A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Elértem a félidőhöz,és egyrészről elégedett vagyok,másrészről meg kicsit aggódom.
    A bajnokságban jól játszunk,továbbra is szórjuk a gólokat,bár hátul is nagyon "gólerősek"vagyunk.A taktika azért jól működik,inkább a középső védőim gyengék,de ez van.
    Meccsek.
    Tabella.
    Az eléggé meglepett,hogy nem Delfouneso,hanem Wilson a fő gólfelelős.A 17-es gyorsaságával ebben a ligában nem nagyon tudnak mit kezdeni az ellenfelek.,már 24 gólnál tart.
    Innentől fogva a feljutás a célom.Ha az őszhöz hasonló játékot tudunk produkálni tavasszal,akkor meg is lesz.Ha a levont 10 pontot hozzáadnám,akkor már most elsők lennénk.
    A kupákról:A Capital One-ban a második fordulóban megkaptuk a Birmingham City-t és simán kiestünk.Az FA kupában elértük az elvárt 3,fordulót,ott a Skrill Premier-es Grimsby következik majd.A Johnstone's Paint Trophy döntőjében ott vagyunk,a Bristol lesz az ellenfél.A főnökséget ez a kupa nem érdekli,de én mindenképpen szeretném megnyerni.Minden apró sikerre szükségem van,hogy növeljem a reputációnkat.Az FA úgyis csak addig tart,amíg ki nem fogunk egy nagyobb halat.
    És akkor az,ami miatt nem vagyok nyugodt.Finances.Októberben kaptunk 650k cash injektion-t,mert egyre nagyobb bajban vagyunk.Nem mintha az bármit is segített volna.December elején pedig kaptam a főnöktől egy üzenetet,hogy meg kellene fontolnom néhány játékos eladását.Mondván,a működéshez szükségünk lenne a pénzre.Persze erről szó sem lehet.Nem fogom kockára tenni a feljutási esélyeinket.A vereségek úgyis mindig akkor jönnek,amikor muszáj pihentetnem a jobb játékosokat.Oldja meg,az ő munkáját nem tudom helyette elvégezni.