A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
fordjee #95680 4-4-2-vel még nem is próbálkoztam egyébként. De leírom, hogy milyen az enyém. Részben más taktikákból merítettem ötletet, részben pedig a saját ötleteim.
Ez most a taktikám. Mindenki ellen ezt használom, annyi változtatással, hogyha erősebb csapat ellen játszom, akkor nem támadó, hanem védekező a mentalitás.
Viszonylag sok gólt kaptam idáig, de sokat is lőttem, gyors támadásokat vezetünk.
Ami nagyon fontos. A kapusnak beállítottam, hogy ne rúgja ki a labdát. Néztem pár edzőmeccsen, 40%-osan passzolt kb., nagyon sok labdát visszafejeltek a középpályán, amiből aztán jöttek a támadások. Így már 80%-osan passzol és sokkal jobb a labdatartásom.
A középső védőknek be van állítva a rövid passz, meg a szélsőknek is. Így mindig eljut a 3 kreatív középpályásomhoz a labda.
A szélső védőknek meg a sit narrover van beállítva és a kevés rizikós passz.
Amivel viszont nem tudok mit kezdeni én sem, az a 2 középső középpályásom. Eléggé súlytalanul mozognak, kevés gólpasszt adnak (szinte semmit), és kevés gólt is lőnek, átlagos osztályzatokkal.
Be van állítva nekik a more direct pass, de más nincs. Szóval nem tudom, hogy tudnám őket meghatározóbbá tenni. Kicsit összecsapott lett, nem így akartam, de lett egy kis dolgom hirtelen.