A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Pietro87
    Grat, szép eredménysor.

Én pedig végre találtam egy olyan csapatot, olyan ligát, ami teljesen le tud kötni. Nem tudom, hogy ebben a verzióban, vagy egy korábbiban ki játszott török bajnoksággal, de engem meggyőzött. :) (Szerintem ráuntam Nyugat-Európára, kellett már valami újítás.)

A csapatom a Dardanelspor lett, a harmadosztály újonca, Canakkale város csapata. Tele tehetséges fiatallal - 18-23 év közöttiek -, akiknek 80 %-a ráadásul saját nevelés. Végül ez döntött, amikor már csak két csapat között vacilláltam. Igaziban most estek ki, korábban pedig 1996-99 közt voltak elsőosztályúak. (Amúgy a környéken volt az egykori Trója és a város/térség szorosan kapcsolódik az I. világháborúhoz. Számomra pedig ezek, mint töri kedvelőnek plusz pontok. :)) A kiesés elkerülése lett megfogalmazva célként év elején, de ehhez képest meglepően jól az első helyen állunk a téli szünetben. A lejáró szerződésűeknek mind hosszabbítottam 2015-ig: nem akartam abba a hibába esni, hogy elméretezem a költségvetést, és nem marad pénz szerződésekre. Bár itt tényleg a ligához és főleg újonc mivoltomra elég jó a keret, így a fölösleges pénzt áttoltam a fizetési keretbe, és lett 4,3 K. :)

Most a téli szünetben a vezetőség előtti egyeztetés előtt állok. Nem tudom mit érdemes változtatni. Úgy emlékeztem, hogy szezon előtt támadófocit ígértem, de szerencsére ebben a pontban nem volt semmi, és szerintem nem is fogok rajta változtatni. Ahogy itt olvastam korábban ez is lehet egy ok a kirúgásra, s ha netán feljutnék, egy osztállyal feljebb nem hiszem, hogy minden meccsen a bátor és támadó 4-2-3-1-es taktikával állnék fel. A keretemhez ez illik a legjobban és eleinte még volt a kontra 4-2-3-1 idegenben, de ezt már csak elvétve használom. Board request-nél szintén nem volt semmi a szerződésemben. Itt max a fizetési keret, vagy az igazolásra fordítható összeg megemelését kérhetném. Viszont a szerződés tárgyalása előtt, most emelték 5 K-ra a fizetési keretet, így nem tudom emelnének-e újra. Stadiont felesleges tárgyalni: 12 ezres aréna, s most amikor szárnyalunk, csak akkor ment ezer fölé a nézőszám.