A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #95960 Coventry City 2018-2019.
Harmadik nekifutásra megcsináltuk!Csak 2 ponttal szereztünk többet mint tavaly,mégis óriási fölénnyel győztünk.A Chelsea sehol,30 ponttal maradtak el a tavalyi 98 pontos szezonjuktól.Az őszi,és a téli nagyszerű sorozatunk ugyan tavaszra megtört,de senki nem ért a közelünkbe.Márciusban 6 sérültem volt,de azt is átvészeltük.(Akkor vettem észre,hogy csak egy orvosom van.Annyira figyeltem az edzőket,hogy ez elkerülte a figyelmemet.Amatőr hiba.)A Premier League legjobb játékosa Hughes lett,de összesítésben Carroll még nála is magasabb átlagot produkált.Bár utóbbi inkább a kupákban,és a BL-ben játszott.A csodagyerekeim meg sem közelítették a két irányítóm osztályzatait,de azért természetesen rájuk sem panaszkodhatom.Lehet,hogy csodagyerekek,de még bőven van mit tanulniuk.
A Capital One az elődöntőig tartott,az FA kupát megnyertük.
A BL-ből az egyenes kiesés első körében kiestünk a Real Madrid ellen.Nem foglalkoztam vele,majd jövőre.Egyébként is a rotáció játszott,meg sérültjeim is voltak szép számmal.
Meccsek.
Premier League.
FA kupa döntő.
A csatáraim hullámvölgy nélkül játszottak,mind a négy 20 gól körül termelt.A legjobb már megint Paloschi lett,28 meccs,22 gól.A legtöbb meccset közülük mégis a tehetség Milatovic játszotta,32-t de ebből 25-ször csere volt.Azért így is bevert 12 gólt.Keane sorsa több,mint kérdéses,bár meglepően jól játszott.De az ifjú horvát már most van olyan jó,és még sokkal jobb lesz.
A következő lesz az első szezonom,amikor nem lesznek drasztikus változások a keretben.Négy embert tervezek eladni,egy új igazolás pedig már el van rendezve.Gerard.A kiesett Rennais-nek 16,5M-t fizettem(fizetek)érte.A következő bő egy évtizedre az anchor man poszt ki lesz bérelve.Több nagy kiadás nem is lesz,csak tehetségeket gyűjtögetek.Nekem úgy sem lesz soha egy sem,a youth recruitment,és a junior coaching nulla szinten áll.Szezon előtt elfogadták a fejlesztést,de semmi nem történt.Nem is érdekel többé.18 alatti tehetségeket hozok szerte Európából,21 évesen pedig saját nevelésnek számítanak majd.Az igazán kiemelkedőket megtartom,a többit értékesítem a piacon.Van 12 jó scoutom,sorban kapom a riportokat a tehetséges srácokról.A felnőtt keretemben van pár wonderkid,de lesz majd több is.A többi nagyobb klubnál is van jó pár,csak az a különbség,hogy nálam játszanak is.Ők meg kölcsönadják őket,aztán játszatják a kivénhedt egykori sztárjaikat.(mondjuk nekem nincsenek egykori sztárjaim
)
Szezon elején két bajnokin szurkolói napot rendeztünk,szerencsére sikerült elvarázsolni a nézőket a 4-0,és a 3-0-as győzelemmel.Idén már 85%-os a stadion kihasználtsága,és volt 3 telt házunk is.
Az anyagiakat sem nézegetem már félve mint két-három éve,nagyon gazdagok vagyunk.Még relatíve alacsonyak a bérek,és nem költök többet,mint amennyit eladásból be tudok hozni.Nyáron megpróbálok lekötni egy USA túrát,az később komoly,és könnyű bevételt jelent majd.
Ez lett volna a klub történetének legsikeresebb szezonja.Most már ikon vagyok a klubnál,de meg is érdemlem.Különösen annak fényében,hogy honnan kellett előrángatnom ezt a díszes társaságot.Jól is teszik,ha megbecsülnek,mert az ajtómon már a Juventus,a PSG,és a Barcelona is kopogtatott.
És egy érdekesség.A Man.City bejutott a BL döntőbe,de a döntő előtt két nappal a sejk kirúgta Villas-Boast.Így a frissen a Bordeaux-tól igazolt Mancini BL győztes lett.
Most tartok pár nap szünetet,és innen folytatom.
Köszönöm a figyelmet.