A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    A csapatinstrukciók ott vannak a képen.Támadó mentalitás,gyors tempó,fegyelmezett játék.Az egyéni utasítások meg posztonként változók.
    A kapusnak gyorsítania kell a játékot az azonnali kidobásokkal.(de nem rúghatja ki a mezőnybe a labdát,csak védőnek passzolhat)
    A védőknél a biztonság mindenek felett.Szoros emberfogás,és kockázat nélküli passzok.A két gyors szélső hátvéd bátran előretörhet,de támadó szögletnél hátul kell maradniuk,nehogy lekontrázzanak.
    A DM(néha Anchor Man)csak védekezik,nem mászkálhat előre,szűr a védelem előtt.
    A középpályán(és a csapatban is)teljes kreatív szabadsága csak az AP-nek van.Ő bármilyen rizikós passzt felvállalhat,ott van mögötte biztosítani a DM.A két CM közül az egyik kemény szerelésre,és a pozíciója tartására van állítva.Ott játszik a legjobb távoli lövőm,neki ez is ki van adva.A másiknak gyakran törjön előre utasítása van.És a legfontosabb,hogy mindháromnál be van állítva a direkt passz.Az egész PL-ben nekem vannak a legjobban passzoló középpályásaim.Emellett a két,rotációban egymást váltó irányítómnak 18 és 19 a kreativitása.(Hughes és Carroll)
    A csatároknál a TM-nek nincs külön utasítása.Mindig olyat igazolok oda aki magas,erős,és képes megtartani a labdát.A Poacher meg állandóan mutassa magát,mozogjon üresbe,és bátran cselezzen.Ő a helyét is elhagyhatja.
    Az egész taktika arra épül,hogy támadásban villámgyorsan át kell játszani a pályát.Nincs tiki-taka,80 passz.(bár ezekkel a középpályásokkal azt is megtehetném)Ugyanennek a felállásnak van egy kontrára épülő változata is,és ott vannak eltérések.A legfontosabb,hogy a két WB akkor FB-t játszik,és a teljes védelem,+ az anchor man is agresszív szerelésre van állítva.De ezt már nem használom.Nincs már olyan csapat égen s földön,amelyik egyértelműen jobb lenne nálunk,és félnem kellene.A kontrát néha használom idegenben,ha erős csapat ellen vezetést szerzünk.De az agresszív védekezést már nem.Két éve nem volt kiállítva játékosom.
    Nagyjából tehát így néz ki,amit elképzeltem.Még van mit finomítanom az emberanyagon,de ez már nem lesz nehéz.Pénzem van bőven,és a világ legerősebb ligájának a bajnoka vagyok.