Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
No én csak most jutottam a 14.1.4 tesztelgetéshez - nálatok mi a vélemény?
Szerintem van amiben sokkal jobb lett és van amiben nem - illetve új hibák is elõjöttek. Az örvendetes, hogy az új patchel a kapusom megtanult védeni 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Persze, igazad van, örülök is az eredménynek, de mégis... 😊
Majd jövõre meglesz a döntõ!
zyndar
Szerintem ne agyalj, ez már önmagában közel tökéletes teljesítmény. Lássuk be, 125%-ot hoztál ki a csapatból. Az a pohár félig teli.
<#worship>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
továbbra is szenvedünk.. padova 3:4 inter.. majd jött a következõ veresség, nem tudom h fogunk így 8 pontot összeszedni a maradék 6 meccsen h bajnokok legyünk
fiorentina

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

No, a döntõbe jutásért volt minden, aminek egy ilyen meccsen lennie kell. Gólok, kiállítás, sérülések stb. Nézzük sorrendben:

Elsõ meccs nálunk, viszonylag csendes 1-1-gyel.
Visszavágón nem volt eltiltás, csak sérült. Szokott 4-4-1-1 counteren kezdtünk. szép csendben, City helyzetekkel telik a meccs, mígnem a tizenhetedik percben a sárga lapos Kanga be nem tör a hazai csapat tizenhatosára, majd elesik. A bíró fúj. Egy újabb sárga a játékosomnak, egy ember mínusz, maradtunk 4-4-0-1-ben.
Annyira megilyedtünk, hogy a 29. és a 31. percben berámoltunk gyorsan két gólt, majd Agüero a 39.-ben szépít. Félidõ 1-2!
Egyet cserélek, jöhet a második. City helyzetek sora, mi meg lövünk egy lesgólt, szval éreztettük velük, hogy ott vagyunk a pályán, vigyázzanak. A 71-ben aztán kapunk egyet. Gyorsan cserélek kettõt egybõl, frissítek a csapaton.
A következõ pillanatban pedig már csak kilencen vagyunk a pályán, lesérült az irányítóm, nincs több cserém....
Na most legyek okos! A megmaradt középsõ középpályásomból csináltam egy half back-et, a két szélsõ maradt, meg elöl a poacher.
Egyet percet nem volt nálunk a labda, rúgdostunk mindet a csatárom felé, azok meg mindent fejeltek vissza, agyrém!
A hosszabbításig kihúztuk valamilyen csoda folytán, még mindig mi voltnk a továbbjutók, de a bíró persze négy perccel toldotta meg a játékidõt. 93.58-nál még kiharcolt a City egy szögletet....

Azóta is azon gondolkodom, mit kellett volna másképp tennem. talán ha nem csinálok half back-et....
Bagitsiga
Helyzetjelentés, Atalanta 1. idény, féltáv:
http://postimg.org/image/ds82zy3h1/
Azt hiszem az elején aláírtam volna ezt az eredményt, most viszont nagyon sokallom a 7 döntetlent, amik természetesen idióta utolsó pillanatos gólok meg 2-3 gólos vezetés leadása miatt van.
Ha nem jó a kép akkor bocsi, nem sûrûn linkelek, tanácsokat elfogadok.

Visszavágó:
Visszatért a csapatba két játékosom a Real elleni visszavágóra, a harmadik, Vass Ádám idõ közben lesérült 3 hónapra, viszont legjobban fizetett, és legjobb középhátvédem Bellusci eltiltott három sárga miatt, és mivel nincs más, két ifjú titánnal a védelem közepén vágtam neki a meccsnek (ketten 38 évesek). A Real ugyanazzal a felállással, viszont két új emberrel várta a meccset, mi viszont picit óvatosabbra vettük a figurát, 4-4-1-1 counteren küldtem a meccsre a csapatot. A harmadik percben Cé egy tizenhatoson belüli kavarodásból bombázott a kapunkba, mi viszont egy tizivel és egy kontrával megfirdítottuk a meccset. Ronaldo ismét a harmadik percben immár a második félidõben lõtt egy tizit, de jobbára csak messzirõl lövöldöztek:

Következõ ellenfelünk az anyaegyesületünk, a Man. City, remélem leadják a meccset 😊! A másik ágon Juve-Porto van.
zyndar
Köszi, fincsi 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
ja most tartok egy szünetet mi elõtt befejezem a szezont..

Darthmushroom
tovább folytatódik a veszõ futás... megviselte a csapatot a kiesés
Roma 2:1 Inter
Inter 2:2 Milan
védelem romokba, sorba kapjuk a hülyéknél hülyébb gólokat, támadósor se muzsikál csak szenved. 9 pontra olvadt az elõnyünk is. az is biztos már h rosszabb évet zárunk mint tavaly.. olasz kupa elõdöntõ búcsú, bl búcsú, bajnokságba meg biztos h kevesebb pontunk lesz.

Tess:

Darthmushroom
hát ismét csak gratulálni tudok az fm-nek.. shity elleni visszavágó totálisan lefocizzuk õket az elsõ félidõbe, de a gól nem jön össze, erre természetesen lerúgják Icardit majd Greniernek is könnyebb sérülés h õt is lekeljen hoznom, jön egy irtó nagy potya majd jön egy piros lap, és még így is partyba vagyunk velük, egyenlítünk nem adják meg. jöhet a hosszabbítás ahol még úgy h az egész keret hulla fáradt, de így is partyba vagyunk de azért kiesünk.. mindent elmond h Hart a meccs embere.
shity visszavágó

Zenszkij
regeneknél jól jön az

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Van már a 14-hez is Genie Scout, ha esetleg valaki még nem tudná. Kipróbáltam, mûködik.
Viszont érdekes, régen mindig használtam, most ugye nem, és kíváncsiságból megnéztem, kibõl lesz a cserebogár és az összesrõl tudtam már. Szóval idén már nem lesz rá szükségem, scout-ok megtalálnak majdnem mindenkit, aki fontos lehet.
zyndar
Nagyon durván nyomod bakker 😊

A Békéscsabáról egy képet tolnál? A Facilities-rõl. Köszi.

Köszönöm! 😊

És itt a folytatás...
Real Madrid a következõ ellenfél. Elsõ meccs itthon, három eltiltott, két sérült, de jó kis csapat várta a Királyiakat. Két és fél éve találkoztunk már BL csoportkörben velük, két vereség a mérleg itthon 2-0-ra, idegenben 4-1-re kaptunk ki.
4-4-2 standard alapfelállással játszottuk végig a meccset, ezt lett a vége:

A Madrid szögletei voltak igazán veszélyesek, mi meg vezettünk pár szép támadást!
A télen igazolt Millán Békéscsabán még 6.2-re játszott, aztán a BL-ben megint kettõt vert, 3/5 a meccs/gól átlaga, a bajnokságban 4/0 😄! Hiába, erõs a bajnokság:

Folyt. köv., de csak késõbb!

Darthmushroom
sérülésektõl tizedelve is életben tartottuk a továbbjutási reményeinket, sajnos Icardi pont most hibázott idén elsõnek 11st
city

Bagitsiga
Sziasztok!
Atalantával kezdtem egyet, a 13asban nagy sikereket értem el vele ezért.
December 1-én járok és már most új szerzõdést kínált a vezetõség. Ilyen se volt még, mindig április környékén jött az ajánlat. Lehet, hogy az is közrejátszik, hogy 2. vagyok? 😊

Ligakupa meccseket gyulolok lejatszani, ugyhogy jo lesz ez nekem. 😊

zyndar
Oké, igazad van. Ez viszont nem kellene bele, pfujj.

zyndar
Lehet én vagyok mesüge, de az instant result itt arra vonatkozik, hogy nem kell bemenned a beállításokba, ha állítasz valamit a skinen, hanem kívülrõl intézheted és azonnal látszódik. Vagy most mi van? 😊

Van eredeti is, csak +instant result button.

Meg nem probaltam ki, majd melo utan.

Közben sikerült utánanézni. Volt, de csak FMC skinnel. Itt meg normál játék alatt csak egyféle skint dob nekem fel, abban meg nincs.

Itt van két skin, amin van instant result gomb. De sajnos ezek teljes skinek, szóval olyat nem találtam, hogy eredeti skin + instant result gomb.

zyndar
Ez a 4. év, elsõ kettõ Karpaty Lviv, a harmadik munkanélküliként. Akkor 14. lett a Wolfsburg.

Darthmushroom
nem rossz így elsõre 😄 melyk év? csak mert a werder elsõbe is ilyen szokott lenni, tiszta égõ h egyik legnagyobb német klub és szinte minden karrierbe kiesik. lehet egyszer be kell nevezni rájuk 😄 bár a Frankfrutnak szimpatikusabb a kerete.

Darthmushroom
barátságos meccsre betudod állítani h az assist tolja az általad beállított taktikával, a staff beállításoknál megtalálod.

zyndar
Most a Dortmund csinált meg minket csúnyán, korábban a Bayern ugyanígy 2-0ra.

@Drizzthsz: nem volt ilyen a tavalyiban sem.

Barnabyka
Menj el szabira.

Emlékszem volt valami simulate result, vagy hasonló a tavalyiban. Ideiben nem találom. Hogyan lehet átpörgetni meccset, ha csak eredmény érdekel. Pl. preseasonban?

zyndar
Köszi.

Ezt a skint feltette már valaki? Fent van az Official Dark, de ettõl csak elsötétült a képernyõ...Jól néz ki pedig.

Darthmushroom
nem, csak úgy mint a tavalyiba nincs lehetõség rá.

Sziasztok,

Lesz e a fm14-hez magyarosítás?
Éééééés, rájöttem, hogy a paypal valószínûleg azért nem fogadja az oldal kérelmét, mert a forint formátumot rettentõ furán jelenítette meg az oldal, s a paypalnak is szarul formázva küldte. Így végülis megvettem 22.32 eurorért. Mondjuk a köcsög PP 315-ért váltotta... Összesen így 7048 Ft került levonásra.

Mindegy. A kód ami ráadja az 5% kedvezményt: allkey5(coupon code).

Szycsu
Ilyet én is mindig látok télen a franciáknál, nekem is, nem egy meccsemet eltolták már emiatt.

Mellesleg, nagy grat mindenkinek! BetonK, ez a DVTK-s menetelés nagyon nagy!

Les Dogues

Nem sok jóval kecsegtetett a Bayern elleni elsõ meccs, hat fontos játékosom is az Afrikai Nemzetek Kupáján szerepelt, illetve a télen azért mentek el fontos pillérek a csapattól. Nem adtuk fel, két csatárral felállva jó eredményt értünk el. Az N'Djeng pótlására igazolt mexikói gyerek elsõ meccsén duplázott:

A visszavágón sem álltunk be, azt kértem a játékosoktól, hogy próbáljanak rácáfolni a papírformára, 4-4-1-1 controll hadrendben küldtem õket pályára. A 21. percben elveszettnek tûnt minden, de közvetlenül a félidõ elõtt bekotort egyet az N'Djeng pótló (lassan nevén fogom szólítani). Ez és hogy letoltam a fiúkat a félidõben jó hatással volt a koncentrációra a befejezéseknél:

Jöhet a következõ!
Volcanor
Köszi. 😊

Skin.
Csak én kicseréltem a másik képre, ami a backgrounds mappában volt.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Darthmushroom
igen én is hasonlót használok, van amikor mind2 szélsõt is feltolom, jobban széthúzzák a védelmet, meg mögötte a szélsõ hátvéd is több területe van.

bakkerman
ezt a fajta felállást külföldi fórumokon is látom,meg itt is láttam asszem darthmushroom-nál,érdekes az biztos

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Bal felsõ sarokban mit keres az a játékos? 😊 Elég furcsa felállás😊
A gólokat lõjük rendesen, azzal nincs gond, viszont minden meccsen kapunk is. Jellemzõen fõleg kontrákból, vagy szögletbõl.
Amúgy én is kíváncsi vagyok, eddig tetszik, szép támadásokat vezetünk. Illetve a két szélsõ is belsõ támadó, sokat mozognak be középre, szal jó lesz ez😊
Cuiabá 2014
Tabella
Meglepõen simán hoztuk, csak azt sajnálom, hogy az utolsó pár fordulóban amikor már bajnokok lettünk elég sok pontot hullajtottunk, így a pontrekord elmaradt 2 ponttal.
Kupában hihetetlen volt a csapat, az elsõ osztály legjobb csapatait sikerült megverni.
Kupadöntõ elsõ mérkõzés
Kupadöntõ visszavágó
Nagyon izgalmasra sikerült a visszavágó, ezzel a sikerrel a csapat elérte, hogy jövõre indul a Libertadores kupában!
Felállás
Brazil kupa
A csapaton télen megpróbálok erõsíteni, következõ évben a cél egyértelmû, bajnokság és libertadores kupa gyõzelem.

bakkerman
jaaa 😊 Na akkor hajrá,én is kiváncsi vagyok életképes-e a dolog,meg hogy ki fogja lõni a gólokat 😊

Írta pár napja, hogy csatár nélüli taktikával tolja 😊!

Hajrá fordje, kíváncsian várom, hogy mire jutsz!
bakkerman
csatár? <#wow2>

Lejátszottam a 100. meccsemet, elég igazságtalan lett és még nekem kellett örülni. Persze a góljukat egy szögletbõl szerezték.

Meccsek

Taktika

Darthmushroom
éljen a seria a...

Darthmushroom
beléptem én is az interbe, így állunk jelenleg:
tabella
védelem kicsit romlott.. két újonc ellen is döntetlen nagyon betett (1:1, 3:3) fõleg h mind3 X-eltunk, am utolsó két bajnokin 5 kapott gól sok az eddigiekhez képest
Icardi végre felépült és ott folytatja ahol abbahagyta: 16(1) bajnokin 18 gól +7 assist

Darthmushroom
Gratu!
BetonK neked is

Olyan volt ez a meccs, mintha a Juvéval meg nem támadási szerzõdést kötöttem volna a meccs elõtt, senki nem akart gólt rúgni:

A Steaua pedig tett egy szívességet, és hazai pályán 2-1-re legyõzte a Chelsea-t, így a második helyen mi jutottunk tovább.

Micsoda öröm volt ez a csapat háza táján, mindenki extázisban volt, aztán jött a fekete leves. Az még jól is jött, hogy Efe Ambrose-zal összebalhéztam a Juve meccs után (sérelmezte, hogy basztattam õket az eredmény miatt, átadóra kérte magát), majd januárban a másik kezdõ középhátvédem is és a csapat ásza N'Djeng is jelezte, hogy távozna, nagyobb klubban szeretne játszani. Nem volt mese, eladtam mindhármat. Még jó, hogy leigazoltam Bellusci a magas fizuja ellenére, így egy normális középhátvédem van, meg három tehetséges.
N'Djenget vele próbálom helyettesíteni, meglátjuk beválik-e, az América csapatátból jött:

És lassan jön a Bayern....

zavbal
olyasmi, de például a Rad két játékosa eladásával 8 milliót keresett.Sajnos a reputáció sem olyan nagy de nekem még a név valamennyit jelentett.