A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Coventry City 2019-2020.

Nem tudtuk megvédeni a bajnoki címünket.Jó szezont játszottunk,de nem elég jót.Az MU egyszerűen elérhetetlen volt.Egész éven futottunk utánuk,de csak nyertek és nyertek.A BL csoportban 7-et rúgtak a Rómának,a derbin 6-ot a City-nek,nem lehetett megállítani őket.Amikor matematikailag bajnokok lettek,mintha csak engem akarnának idegesíteni,elkezdték eldobálni a pontokat.Hiába szereztünk 6 ponttal többet mint tavaly,csak a 2.helyre volt elég.
    Tavaszi meccsek.
    Tabella.

A kupák nem érdekeltek,bár eljutottunk az FA elődöntőig.Azt a meccset feladtam,még álltunk a BL-ben,és akkor még nem dőlt el a bajnokság sem.Egy tartalék-rotáció vegyes csapat játszott,ki is kaptunk az Arsenal-tól,ahogy kellett.

De hogy mégis sikeres legyen a szezon,a BL-ben nagyot alkottunk.Igazán nagy ellenfél csak a Bayern volt a negyeddöntőben.De a hazai 2-0 után már ott sem volt kérdés a továbbjutás.Az elődöntőben oda-vissza megvertük a Portót és besétáltunk a döntőbe,ahol a Monaco volt az ellenfél.A meccs pocsék volt,de legalább izgalmas.Döntetlen,és 11-esek.A szerencse velünk volt,úgyhogy ezt legalább behúztuk.
    BL meccsek.
    BL döntő.
    Nekifutok a következő szezonnak is,pedig be akartam fejezni a karriert.Nem hagyom úgy abba,hogy nem mi vagyunk a bajnokok.