedig pedig kiemelkedő.Finances,és a Facilities.Nagyon komoly pénzt kaptam igazolásra,de csak egy koreai jobbhátvédért fizettem,3,9M-t.Geun-Pyo.És még jött ingyen Bressan és Ben Khalifa.Ezzel a négy légiósom meg is van.A svájci ugyan kicsit sokat keres,de nem izgat.Vannak itt klubok,ahol 100-150k-t is keresnek emberek.Vágner Love a Shandong-nál a rekorder,heti 200k fizetéssel.Én is adhatnék 160k-t egy embernek,de annyit nem érdemel senki.A 31 éves Sneijder is simán aláírt volna 130k fizetésért,de inkább nem kellett.Most meg érdekes módon a Man.City-vel tárgyal.Itt király lett volna,de ott nem sok sót eszik meg.Fizikailag nincs a topon.
Mivel itt úgy érzem elértem a maximumot,lassan elgondolkodom,hogyan,merre tovább.Most már világklasszis a reputációm,de még élvezem itt a munkát,nem akarok mindenáron lelépni.Idén tehát még mindenképpen maradok,utána pedig betöltöm a mexikói,argentin,brazil ligákat,és döntök.Egyenlőre csak szeretném megismételni ezt a szuper szezont.