Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem van amiben sokkal jobb lett és van amiben nem - illetve új hibák is elõjöttek. Az örvendetes, hogy az új patchel a kapusom megtanult védeni 😊
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Majd jövõre meglesz a döntõ!
<#worship>#worship>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
fiorentina
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Elsõ meccs nálunk, viszonylag csendes 1-1-gyel.
Visszavágón nem volt eltiltás, csak sérült. Szokott 4-4-1-1 counteren kezdtünk. szép csendben, City helyzetekkel telik a meccs, mígnem a tizenhetedik percben a sárga lapos Kanga be nem tör a hazai csapat tizenhatosára, majd elesik. A bíró fúj. Egy újabb sárga a játékosomnak, egy ember mínusz, maradtunk 4-4-0-1-ben.
Annyira megilyedtünk, hogy a 29. és a 31. percben berámoltunk gyorsan két gólt, majd Agüero a 39.-ben szépít. Félidõ 1-2!
Egyet cserélek, jöhet a második. City helyzetek sora, mi meg lövünk egy lesgólt, szval éreztettük velük, hogy ott vagyunk a pályán, vigyázzanak. A 71-ben aztán kapunk egyet. Gyorsan cserélek kettõt egybõl, frissítek a csapaton.
A következõ pillanatban pedig már csak kilencen vagyunk a pályán, lesérült az irányítóm, nincs több cserém....
Na most legyek okos! A megmaradt középsõ középpályásomból csináltam egy half back-et, a két szélsõ maradt, meg elöl a poacher.
Egyet percet nem volt nálunk a labda, rúgdostunk mindet a csatárom felé, azok meg mindent fejeltek vissza, agyrém!
A hosszabbításig kihúztuk valamilyen csoda folytán, még mindig mi voltnk a továbbjutók, de a bíró persze négy perccel toldotta meg a játékidõt. 93.58-nál még kiharcolt a City egy szögletet....
Azóta is azon gondolkodom, mit kellett volna másképp tennem. talán ha nem csinálok half back-et....
http://postimg.org/image/ds82zy3h1/
Azt hiszem az elején aláírtam volna ezt az eredményt, most viszont nagyon sokallom a 7 döntetlent, amik természetesen idióta utolsó pillanatos gólok meg 2-3 gólos vezetés leadása miatt van.
Ha nem jó a kép akkor bocsi, nem sûrûn linkelek, tanácsokat elfogadok.
Visszatért a csapatba két játékosom a Real elleni visszavágóra, a harmadik, Vass Ádám idõ közben lesérült 3 hónapra, viszont legjobban fizetett, és legjobb középhátvédem Bellusci eltiltott három sárga miatt, és mivel nincs más, két ifjú titánnal a védelem közepén vágtam neki a meccsnek (ketten 38 évesek). A Real ugyanazzal a felállással, viszont két új emberrel várta a meccset, mi viszont picit óvatosabbra vettük a figurát, 4-4-1-1 counteren küldtem a meccsre a csapatot. A harmadik percben Cé egy tizenhatoson belüli kavarodásból bombázott a kapunkba, mi viszont egy tizivel és egy kontrával megfirdítottuk a meccset. Ronaldo ismét a harmadik percben immár a második félidõben lõtt egy tizit, de jobbára csak messzirõl lövöldöztek:
Következõ ellenfelünk az anyaegyesületünk, a Man. City, remélem leadják a meccset 😊! A másik ágon Juve-Porto van.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Roma 2:1 Inter
Inter 2:2 Milan
védelem romokba, sorba kapjuk a hülyéknél hülyébb gólokat, támadósor se muzsikál csak szenved. 9 pontra olvadt az elõnyünk is. az is biztos már h rosszabb évet zárunk mint tavaly.. olasz kupa elõdöntõ búcsú, bl búcsú, bajnokságba meg biztos h kevesebb pontunk lesz.
shity visszavágó
Viszont érdekes, régen mindig használtam, most ugye nem, és kíváncsiságból megnéztem, kibõl lesz a cserebogár és az összesrõl tudtam már. Szóval idén már nem lesz rá szükségem, scout-ok megtalálnak majdnem mindenkit, aki fontos lehet.
A Békéscsabáról egy képet tolnál? A Facilities-rõl. Köszi.
És itt a folytatás...
Real Madrid a következõ ellenfél. Elsõ meccs itthon, három eltiltott, két sérült, de jó kis csapat várta a Királyiakat. Két és fél éve találkoztunk már BL csoportkörben velük, két vereség a mérleg itthon 2-0-ra, idegenben 4-1-re kaptunk ki.
4-4-2 standard alapfelállással játszottuk végig a meccset, ezt lett a vége:
A Madrid szögletei voltak igazán veszélyesek, mi meg vezettünk pár szép támadást!
A télen igazolt Millán Békéscsabán még 6.2-re játszott, aztán a BL-ben megint kettõt vert, 3/5 a meccs/gól átlaga, a bajnokságban 4/0 😄! Hiába, erõs a bajnokság:
Folyt. köv., de csak késõbb!
city
Atalantával kezdtem egyet, a 13asban nagy sikereket értem el vele ezért.
December 1-én járok és már most új szerzõdést kínált a vezetõség. Ilyen se volt még, mindig április környékén jött az ajánlat. Lehet, hogy az is közrejátszik, hogy 2. vagyok? 😊
Itt van két skin, amin van instant result gomb. De sajnos ezek teljes skinek, szóval olyat nem találtam, hogy eredeti skin + instant result gomb.
@Drizzthsz: nem volt ilyen a tavalyiban sem.
Ezt a skint feltette már valaki? Fent van az Official Dark, de ettõl csak elsötétült a képernyõ...Jól néz ki pedig.
Lesz e a fm14-hez magyarosítás?
Mindegy. A kód ami ráadja az 5% kedvezményt: allkey5(coupon code).
Mellesleg, nagy grat mindenkinek! BetonK, ez a DVTK-s menetelés nagyon nagy!
Les Dogues
A visszavágón sem álltunk be, azt kértem a játékosoktól, hogy próbáljanak rácáfolni a papírformára, 4-4-1-1 controll hadrendben küldtem õket pályára. A 21. percben elveszettnek tûnt minden, de közvetlenül a félidõ elõtt bekotort egyet az N'Djeng pótló (lassan nevén fogom szólítani). Ez és hogy letoltam a fiúkat a félidõben jó hatással volt a koncentrációra a befejezéseknél:
Jöhet a következõ!
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amúgy én is kíváncsi vagyok, eddig tetszik, szép támadásokat vezetünk. Illetve a két szélsõ is belsõ támadó, sokat mozognak be középre, szal jó lesz ez😊
Tabella
Meglepõen simán hoztuk, csak azt sajnálom, hogy az utolsó pár fordulóban amikor már bajnokok lettünk elég sok pontot hullajtottunk, így a pontrekord elmaradt 2 ponttal.
Kupában hihetetlen volt a csapat, az elsõ osztály legjobb csapatait sikerült megverni.
Kupadöntõ elsõ mérkõzés
Kupadöntõ visszavágó
Nagyon izgalmasra sikerült a visszavágó, ezzel a sikerrel a csapat elérte, hogy jövõre indul a Libertadores kupában!
Felállás
Brazil kupa
A csapaton télen megpróbálok erõsíteni, következõ évben a cél egyértelmû, bajnokság és libertadores kupa gyõzelem.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Hajrá fordje, kíváncsian várom, hogy mire jutsz!
tabella
védelem kicsit romlott.. két újonc ellen is döntetlen nagyon betett (1:1, 3:3) fõleg h mind3 X-eltunk, am utolsó két bajnokin 5 kapott gól sok az eddigiekhez képest
Icardi végre felépült és ott folytatja ahol abbahagyta: 16(1) bajnokin 18 gól +7 assist
BetonK neked is
A Steaua pedig tett egy szívességet, és hazai pályán 2-1-re legyõzte a Chelsea-t, így a második helyen mi jutottunk tovább.
Micsoda öröm volt ez a csapat háza táján, mindenki extázisban volt, aztán jött a fekete leves. Az még jól is jött, hogy Efe Ambrose-zal összebalhéztam a Juve meccs után (sérelmezte, hogy basztattam õket az eredmény miatt, átadóra kérte magát), majd januárban a másik kezdõ középhátvédem is és a csapat ásza N'Djeng is jelezte, hogy távozna, nagyobb klubban szeretne játszani. Nem volt mese, eladtam mindhármat. Még jó, hogy leigazoltam Bellusci a magas fizuja ellenére, így egy normális középhátvédem van, meg három tehetséges.
N'Djenget vele próbálom helyettesíteni, meglátjuk beválik-e, az América csapatátból jött:
És lassan jön a Bayern....