Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Színmagyar csapattal a bl döntõbe jutni az nem nagy kihívás, hanem lehetetlen 😊 Kivéve persze, ha állítasz a youth rating-en.

Egyébként ha a játékosaid értéke 2m, az nem jelenti azt, hogy max annyiért tudod õket eladni. Ha ügyes vagy, jöhet a többszöröse is. Pl a 28 éves, kiöregedõ csatáromat az 5. szezonban 4,5m-ért adtam el, az értéke 900k volt.

De ahogy meg is beszéltük, azért 3-4-5 évnyi nagy-nagy siker után, mikor már mindened ki van maxolva, amit csak fejleszteni lehet, a játékosaid éréke is nagyon szépen meg fog nõni.

CSAK a Fradi

De ahogy Zavbal írja, úgy ez csak formailag tûnik kellemetlennek, holott Korbin válasza szerint elég komoly probléma, hogy a legértékesebb játékosaidnak sem megy 2M fölé az értéke. Annak a játéknak tervezek neki menni, amit már korábban is gondoltam, csak magyar játékosokat igazolok, illetve olyanokat, akiknek esélye lesz kb. 25 éves korától a válogatottba játszani (8 év a honosítás, tehát ehhez legkésõbb 17-18 éves korában el kell hoznom a játékost, de persze az a jó, ha minél hamarabb, így elvileg kevesebb esély van rá, hogy meghívót kap máshonnan), amint bekerülne egy másik válogatottba, adnám is el, és zavaró, ha max 2M-t kapnék érte, fõleg, hogy eredményesség révén ebbõl kiszabadulni elég nehéz lenne, egy színmagyar csapattal BL elõdöntõbe jutni nagy kihívásnak tûnik. Korbin te végül állítottál a youth ratingen?
Barnabyka
Szép, gratula! Citynek, hogy sikerült kikerülnie a top klubok listájáról?😄

Zsinórban 3 BL döntõ, mutatja a kezed munkáját!
Gratulálok!
Haladás FC.2020-2021.

Itthon tartjuk a szokott formánkat,most már csak tényleg arra leszek kíváncsi,hogy mikor lesz meg a 100%-os bajnokság.NB1.Szerencsétlen Fradi már másodszor esett ki.
A BL jól kezdõdött,a csoportból simán jutottunk tovább.A negyeddöntõben bosszút álltunk a Chelsea-n a tavalyi döntõ miatt,és az Atlético Madrid sem okozott problémát. A döntõben jöhetett a Man Utd,de ott megint csak veszítettünk.Csoport,meccsek,és a döntõ.Egy BL döntõ nyilván nem lehet rossz teljesítmény,de kettõt veszíteni egymás után,eléggé nehezemre esik megemészteni.Ennek tehát következményei lesznek a keretben is.A játékosaim értéke újra csak nõtt.Azuka,Pavlov,Myazin és a kapus Gürler távozni fog.Ennek a négy embernek az összértéke 100M fölött van,tehát a tavalyi 65M után idén ismét egy vagyonnal leszünk gazdagabbak.Nem mintha bármiféle anyagi gondjaink lennének.Finances.Tisztán látszik a tavaly júliusi hatalmas növekedés,ami a drasztikus player value emelkedés,a modernizált stadion,és a transzfer bevételek következménye.Ehhez most megint hozzápakolok újabb 100+ M-t.Így állunk most:Facilities.General imformation.Ennek az összegnek a háromnegyedét a játékosaim értéke,és az épületek jelentik,de ha akarnám,közel 175M-t is mozgósíthatnék,amit persze nem fogok.Myazin helyére jön egy 19 éves argentin csatár 6,5M-ért,és még egy 22 éves magyar CM 4,9M-ért az Újpesttõl.Az argentin majd kiderül mennyire állja meg a helyét,a magyar fiú meg szívügyem,és lépnem kellett,mert komoly külföldi kérõi voltak.(Myazin egyébként világklasszis csatár,de már nem elõször fordult elõ,hogy fontos meccsen minõsíthetetlen játékot produkált,tehát menni fog.Nem mellékesen a legjobban keresõ kulcsjátékos,és az ilyenektõl alapból sem tûröm el,hogy alibizzenek,pláne nem a szezon legfontosabb meccsén.)Ezek tehát a számottevõ kiadások.Újabb fiatalok persze bármikor jöhetnek,és jönni is fognak,de ilyen volumenû üzlet már nem lesz.A többit megoldom házon belül.
Komoly pénzeket kerestünk továbbá reklámokból,és a téli Kínai túrából is.Jövõre újra az Államokba megyünk,mert a New England Revolution már hozzánk tartozik.800k-t kapnak évente,mi pedig milliókatt az eladott mezek után.Ráadásul egész jó játékosokat találunk már arrafelé is.Már két nagy tehetséget hoztam Amerikából is,de azért a fõ piac marad Afrika.Az utóbbi két évben már nem is találkoztam senkivel,aki egy ajánlatra nemet mondott volna.Hiába,a reputáció nagy úr a játékban.Persze ez nem jelenti azt,hogy a pofátlan ügynökök ne idegesítenének fel néha.De ha látom,hogy nagy üzlet van kilátásban,akkor nem okoskodok velük.Eddig senkin nem buktam,egy szenegáli srác volt,aki nem tudott beilleszkedni,de õ nem is nagyon érdekelt.Két évet volt kölcsönben,aztán szép haszonnal túladtam rajta.
Tehát ez megint egy eredményes,anyagilag is nagyon nyereséges szezon volt,de maradt bennem némi hiányérzet.Jövõre illene behúzni a BL-t,mielõtt ránk sütik,hogy örök másodikok vagyunk.Egyértelmûen a világ legerõsebb csapatai között vagyunk,de egy kis szerencse sem ártana.Európai ranglista,és a BL korábbi gyõztesei.
Köszönöm.
Sok sikert.
Én a helyedben ifik igazolása helyet feloszlattam volna az egész ificsapatot. Mire bármelyik is fejlõdni fog,már nem lesz jó egy osztállyal feljebb.Emellett csak a pénzt viszik.A nevelésbõl addig semmi hasznod nem lesz,amíg pénzt nem kapsz a játékosaidért.Mert ha véletlenül egy is kilóg az átlagból,pillanatok alatt elviszik tõled,és semmit sem tehetsz ellene.Több külföldi fórum is részletesen leírja,hogyan kell kezelni a lower league csapatokat.Az biztos,hogy minden nyáron ki kell cserélned a komplett csapatot,ha gyors haladást akarsz.Ha nagy db-vel játszol,és betöltötted az összes brit ligát, minden évben százszámra találsz free agent-eket,akik sokkal jobbak,mint akik most vannak nálad.Egy év után,ha feljutottál,elzavarod az összeset,és hozol helyettük 15 másikat,akik jobbak náluk.Ezt addig kell csinálni,amíg el nem érsz a League 1-ig.Ott már sokkal könnyebb lesz,mert a liga reputációja miatt a szegény Kelet-Európai országok rengeteg játékosával új távlatok nyílnak meg elõtted.Persze ehhez be kellene tölteni a horvát,lengyel,román,szlovák,cseh ligákat is.Akkor már ezerszámra találsz jó fiatal játékosokat.
Az MU-t meg jobb,ha elfelejted.Ez a karrier hosszú évekig semmiben sem hasonlít majd ahhoz.
zizz21
Köszi szépen a segítséget, megoldódott a dolog nem a pipákkal volt baj hanem végül is a meghajtók kevertek be 😊

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Altrincham (2013-14 elõszezon)

Választásom, mint mondtam, Angliára esett 😊 és minõ véletlen, az MU egyik farmcsapatára. Így az Old Trafford-ról áttettem a székhelyem a Moss Lane-re.

A választás mögött természetesen a hosszútávú céljaim bújnak meg, amit ezúttal osztanék meg Veletek.

Elsõdleges célom az Altrincham csapatával, hogy eljussunk egyszer a Premier ligába és legalább egy saját nevelés, bekerüljön a MU kezdõcsapatával és felléphessen az Álmok Színházában. 😊 Úgy érzem, ezek azért elég nagyra törõ tervek 😊, de rajtam nem fog múlni.

Az 1891-ben alapított klub elnöke örömmel fogadta jelentkezésemet és aláírtuk az 1 éves szerzõdést, amely heti 325 fontos fizetést garantál. Egy kicsit majd össze kell húzni a nadrágszíjat a MU után, ahol már az elsõ szezonban emelték a bérem heti 92.000,- fontra 😊

Röviden csak, mert az elõszezon végén járok csak és azért a barátságos mérkõzések még nem garantálják a feljutást.

A keret adott volt, ami a 6. ligában szerintem nagyon jónak mondható. A média a 2. helyre vár bennünket, szóval, fel kell kötnöm a gatyámat. Jó hír, hogy a 69 válogatott mérkõzés és az 1 gól, majd' Kontinentális reputációt biztosított a belépéskor. A posztom 100%-os, egyenlõre. Bár azért arra kíváncsi lennék, hogy mit kell tegyek, hogy kirúgjanak ... 😊

Természetesen pénzt sem új igazolásra sem pedig a fizetési keret megemelésére nem kaptam. Azonban engedélyeztek 1-1 fizio szakembert az öregekhez és az utánpótláshoz is.

A stábot szinte teljes egészében lecseréltem, így mind a két csapat edzéscsillagai 2-3 között vannak. Azt, hogy ez mire lesz elég, nem tudom, ehhez azért eddig nem voltam hozzászokva 😊

Egy játékost igazoltam a felnõtt keretbe, egy BWM-et, aki 30 éves, kellõ tapasztalattal és munkabírással rendelkezik. Remélem, hogy segít majd rajtunk. Vele ki ismaxoltam a fizetési keretemet. Azért ha összehasonlítom a Leamington csapatával, akit a 22. helyre várnak, akkor elmondhatom, mi krõzusok vagyunk 😊

Az U18-ba sikerült már eddig is jó pár srácot hoznom, mostantól már csak 15 éves ifik után kutat az egyik scout-om (14/14-es). A másik, aki gyengébb, a soron következõ ellent figyelgeti.

Az elõszezonban 6 meccset játszottunk, sajnos csak 50%-os teljesítményre voltunk képesek 😞 2GY; 2D; 2V, igaz, egyre jobban mozognak a srácok és a 442-es taktika is kezd erõre kapni náluk. Egyébként egy direkt, támadó focit szeretnék megtanítani nekik, remélem, a szezon közepére azért összeállunk.

Egyenlõre ennyi, legközelebb majd a szezon félidejében jelentkezem eredményekkel, statokkal, képekkel.

Köszi, hogy elolvastátok!

A kérdésemet a végére hagytam:

- a 17-19 éveseket képtelen voltam, csak non-contract szerzõdéssel a csapatba csábítani. Ez miért van? Jól gondolom, hogy ebben a státuszban bármikor leléphet tõlem? Azaz, etetem, itatom és ha kap egy jobb ajánlatot, akkor pá-pá és itt is hagy? Többek között ezért is fordultam a max 15 évesek felé, mert ott még tudok youth szerzõsét kínálni.

Üdv:
hangabanga
a cache-rõl kell, plusz az always reload elé meg kell a pipa
Zenszkij
beállításoknál kell állítani vmit, le kell szedni vmirõl a pipát

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

zizz21
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy hiába másolom be a szokásos helyre a logo packokat (documnets/football m./graphics stb) sehogy sem akar mûködik,ki meg bepipálom amit kell a játékon belül rendesen. Amúgy a játékom a D-n van nem a C-n de oda is ugyanúgy bemásoltam a dolgokat a graphics-be. bármit csinálok nem megy,eredeti játékom van egyébként. Régebbi kiadásokkal eddig semmi bajom nem volt mindig tettem fel logokat,arcokat,mindent. Elméletileg mindet jól csináltam mégsem jó sehogy (elméletileg... 😊 ), találkozott már valaki ilyen problémával,próbáltam böngészni itt de nem találtam vagy elkerülte a figyelmem a megoldás. Talán máshogy kéne feltelepíteni? Játékélmény szempontjából nekem sokat jelentenek a logok,más nem is de azok fontosak. Segítsetek légyszi ha tudtok valami megoldást a problémámra! Elõre is köszi!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

zavbal
Persze hogy érdekel!

Nálam mekkora már. A vezetõségem megszakította a kapcsolatot a Psg-vel, mert hogy a reputációnk olyan nagy hogy nincs szükségünk rájuk.Majd a következõ üzenetben bejelentik a kapcsolatot a Psg-vel.Eredmény: a szezononkénti 186 ezer helyett 204-t fizetnek <#vigyor>
Minket minden érdekel.
Ugy dontottem, hogy irany Anglia!
Este csapatvalasztas es egy rovid karrierfelvezeto, mar amennyiben erdekel Benneteket.
Azt hiszem,ezzel a sok szerencsével túllõttem a célon.Talán be is válik.<#smile>
Az editor dbc-ként menti az adatbázis módosítást.Én csomagoltam be,mert így nem tûnik el olyan gyorsan a feltöltés a kis méret miatt.
Természetesen nincsenek valódi játékosaid,mivel a klub alapból nincs benne a játszható ligákban.(De ez igaz lenne az NB3-ra is.)Sok szerencsét.Ha valami még nem tiszta,írj inkább privátban.Sok szerencsét.
Köszönöm!
Akkor tehát generált játékosaim lesznek, ami érthetõ, hisz egy létrehozott csapat lesz.
Azt még meg tudnád mondani, hogy a JVSE zip file-t hogyan hoztad létre?
Ígérem, ma nem kérdezek többet!
Köszönöm a segítséget!
Röviden leírom,hogy mit kell csinálnod.Pofonegyszerû az egész.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Töltsd le Ezt.Másold be a dbc-t az editor data mappába.(C-users-xxx-documents-sport interactive-football manager 2014-editor data.Ha nincs editor data,csinálsz egyet)Új játék indításánál az editor data files-nél kiválasztod a JVSE-t.A choose nations-nél pedig kipipálod azt,hogy "add players to playale teams".Ez utóbbi feltölti a keretet generált játékosokkal,mert különben alig lenne ember a csapatban.Ennyi lenne.A nehéz meló a tiéd,utolsónak vagy rangsorolva. Mindent bele!

Zenszkij
istenem itt is, húzz már a picsába

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ha magához az editor-hoz esetleg találnék valahol egy leírást, akkor elvégzem én a piszkos munkát, legalább ezt is megismerném!
Nem szeretnélek feltartani!
Ne viccelj, nagyon tuti lenne!
Így tehát NB2-es lennék tehát (ennyi csalás beleférne).
A játékoskeret a 2013-as kezdõ, avagy csak a csapat neve az, ami most megjelent a képen? Gondolom, a játékosok, akik megye szinten fociznak, nem elérhetõk, hisz a játék csak NB2-ig megy le?
Nekem most mi a teendõm, ha ezt én is szeretném elérni?
És hogy tetszene EZ?Beraktam a Szigetszentmiklós helyére az NB2-be.
Eddig azt hittem,hogy értem a szisztémát,de így is elfogadom.Csak ha ezt elõre tudom, akkor megspóroltam volna magamnak két-három szezon fejfájást.Már kezdtem azt hinni, hogy a világklasszis,VB gólkirály portugál csatárom örökre 2M-t fog érni.Most 22,5M az értéke,és az MU 50M-s ajánlatát is vissza mertem utasítani.Nem tetszett a sokévi részlet.<#smile>
Terminátor14
De amit a végén írsz, az direkt van így 😊

Szezon közben mászkál az érték egy picit ide-oda, annak függvényében hogy hogyan teljesít a játékos, meg mennyit van egyáltalán pályán. Illetve lefelé eshet viszonylag sokat is, nyilván ha nem kap lehetõsget.
Aztán amikor eljön a szezon vége, az a bizonyos dátum, akkor a játék újraszámolja, hogy miket is értél el ebben a szezonban, hozzádja ezt az elõzõleg elért eredményedihez és ennek eredményeképpen szépen megnöveli az értéket a játékosoknak.

Nem mondom, hogy ez így ideális, de valamennyire logikus. Mint a repu, ami mondjuk IRL már akkor megnõne, ha bejutnál egy csoportkörbe a csapattal, tehát szezon közben, mégis csak a szezon végén látod, hogy nõtt egy fél csillagot. És ami ennél fontosabb, hogy tényleg csak a következõ szezontól tudsz a magasabb repunak megfelelõ játékosokat/edzõket igazolni.

A rendszert én sem látom át teljesen, így annyit tudok mondani, egy laza hasonlattal, hogy van egy nagy-nagy doboz, amibe a játék belerakja az összes eredméyedet (legyen az bajnokság, kupa, bl, de akár facility fejlesztés, repu növelés stb), és amikor ez a doboz teljesen megtelik, akkor azt mondja a játék, hogy oké, következõ szezontól már nincs limitálva a játékosaid értéke.

CSAK a Fradi

Hú, azt nem vágom, fogalmam sincs, hogyan kell(ene), nem piszkálom, marad Anglia.
Kár érte, pedig akkor még lenne egy kis személyes kötõdés is ...
Marad az Editor.
Köszi 😞
Sajnos, megye1-ben vannak, akkor mindhiába, ezek szerint?
Elfogadtam,most már saját tapasztalat alapján is úgy gondolom,hogy három-négy BL elõdöntõ kell hozzá.
A 13-ban azért nem egészen így mûködött.Szintén kellett a klub jó szereplése,meg a liga fejlõdése is,de ha nagyon minimálisan is,évrõl évre követhetõ volt az értékek növekedése.Itt most június 30-án a legértékesebb játékosom 2M-t ért.Másnapra,július elsején a leggyengébb játékosom értéke is 500k-ról megnõtt 5M-ra.Ilyen hirtelen ugrással én még egy fm-ben sem találkoztam,pedig van némi közös történelmem a játékkal. Konkrétan minden érték a tízszeresére nõtt egy éjszaka alatt.Aminek persze örülök, csak továbbra sem látom benne a rendszert.De már továbbléptem.
nb3-ig lehet visszamenni
Terminátor14
Ez nálam már a tavalyiben is így volt, a játékosok értéke az elsõ 3-4 évben csak nagyon keveset nõ, a jó eredményektõl függetlenül.

Most a 14-ben is nekimentem a sokéves karrieremnek a Fradival, a 4. szezonban bl elõdöntõs voltam, mégis max 1m eurót kérnek a játékosaim, ez van. Elõtte volt EL csoportkör kétszer.

A határ kb a 4 szezonon keresztül elért kiugró eredmény lehet, ami bl elõdöntõt jelent legalább, plussz ehhez jön hogy folyamatosan kell növekednie az nb1 repujának is. A 13-ban a az elsõ Bl gyõzelem után nekem sem nõttek az értékek, ez kb a 7-8. szezonban volt, után jött egy BL elõdöntõ, majd következõ szezonban megint BL gyõzelem, és ott hirtelen mindenki felugrott 10m-ra.

Ez van, ez ilyen 😊

CSAK a Fradi

Az én mentésemben három évig semmit nem nõttek az értékek.Ez tény.És ez már olyan három év volt,amiben mindig jól szerepeltünk a BL-ben,a klub reputációja pedig az égbe szökött.De nem voltam egyedül.Itt van például egy Izlandi srác.Két BL-t nyert,a csapata 7. a ranglistán,mégsem éri el az 1M-t a játékosai értéke.De hasonlót találtam román,és lengyel karriernél is,valamivel magasabb értékekkel.Tehát valóban nem standard érték,de minden(legalábbis ezekben)a ligákban,van egy határ húzva.Azt lenne jó tudni,hogy konkrétan mit kell elérni,hogy ezt a határt átlépjük.Mert az,hogy a semmibõl pillanatok alatt változnak a dolgok,nem ad nekem mérhetõ támpontot.Van egy BL gyõzelmem,és összesen háromszor értem el az elõdöntõt.Aztán varázsütésre egyik napról a másikra az értékek közel a tízszeresére ugrottak.Nem folyamatosan nõttek évrõl évre,ahogy normális esetben elvárható lenne.Még egy éve is,ha eladtam egy játékost,azonnal duplázódott az értéke,pedig egy nálunk alacsonyabban rangsorolt ligába ment.Az én szempontomból nézve már átléptem ezt a bizonyos határt,így már nem lesznek gondjaim.Többé nem kell kínokat átélnem,hogy nálam kisebb klubok, alacsonyabban rangsorolt ligákba,nevetséges összegekért viszik el a klasszis játékosaimat.Most már komoly összegeket keresek eladásokból,és a szponzorok is szépen támogatnak.
A másik,amit nem értek,hogy az NB1 jelenleg 8.az Európai ranglistán.Mégis hogy?Már az Eredivisie is mögöttünk van,pedig nekik sok csapatuk megéri a tavaszt.Rajtam kívül egy magyar csapat sem élt még túl csoportkört,nem is nagyon jutnak el odáig. Gyakorlatilag mind pofozógépek a nemzetközi kupákban(Két éve a Kaposvár kapott egy plusz helyet a fair play miatt.Az elsõ selejtezõ körben két meccsen 11-et kapott a világverõ HJK Helsinki-tõl.De a Gyõr is,az állandó 2.-3. helyével,tavaly 9-1-re kapott ki az Aszterasz Tripolisztól.)Ennek ellenére már hat csapatunk indulhat a kupákban,2 BL+4 EL.Ez akkor is nehezen lenne magyarázható,ha én egyedül futószalagon nyerném a BL címeket,amire láthatóan még nem is vagyok képes.
Az,hogy most ezek a bug kategóriába tartoznak,vagy így lett megcsinálva a játék,lehet, hogy soha nem fogom megtudni.
De többet ezzel már nem is foglalkozom,mert új magyar karriert úgysem kezdek.A neheze itt pedig már mögöttem van.Hogy a többi magyar klub mit szerencsétlenkedik össze,az meg nem érdekel.Viszem a zászlót helyettük is.
Darthmushroom
ejj de szeretem.. lenyomtam már jó pár meccset mondom csak mentek már egyet.. erre kifagy az fm. sajnos nem elsõnek volt már ilyen mentésnél hal be.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
ez a Lovrencsics nálam egy állat IF-be jobb oldalon, mai elsõ meccsem 2gól 3 assist. 30 meccs 9 gól 26 assist 😄

Köszi az ötletet!

Egy kérdés, magyar ligában, kiegészítõvel (az alapjáték legális, természetesen) melyik liga a legalja?

Jászberényi VSE???

Akkor azért õk lennének a csapatom 😊
Darthmushroom
ja ez igaz, régen én is alsóbb osztályokba dugig voltam magyarokkal 😄

plusz egy tanács: érdemes betölteni a magyar játékosokat is, sokszor jobb magyarokat tudsz igazolni, mint amilyen angolok szóba állnak veled
Darthmushroom
más meglepõt nem látok 😄 😄 😄 😄

Konkrét ötletem nincs.Ha a legalsó ligában kezdesz,csak nehéz feladatot találsz.Töltsd be a Brit-szigetek mind az öt országát nagy adatbázissal,mert komoly szükséged lesz a sok játékosra.És nem árt a válogatott múlt menedzserként,mert megkönnyítheti az életedet.Eleget fogsz szenvedni így is,amíg el nem érsz a Championship-be.Az elsõ ûrkorszakbéli ugrás akkor jön majd el,amikor profi lesz a klub.Nõni fognak ugyan a kiadások,de akkor már legalább pénzt kereshetsz a játékosaidon.Nem mintha értelme lenne bárkihez is ragaszkodni.Aki jó a 6.ligában,az már kevés az 5.ligához,stb.Minden nyáron keserves lesz az átigazolási idõszak is,ezt garantálhatom.
Sok sikert,és még több kitartást.
zyndar
Az is lehetne <#smile>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
Õõõõõ h nyert a MU? 😄

zyndar
Keresd a hibát

Ezt pedig öröm látni

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Szia!

Üdv Neked is!

Igen, nagy fába vágom a fejszét, de én is szeretném élvezni a gyümölcsét az igazi csapatépítésnek, amikor is 10-20 évig vezetek egy kis csapatot a világhírnév felé.

Ahogy írtam, eddig csak a MU-val toltam minden évben és bár jöttek a szép eredmények, de igazán mégsem éreztem "magaménak" a "fiaimat". Ez alól egy kivétel volt, a 13-ban a Maupay a Nice-bõl.

Szóval most keresgélek, de ha van vagy lesz ötletetek, szívesen veszem.

Üdv:
hangabanga
zavbal
GOAAL: "Tehát rögzítve van a player value a kisebb reputációjú ligákban." Idézet korbintól. De a 2 millió nem standard érték nekem Szerbiában ez 6.75 millió euró. Egy példa: Brasanac idén a spanyol kettes Levantét válaszotta: nálam 6.75 milliós értéke volt ott 13 millió.Pedig a reputációjuk alacsonyabb. Nem annyira zavaró csak fura. Olyan mintha minden igazolásod egy katasztrófa lenne mert eladod és az új helyen kétszer annyit ér.

hangabanga: üdv a fórumon és szép kihívás lenne amin gondolkozol!
Sziasztok!

Engedjetek meg, hogy egy rovid hsz-el es egy apro kerdessel mutatkozzam be!

4-5 eve FM-ezek, de eddig csak olvasgattam a forumot, amibol Nektek koszonhetoen eleg sokat is tanultam, koszonet erte!

Jelenleg a 14-es kiadassal jatszom es ahogy az lenni szokott, az MU az en csapatom. IRL mar 15 eve kitartok mellettuk, igy azt hiszem, mar nem ook valtani 😊.

Az FM azonban mas, most szeretnem felre tenni a MU-s karriert es korbin irasainak koszonhetoen elindulnek egy rogosebb uton. Szeretnek egy kis csapatot valasztani, ahol gyakorlatilag a grundon kivul nincs is mas😊 Szeretnem megelni a kiscsapatokkal jaro vezodsegeket, a penztelenseget, az alkotas es az esetleges ikerek oromet. Nem vagyok mazochista, de egy nagy csapattal, mint pl. az MU, ha egy kicsit is odafigyel a manager, azert olyan nagy bajok nem lehetnek es ez bizony 1-2 ev utan unalmassa valik ...

Alapvetoen Angliaban gondolkodom, de szivesen kitekintek a nagyvilagba is. Azt kerdeznem Toletek, hogy az angol Skrill- ben szereplo Leamington (22. hely a media zerin) csapatanal letezik gyengebb, netan rosszabb korulmenyek kozott tengoo kiscsapat? Ha igen, kerlek irjatok meg es elkezdek vele egy karriert.

Koszi a segitseget, udv:
hb

*vajon 😄
Tulajdonképpen mi is ez az max 2M érték bug? Csak a kis bajnokságokra igaz? valyon valami frissítés miatt már kijavították, vagy itt magától javult meg?
Darthmushroom
lol egybõl van zsé sz@rássig 😄

Darthmushroom
Újabb rangadó behúzva így tovább tapadunk az Olimpin (1 pont hátrány), és ezzel a gyõzelemmel a Pana 10 pontra szakadt le tõlünk. Gergõnek nagyon megy a játék idén.

Mor3llo
csak most olvasgattam vissza, de az hatalmas volt 😄
Paul Shaw-t adta el mesterségesen Chelseanek 50 millió ojróért 😄D azt mondta, azért csinálta, mert így olyan, mintha a Fradit megvette volna egy milliárdos 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Úgy látszik mégis van:

http://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80%9314_Copa_del_Rey#Qualified_teams

E szerint a Barca B és a Castilla el sem indul a kupában.
Kár, új kihíváson gondolkodom, és B csapattal EL-t nyerni eléggé tetszett volna.